Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Kamcia_14
Posted

Pół roku ??!! Zdecydowanie za długo, nie lubie zimna wole ciepło i słońce

Wygrzewać się na słoneczku. Mmm jak ja za tym tęsknie. Ale troszkę zimy też by się przydało (czyt. śniegu) :evil_lol:.

Posted

Ale narzekacie na tą pogodę... można się cieszyć każdą porą roku ;)

Dobciu jeśli nadal jesteś pewna, że chcesz narazić swojego Negro na psa dominanta, to myślę, że umówimy się w jakiś weekendzik w styczniu :)

Patka wyściskam dzisiaj wieczorem :) też wyściskaj... wiesz kogo :evil_lol:

BBeta nie za wcześnie przypadkiem wstałaś? :lol:

Chihuahua ślicznie dziekuję za życzenia :*

Behemot gałązkami się nie interesujemy... patyk musi być conajmniej tak długi jak sam Gizmo :evil_lol:

Rinuś zdjęcie z tamtego roku. Ale śnieg był, jeszcze wczoraj, a dziś już znów zielono :placz:

Sylwester u mnie ma się odbyć a mi się nic nie chce przygotowywać :shake: Tylko patrzę się na Leny zdjęcia i się uśmiecham :)

Gizmo już po jednym 'uspokajaczu' :-(

Posted

Najwięcej zwierzomaniaków z tego co się orientuję ;) Widocznie jakaś dobra aura się nad Wami rozciąga i przebija przez ten dym spalin :evil_lol:

Ja zmykam bo przecież się nie wyrobię! Pa :* Szalejcie do białego rana!

Posted

Jejku, zaraz mnie szlag trafi! Chciałam dziś się uczyć, a mi tu za oknem od rana fajerwerki puszczają! Nie mogą sobie poczekać do północy??
A biedne psiska piszczą na dworze. :-(

Posted

Jak widze dziś się nikt nie wpisał:cool3: Cała dogomania śpi...;) Witamy Justynko! Co u Gizmusia?:loveu: Śliczne fotki... te na samym początku to chyba z Uriową psiną, bo tak mi sie wydawało, że tak pisze:razz: Może jakiś spacerek? ;-) Ja jestem otwarta na propozycje:cool3: Jutro chyba będe w bielsku w ZK:cool1:

Posted

Dziękuję dziewczyny za odwiedziny :) I 'starym wyjadaczom' też dziekuję za zainteresowanie :cool3:

Wpadłam na chwilę. Sylwester był udany, tylko błota trochę za dużo :shake: Fotek mam dużo, Gizmulca też :evil_lol: Ale narazie nic mi się nie chce, jutro czeka mnie pobudka przed 7:00, jestem niewyspana. Ledwo patrzę na oczy i na nic nie mam siły.

A Gizmo wytrzymał północ nawet całkiem dobrze, tablety go trochę zmuliły, później głośne radio i jakoś to było :) Na szczęście już po :roll:

No i wogóle dostałam płytkę Happysad "Podróże z i pod prąd" i jestem wielce szczęśliwa z tego powodu :multi:

Żegnam się z Wami pierwszy raz w tym 2007 roku :)