Alicja Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ;)o rany a tu juz prawie sylwester a ja nie lubię sylwka ....w bloku to tylko tumult i hałas , na imprezy nie lubię ...raz tylko byłam na super imrezce ....koleżanka ma domek na Ochodzitej i tam były balety ...ale to było jak niektórych tutaj jeszcze na swiecie nie było:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Wy sie na sylwka ugadujecie a ja chyba nigdzie nie pujde :(:(:( Quote
haska_12 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ChiQuiTa - u mnie w tym roku pewnie też kiepsko będzie :(... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='":: FiGa ::"'] Świetna karteczka :multi: Sama robiłas? :razz: A jakoś tak wyszło, że sama :oops: [quote name='"BBeta"'] A kto napisał, że takie najlepsze ?? :eviltong: Napewno nie ja! :siara: [quote name='"kacpru"'] lacze sie w bolu,moja Nuria rowniez panicznie boi sie wystrzalow, z tym ,ze jak na poczatku spaceru strzeli to sie nawet raz nie wysika :roll: Gucio tez sie zawsze bal ale teraz to juz stary wyjadacz,chyba sie przyzwyczail bo o dziwo nie zwraca narazie na huki uwagi ;-) Cześć Kacpru! To Nuria jeszcze da się zawlec na spacer? Jak huknie to jedyne gdzie można się skierować w moim wypadku to dom :roll: Ja się tak zastanawiam, po co ludzie marnują teraz petardy, zamiast na Sylwestra samego zostawić :shake: Godzina w godzinę coś wali za oknem :shake: [quote name='"Alicjarydzewska"'] a ja nie lubię sylwka ....w bloku to tylko tumult i hałas , na imprezy nie lubię ...raz tylko byłam na super imrezce ....koleżanka ma domek na Ochodzitej i tam były balety ...ale to było jak niektórych tutaj jeszcze na swiecie nie było:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Takie wspomnienia są najlepsze :cool3: Może jeszcze kiedyś taki Sylwek się powtórzy? ;) ;) ;) [quote name='"Chiquita"']Wy sie na sylwka ugadujecie a ja chyba nigdzie nie pujde :-(:-(:-( Nie martw się, ja poza samym powitaniem Nowego Roku w górach, resztę spędzę w domu :) LUDZIE, LUDZIE!! WŁAŚNIE SPADŁ U MNIE ŚNIEG!!! :crazyeye: :multi: :multi: :multi: Quote
Anecioreczek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 u Mnie tez snieg posypał:) ale niema sie z czego cieszyć... ma być na plusie znowu:/ Quote
Bonsai Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): LUDZIE, LUDZIE!! WŁAŚNIE SPADŁ U MNIE ŚNIEG!!! :crazyeye: :multi: :multi: :multi: Ooo to dobrze, bo ferie spędzę -jak wiesz- w Twoich okolicach i tam śnieg być musi! :) W Kaliszu nie, ale u Ciebie tak. :D Quote
Anecioreczek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 u nas też śnieg :) nie dużo...ale też jest ;D Quote
chihuahua Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 A u mnie tez w nocy napadal. Ale tyle jego , ze wiesz. Quote
haska_12 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):LUDZIE, LUDZIE!! WŁAŚNIE SPADŁ U MNIE ŚNIEG!!! :crazyeye: :multi: :multi: :multi: oo ale ci fajnie :evil_lol: A mi sie wczoraj śnilo, ze spadł u mnie śnieg.Szkoda, ze to sen :shake: Quote
haska_12 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Niedłgugo 100 stronka :cool3: Impreza sie szykuje :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 u nas tez w nocy troche pruszylo od rana byle jeszcze troche sniegu, ale teraz juz tylko chlapa zostala:cool1: :cool1: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 "Bonsai" napisał(a): Ooo to dobrze, bo ferie spędzę -jak wiesz- w Twoich okolicach i tam śnieg być musi! :smile: W Kaliszu nie, ale u Ciebie tak. :-D On do momentu Twojego przyjazdu zdąrzy jeszcze ze 3 razy spaść i stopnieć :evil_lol: "haska_12" napisał(a):Niedłgugo 100 stronka :cool3: Impreza sie szykuje :eviltong: Postaram sie na tą okazję załatwić jakieś zdjecia, bo już ich tu dawno nie było :siara: "Marta_Ares" napisał(a):u nas tez w nocy troche pruszylo od rana byle jeszcze troche sniegu, ale teraz juz tylko chlapa zostala:cool1: :cool1: Dzisiaj 10:25 To nie kasuj tego śnieżnego bannerka - może zwabi jeszcze śnieg do Ciebie ;) U nas ten śnieg wogóle taki nieprzewidywany - rano świeciło słońce, w schronisku chodziłam bez kurtki bo było tak ciepło... potem wieczorem mróz i śnieg, który padał całą noc, a teraz jest dookoła ;) w prawdzie mało go jest ale zawsze coś :razz: Jutro rano Lena jedzie do Wrocławia. Cieszę sie, że zregeneruje swoje siły w ciepłym domku tymczasowym, a w późniejszym czasie, już w prawdziwym domu.Jednak mimo wszystko smutno, przez tą walkę o suczkę się z nią 'związałam', jest taka śliczna - trudno będzię się z nią rozstać :-( Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 DOBRY :):) u nas też tyle śniegu nawiało ze szok :crazyeye: Quote
Patkant Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 U mnie juz od ponad 2 tygodni jest śnieg. A przez ostatni tydzien ciągle sypie - wiec jest go duuzo. Poza tym można już u nas jeżdzić na stokach narciarskich - także zapraszam. :P A w ogole to dzieńdoberek Justa. :loveu: Wyściskaj Gizmula :loveu: Quote
haska_12 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Coś czuję, że niedługo będzie 100... :evil_lol: Quote
haska_12 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 :klacz: :klacz: :klacz: :Cool!: :BIG: :BIG: :new-bday: :pepsi: :popcorn: :knajpa: :drinka: :drink1: :cunao: :drinking: :drinking: :laola: :laola: :laola: :beerchug: :laola: Quote
Marta_Ares Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 oo impreza ja sie musze dzisiaj upic i zapomniec:-( :beerchug::beerchug::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drink1::drink1::drink1: Quote
BBeta Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 :cunao: :drink1: :drink1: :drink1: :cunao: Quote
haska_12 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Właścicielka galerii nawet nie wpadnie na własną impreze ???? :mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 :drinka::laola::cunao:ja to mam szczęśćie w sam raz na impreze... :multi::multi::multi::multi: PS. Ej ty zapominasz o nas :( Quote
Patkant Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 :drink1::drink1::drink1::drinka::drinka::drinka::drinking::drinking::drinking::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::laola::laola::beerchug::knajpa::popcorn::popcorn::cunao::cunao::drinking::drinking: I ja się przyłączam do imprezowania!! :diabloti: Quote
wiq Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 piwo z rana jak śmietana:evil_lol: :beerchug::beerchug::laola::laola::laola::beerchug::beerchug::knajpa::drink1::knajpa::drinking::drinking::drinking: Quote
wiq Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 a będę perfidna, i se walne jeszcze 1000 posta:evil_lol::multi::multi::eviltong: Quote
Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 :multi:o jubileusz :multi::multi::multi: Właścicielka galerii pewno szykuje Lenę do wyjazdu;) Quote
Recommended Posts