Tina.Sara Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 bry jeśli już wcześniej nie mówiłam :P dzisiaj mam skleroze Quote
Dobcia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Dobciu jeśli nadal jesteś pewna, że chcesz narazić swojego Negro na psa dominanta, to myślę, że umówimy się w jakiś weekendzik w styczniu :) W co ja psa pokuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jasne że chcemy:multi::cool3: Nam pasuje 2 i 3 weekendzik, potem mam sesje i od książek nie odejde:cool1: Quote
Paulina_mickey Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Witamy!!!! Jak tam po pierwszym dniu szkoły? Ja dzis nie poszlam:oops: Quote
Patkant Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Paulina mickey ja dzisiaj zaspałam na pierwsze 2 lekcje i weszłam w połowie trzeciej. Jednak właściwie to jestem usprawiediliwiona bo miałam na 7.30 :diabloti: Tak poza tym to witam wszystkich w nowym, miejmy nadzieje lepszym od poprzedniego, roku 2007.:loveu: Quote
Madzia_19 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Witamy Justynko :) wymiziaj Gizmusia ode mnie :) :) :) Czekam na foteczki :p :p :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Cześć dziewczyny! :) [quote name='"Dobcia"'] W co ja psa pokuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jasne że chcemy:multi::cool3: Nam pasuje 2 i 3 weekendzik, potem mam sesje i od książek nie odejde:cool1: Biedny Negro :diabloti: Mi bardziej na rękę byłby 3 weekend, ale czy sobota, czy niedziela jeszcze dałabym Ci znać. Tylko jeszcze proszę o jakieś pw z instrukcją dojazdu :roll: [quote name='"Paulina_mickey"'] Jak tam po pierwszym dniu szkoły? Dowiedziałam się, że w tym semestrze nie mamy możliwości zgłosić nieprzygotowani ani braku zadania :shake: I na 'dzień dobry' sprawdzian z matematyki i zad. z fizyki :/ Patka a bo Tobie zawsze jakoś ujdzie płazem... :evil_lol: [quote name='"Madzia_19"'] wymiziaj Gizmusia ode mnie :smile: :smile: :smile: Czekam na foteczki :p :p :p Gizmo wymiziany i zadowolony, a to parę fotek na początek: A to już wspólne zdjęcie - od lewej: tzw. 'pancia przyjezdna' Sara i ta wredna 'pancia codzienna' co tu kochanego psiurka swego poddusza :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 A co ja mówiłam o cenzurce? :mad: Ślicznie! :loveu: Quote
Patkant Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Justyna - biel Twych skarpetek aż razi :evil_lol: :evil_lol: Wyściskaj Sare, Gizmula i Dragonisława. :diabloti: Quote
chihuahua Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Pianka'] hihihi jakie foty:evil_lol: He! he! Niezle!!! Quote
BBeta Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Wstydu nie ma... :evil_lol: :diabloti: Quote
basia bonnie Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Hej, śliczne fotki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: już sie nie moge doczekac az sie spotkamy:cool3::cool3::cool3::evil_lol: Quote
Patkant Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Siostrzyczko Ty o nas tu nie zapominaj :mad: I lepiej pisz mi emaila... :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Karola cenzurkę raz na jakiś czas ściągnąć trzeba :evil_lol: Cieszę się, że fotki się podobają ;) Patka... może zmienimy temat? :D Ja tak dzisiaj przyszłam do galerii przelotem, właśnie uciekamy z Gizmo na spacer :) A jutro do szkoły nie idę, za to na koniach jadę pojeździć :diabloti: Może jakieś zdjęcia przywiozę ;) Buziaki! :* Nadal jestem niewyspana po Sylwestrze. Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Hej gaduły wredne :mad: Tyle stronek Edysi dać do nadrabiania no no no :mad: No a tak po za tym ja też niewyspana jestem, dzisiaj zaspałam na 3 pierwsze lekcje :oops: a mamie po przebudzeniu powiedziałam ze mam na 9 :oops: wiem okropna jestem... :diabloti: Ale fajnie :D Nie ma to jak tarzanko po łóżku :multi: :loveu: :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Hej gaduły wredne :mad: Tyle stronek Edysi dać do nadrabiania no no no :mad: No a tak po za tym ja też niewyspana jestem, dzisiaj zaspałam na 3 pierwsze lekcje :oops: a mamie po przebudzeniu powiedziałam ze mam na 9 :oops: wiem okropna jestem... :diabloti: Ale fajnie :D Nie ma to jak tarzanko po łóżku :multi: :loveu: :loveu: skąd ja taką scenka tarzania znam:cool3: :cool3: Mickey też tak robi :eviltong: Pozdrawiam :D Quote
goldenka245 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 witamy ;-) Super foteczka z Gizmusiem jak sie tarza :) Quote
Madzia_19 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] widać jak biednego Gizmusia wymęczyłyście :) leży biedn zmęczony :p fotki super :p bardzo łądna szczególnie ta wspólna :p :p :p Quote
Bonsai Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Co tu dużo mówić... Konentarz do Sylwestra pozostawiłam w mniej ludnym miejscu, co w tym wypadku wyszło Ci na dobre. :D Wyściskaj Gizmulca ode mnie. :* P.S. Do Korbielowa jedziemy pociągiem, który jedzie do B-B (pksu do BB brak), a potem pksem do Korbielowa. :) Quote
wiq Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 cześć happysadziaro:) same dobre wieści u Ciebie:) tak trzymac;) p.s. i ktore kawalki ci sie podobaja? mnie slonce, 30 raz, piekna, zielara, lydka, krakoffsky.. i wogole:evil_lol: a ich koncerty polecam:loveu: Quote
Recommended Posts