Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Cześć! :)
Dzisiaj zwlokłam się o 12:00 z łóżka, dlatego dopiero teraz piszę. W zasadzie to powinnam się teraz uczyć na francuski ale cóż... Ten zew jest silniejszy odemnie :evil_lol:

JA też POWINNAM dużo rzeczy, a siedzę na dogo :D

Koncert SNL?! Ja też chcę :placz:

Ja też!! :-( Ale nie mam możliwości, bo do tej mojej dziury to pewnie w życiu nie przyjadą :eviltong:

Pozdrawiam ;)

Posted

"Bonsai" napisał(a):
Ale nie na tyle, żeby na nartach jeździć? :p

Uwierz, że na stokach narciarskich zawsze znajdzie się trochę śniegu - choćby sztucznego ;)

"Chihuahua" napisał(a):
Siemka! A tak swoja droga , to co to jest , to Wasze SNL???

A zespół taki... Strachy Na Lachy :razz:

"Chiquita" napisał(a):
chętnie bym sie koło niego położyła :loveu::loveu::loveu:

Ja też... a to jest taka franca, że jak się już koło niego położy to mu się robi za gorąco i zwiewa :placz:

Dobranoc :*

Posted

Jakie sielskie jest życie psa:loveu:
Nigdzie nie było by mu lepiej, jak w łóżeczku:cool3:

Widziałam prognoze... chyba trzeba by jakoś rozwiać te chmury, bo ładna pogoda się nie zapowiada:roll:

Posted

"Dobcia" napisał(a):
Widziałam prognoze... chyba trzeba by jakoś rozwiać te chmury, bo ładna pogoda się nie zapowiada:roll:

Podmuchamy, może coś się rozwieje :evil_lol: A dzisiaj taka ładna pogoda, słoneczko... ważne, żeby w niedzielę nie padało, tak to może się świat walić :cool3:

"Chihuahua" napisał(a):
A jak tam moj nietoperz??

Nietoperek ma się dobrze, już nie charczy i właśnie się w kulkę pod moimi nogami zwinął ;)

"Moniś" napisał(a):
Co tam u Was?
Dawno mnie nie było, więc proszę zdać relację ze szczegółami :evil_lol:

Cześć! :)
Co u nas... dużo by gadać ;] Szalejemy, śpimy i rozpaczamy z powodu zbliżającej się wiosny, nie zimy ;( A co tam u walecznego Noddy`ego?

Pancia Przyjezdna na zdjęciu wyszła trochę niefortunnie, z tego powodu, iż zdjęcie było robione w noworoczny poranek :evil_lol: nie dość, że z dziwnym wyrazem twarzy, to jeszcze jak o 5 lat młodziej :cool3: Ale zdjęcie mi się bardzo podoba jest takie... poetyckie ;)

Posted

Cudowne ma oczęta :loveu::loveu:

Waleczny Noddy śpi i ma wszystko w nosie ;)
Nie chcesz wiosny? Ja tak, przynajmniej będzie już bliżej lata , to i człowiek może nie będzie taki zmulony i zdołowany :roll:

Posted

Cześć EWA! :)

Moniś napisał(a):

Nie chcesz wiosny? Ja tak, przynajmniej będzie już bliżej lata , to i człowiek może nie będzie taki zmulony i zdołowany :roll:

Wszystko jest dobre, ale z umiarem :p Jesień niedawno się skończyła, teraz wiosna... a gdzie te całe białe drogi i pola, udekorowane bielą drzewa? Troszkę zimy by się przydało! No ale cóż, może jeszcze przyjdzie... na Wielkanoc? :cool3:

Posted

"Dobcia" napisał(a):
Już dmucham:cool3:

Ja też, ja też! :)

"Behemot" napisał(a):
Pinczerka, dawno już nie pytałam: uprawiacie z nim jakieś sporty? :evil_lol:

Idź precz diable wcielony! :evil_lol:

"Tina.Sara" napisał(a):
cześć ciotka Justyna :cool3:

Cześć ciotka Karolina ;)

Dziękuję za miłe komentarze, co do gizmowego oblicza ;)

A ja jestem zła :angryy: Bo skontaktowała się ze mną Berni z DGM, która pomagała staremu schronisku dla zwierząt w BB, znalazła dom dla mojej schroniskowej ulubienicy - 'ramiennej' kotki poprzez forum MIAU, a stamtąd ktoś podkablował do Dziennika Zachodniego, o tym jak narzekałyśmy o tym, że nie można wystawiać psów na internecie, robić zdjęć... to wszystko miało nie ujrzeć światła dziennego :angryy: :angryy: :angryy:

Spójrzcie tylko:

http://bielskobiala.naszemiasto.pl/wydarzenia/685727.html

To wszystko jest prawdą, ale miało nie być afery, miało nie być... Teraz znów nie będą chcieli przyjmować żadnej pomocy, karmy, nawet wolontariusze nie będą mogli wejść do schroniska z cyfrówką, normalnie aż się we mnie gotuje :angryy:

Posted

Ja prawde mówić przeczuwałam, że tak się stanie. Za głośno o tym wszędzie pisałas. A kilka razy cie ostrzegałam żebys uważała. Niestety w tym mam pewne doświadczenia.
Mam nadzieje jednak, ze nie będa jeszcze aż tak źli i nadal ci pozwolą pomagać.