Patkant Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a):dobry wieczoruś :):) A dobry, dobry :razz::razz: Justyś nas zaniedbywać. :mad: Quote
Anecioreczek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wole długą zime i długie lato od wiosny i Jesieni!:[:angryy: Quote
BBeta Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Dzieńdobry, właśnie wstałam, więc przyszłam się przywitać :eviltong: Quote
chihuahua Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Choć nie mam czarnego cylindra, chciałabym Ci z niego wyczarować na Nowy Rok same kolorowe dni, w których i dla mnie znalazłoby się trochę miejsca. Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Pół roku ??!! Zdecydowanie za długo, nie lubie zimna wole ciepło i słońce Wygrzewać się na słoneczku. Mmm jak ja za tym tęsknie. Ale troszkę zimy też by się przydało (czyt. śniegu) :evil_lol:. Quote
Behemot Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 To se zapałeczkę znalazł :evil_lol: Widzę, że Gizmo ma kolejną cechę wspólną z Sonią :evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']T . ...próbował swoich sił... ...i kiedy było dużo śniegu :placz: ''u Was tez byl snieg??czy to z zeszlego roku??? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Ale narzekacie na tą pogodę... można się cieszyć każdą porą roku ;) Dobciu jeśli nadal jesteś pewna, że chcesz narazić swojego Negro na psa dominanta, to myślę, że umówimy się w jakiś weekendzik w styczniu :) Patka wyściskam dzisiaj wieczorem :) też wyściskaj... wiesz kogo :evil_lol: BBeta nie za wcześnie przypadkiem wstałaś? :lol: Chihuahua ślicznie dziekuję za życzenia :* Behemot gałązkami się nie interesujemy... patyk musi być conajmniej tak długi jak sam Gizmo :evil_lol: Rinuś zdjęcie z tamtego roku. Ale śnieg był, jeszcze wczoraj, a dziś już znów zielono :placz: Sylwester u mnie ma się odbyć a mi się nic nie chce przygotowywać :shake: Tylko patrzę się na Leny zdjęcia i się uśmiecham :) Gizmo już po jednym 'uspokajaczu' :-( Quote
Tina.Sara Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 wszystkiego najlepszego Justyna i Gizmo :multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Wzajemnie Karolinko :) Właśnie się dowiedziałam, że mi zabrały 'wstrętne' dziewczyny moją ulubioną kotkę ze schroniska :placz: No cóż, trafiła podobno do wspaniałego domku w Warszawie :) Quote
Tina.Sara Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Warszawa :cool3: kurde co tu tak ludzi przyciąga :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Najwięcej zwierzomaniaków z tego co się orientuję ;) Widocznie jakaś dobra aura się nad Wami rozciąga i przebija przez ten dym spalin :evil_lol: Ja zmykam bo przecież się nie wyrobię! Pa :* Szalejcie do białego rana! Quote
Patkant Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 A ja pragne oficjalnie zyczyc wszystkim: Wszystkiego najlepszego z okazji szczęśliwego Nowego Roku! :razz: :diabloti: Quote
Samturia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 WSZYSTKIEGO NAJGIZMOWAWSZEGO :D Łapa tez tak kocha patyczki xD Quote
Bonsai Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Jejku, zaraz mnie szlag trafi! Chciałam dziś się uczyć, a mi tu za oknem od rana fajerwerki puszczają! Nie mogą sobie poczekać do północy?? A biedne psiska piszczą na dworze. :-( Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Szampańskiej Sylwestrowej Zabawy:multi::multi::multi: i Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku:multi::multi::multi: Quote
Madzia_19 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Czasy, kiedy pinczer był jeszcze podrostkiem... boski :loveu: :loveu: śliczny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
goldenka245 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Jak widze dziś się nikt nie wpisał:cool3: Cała dogomania śpi...;) Witamy Justynko! Co u Gizmusia?:loveu: Śliczne fotki... te na samym początku to chyba z Uriową psiną, bo tak mi sie wydawało, że tak pisze:razz: Może jakiś spacerek? ;-) Ja jestem otwarta na propozycje:cool3: Jutro chyba będe w bielsku w ZK:cool1: Quote
Marta_Ares Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 WITAM:multi: Jak tam po sylwku;) kac jest:evil_lol: :evil_lol:?? Quote
Paulina_mickey Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Witam Sliczne zwierzątka!!!! jeśli chcesz to zapraszam do nas:cool3: u mnie też sa zwierzaczki:evil_lol: :evil_lol: pozdrawiam Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Dziękuję dziewczyny za odwiedziny :) I 'starym wyjadaczom' też dziekuję za zainteresowanie :cool3: Wpadłam na chwilę. Sylwester był udany, tylko błota trochę za dużo :shake: Fotek mam dużo, Gizmulca też :evil_lol: Ale narazie nic mi się nie chce, jutro czeka mnie pobudka przed 7:00, jestem niewyspana. Ledwo patrzę na oczy i na nic nie mam siły. A Gizmo wytrzymał północ nawet całkiem dobrze, tablety go trochę zmuliły, później głośne radio i jakoś to było :) Na szczęście już po :roll: No i wogóle dostałam płytkę Happysad "Podróże z i pod prąd" i jestem wielce szczęśliwa z tego powodu :multi: Żegnam się z Wami pierwszy raz w tym 2007 roku :) Quote
Recommended Posts