Rinuś Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 wiq napisał(a):nie no,z tym brakiem aparatu coś trzeba zrobic.. nie masz kolegów w dresach, którzy mogliby coś szybko załatwić?..:evil_lol: ja mam takich kolegow:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zalatwic Ci ?? :D chociarz sama jeszcze nie mam hehe :) a fotki nowe sliczne :D ta twarz jest boska :evil_lol::evil_lol::lol::lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Hey hey Justynko :) gdzie sie podziewasz :) pamietasz sunie o której Ci mówiłam ? jest juz na Dgm ... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37100 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Patka, Limoncia ktoś bardzo mądry powiedział kiedyś - szukajcie a znajdziecie, w tej galerii już był mini show właścicielki :p Zresztą Ty Patuś już się dość w wakacje naoglądałaś :evil_lol: [quote name='"wiq"']nie no,z tym brakiem aparatu coś trzeba zrobic.. nie masz kolegów w dresach, którzy mogliby coś szybko załatwić?..:evil_lol: Cóż za spec od czarnych interesów się odezwał :cool3: :cool3: :cool3: Dresy się kręcą, ale jednak wolę nadal robić maślane oczka do rodzicieli :roll: Albo do jakiś Dogomaniaków, co by na spacerek nie chcieli się umówić :cool3: Chiquita dziękuję za linka, pewnie, że pamiętam! Będę zaglądać - mam nadzieję, że znajdzie się ktoś chętny na tymczas, sunia jest prześliczna :) Quote
Bonsai Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Cóż za spec od czarnych interesów się odezwał :cool3: :cool3: :cool3: Dresy się kręcą, ale jednak wolę nadal robić maślane oczka do rodzicieli :roll: Albo do jakiś Dogomaniaków, co by na spacerek nie chcieli się umówić :cool3: Dogomaniaków chcesz okraść? Nieładnie. :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Bonsai napisał(a):Dogomaniaków chcesz okraść? Nieładnie. :evil_lol: Ty nie czytaj cwaniaku między wierszami :evil_lol: Chodziło mi o wykorzystanie aparatu jakiejś dobrej duszyczki do uchwycenia mojego psa :oops: Teraz przez Ciebie nikt nie będzie chciał ze mną na spacer iść! :siara: Quote
Bonsai Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Chodziło mi o wykorzystanie aparatu jakiejś dobrej duszyczki do uchwycenia mojego psa :oops: Teraz przez Ciebie nikt nie będzie chciał ze mną na spacer iść! :siara: I tak nikt nie chciał. :p A na serio - oj, przejeżdżać ja będę w styczniu przez B-B i zamierzam wpaść do pewnego pinczerka i mu foty porobić..... :D Quote
Marta_Ares Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Bonsai napisał(a):I tak nikt nie chciał. :p A na serio - oj, przejeżdżać ja będę w styczniu przez B-B i zamierzam wpaść do pewnego pinczerka i mu foty porobić..... :D o czyli beda fotki:multi: :multi: Quote
Pianka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Ale nawaliłas tej tapety na twarz. Teraz nic nie widać:evil_lol: Quote
Madzia_19 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): No wiesz, co? Ale miałaś minę :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ale Gizmo wyszedł na foteczkach jak zwykle cudnie :p :p :p A Ty to lepiej szybko zawoź swoją cyfrówę do naprawy, bo ja chcę oglądać Gizmusia :p :p :p Quote
:: FiGa :: Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Odsłoniłam swoje oblicze ileśtam stron wcześniej, nie będę Was narażać na kolejny szok :evil_lol: A czemużto nic? Czyżbyś nie zasłużyła? :roll: Choć w zasadzie liczy się rodzinna atmosfera, nie prezenty :)Co nie znaczy że nie możesz odsłaniać swego oblicza częściej :eviltong: A nic nie dostałam bo nie chcialam :eviltong: Powiedziałam że wolę kasę zamast glupich prezentów :evil_lol: Hmmm w takim razie źle się wyraziłam - dostałam kaske :diabloti: Quote
Bonsai Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Justa - padłam. :D http://dogomania.pl/forum/showpost.php?p=147236&postcount=8 Quote
Moniś Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Witam :lol: długo mnie nie było, ale już powracam obżarciuchy :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 "Bonsai" napisał(a): I tak nikt nie chciał. :p A na serio - oj, przejeżdżać ja będę w styczniu przez B-B i zamierzam wpaść do pewnego pinczerka i mu foty porobić..... :-D Nieprawda! Bo dwie Dogomaniaczki się skusiły w maju tego roku :eviltong: To jednak nie będę musiała wieźć psa aż do Korbielowa? :cool3: (nie no jeszcze by mnie na granicy chapsnęli, że psa wściekłego transportuję :diabloti: ) Trzymam za słowo! I za walczenie o moje spacery w schronisku też! :razz: "Marta_Ares" napisał(a): o czyli beda fotki:multi: :multi: Ale do tych fotek jeszcze daleko :roll: Chociaż jak Ola zacznie zdjęcia Gizmo robić, to będę ich mieć tyle, że na cały rok wystarczy :evil_lol: "Pianka" napisał(a): Ale nawaliłas tej tapety na twarz. Teraz nic nie widać:evil_lol: No bo ja taka pink lady jestem. O przepraszam - blue :lol: "Madziu_19" napisał(a): A Ty to lepiej szybko zawoź swoją cyfrówę do naprawy, bo ja chcę oglądać Gizmusia :p Pomijając fakt, że Bielsko i Warszawę dzielą 2/3 Polski, a nigdzie bliżej nie ma serwisu Canona to chętnie bym pojechała :roll: ":: FiGa ::" napisał(a): A nic nie dostałam bo nie chcialam :eviltong: Powiedziałam że wolę kasę zamast glupich prezentów :evil_lol: Hmmm w takim razie źle się wyraziłam - dostałam kaske :diabloti: A ja już myślałam, że tak nagrzeszyłaś, że nic nie dostałaś - ale Ty cwana bestia jesteś :p "Bonsai" napisał(a):Justa - padłam. :-D AAAA!!! Ola, kasować linka, kasować, kasować!!!! :-o :mad: :mad: :mad: Nikt tu nie pozwolił promować moich zdjęć gdy byłam mała i głupia ! :placz: :p "Moniś" napisał(a):Witam :lol: długo mnie nie było, ale już powracam obżarciuchy :evil_lol: Hey Moniś! :multi: Tylko nie mów, że Ty pościłaś w Wigilię :roll: Quote
Bonsai Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Nieprawda! Bo dwie Dogomaniaczki się skusiły w maju tego roku :eviltong: a potem ślad po nich zaginął.... :p To jednak nie będę musiała wieźć psa aż do Korbielowa? :cool3: (nie no jeszcze by mnie na granicy chapsnęli, że psa wściekłego transportuję :diabloti: ) Trzymam za słowo! I za walczenie o moje spacery w schronisku też! :razz: Masz to jak w banku! :D Chociaż jak Ola zacznie zdjęcia Gizmo robić, to będę ich mieć tyle, że na cały rok wystarczy :evil_lol: Eeee, coś Ty, co to jest 1000 zdjęć. AAAA!!! Ola, kasować linka, kasować, kasować!!!! :-o :mad: :mad: :mad: Nikt tu nie pozwolił promować moich zdjęć gdy byłam mała i głupia ! :placz: :p Tego linka? http://dogomania.pl/forum/showpost.p...36&postcount=8 Quote
Moniś Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Hey Moniś! :multi: Tylko nie mów, że Ty pościłaś w Wigilię :roll: jaaaaaaaaaaa? :evil_lol: NIGDY W ŻYCIU! :cool1::lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Bonsai, zabiję, zagryzę(idę w Twoje ślady :evil_lol:), poszczuję psem, koszami, wyłaskotam, ześlę grzmoty, ulewy, śnieżyce, grady... Jednym słowem masz u mnie przesrane za everything! :mad: :p :p :p "Moniś" napisał(a): jaaaaaaaaaaa? :evil_lol: NIGDY W ŻYCIU! :cool1::lol::evil_lol: Mądra Dogomaniaczka :evil_lol: Quote
Bonsai Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Bonsai, zabiję, zagryzę(idę w Twoje ślady :evil_lol:), poszczuję psem, koszami, wyłaskotam, ześlę grzmoty, ulewy, śnieżyce, grady... Jednym słowem masz u mnie przesrane za everything! :mad: :p :p :p Ja? :lilangel::lilangel::lilangel: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Bonsai napisał(a):Ja? :lilangel::lilangel::lilangel: Ja mam na kompie dowody, że Ty wcale na takiego Aniołka nie wyglądasz :evil_lol: Quote
Bonsai Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ja mam na kompie dowody, że Ty wcale na takiego Aniołka nie wyglądasz :evil_lol: :shocked!::chaos::shocked!: Pragnę publicznie oświadczyć, że wyżej napisane posty są wynikiem przekomarzania się Sióstr z Wyboru. Założycielka tejże galerii jest osobą godną zaufania, prawdomówną, szczerą, uczciwą, miłą, grzeczną, ładną, sympatyczną, charyzmatyczną, lojalną itd. idp. Oświadczam to ja, Aleksandra z Kalisza, śmiałek, który spędził z pinczerką bite dwa tygodnie, dzieląc ten sam pokój i wspólnie czyniąc w nim bałagan. :D Jednocześnie pragnę zaznaczyć, że pozostawiłam po wizycie w apartamencie Justyny swoją kurtkę, płytę i karty, które w trybie natychmiastowym zostały odesłane drogą helikopterową do mojej chatki. Z poważaniem, Aleksandra. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Bonsai napisał(a)::shocked!::chaos::shocked!: Pragnę publicznie oświadczyć, że wyżej napisane posty są wynikiem przekomarzania się Sióstr z Wyboru. Założycielka tejże galerii jest osobą godną zaufania, prawdomówną, szczerą, uczciwą, miłą, grzeczną, ładną, sympatyczną, charyzmatyczną, lojalną itd. idp. Oświadczam to ja, Aleksandra z Kalisza, śmiałek, który spędził z pinczerką bite dwa tygodnie, dzieląc ten sam pokój i wspólnie czyniąc w nim bałagan. :D Jednocześnie pragnę zaznaczyć, że pozostawiłam po wizycie w apartamencie Justyny swoją kurtkę, płytę i karty, które w trybie natychmiastowym zostały odesłane drogą helikopterową do mojej chatki. Z poważaniem, Aleksandra. Oluś Ty to umiesz zmiękczyć ludzie serce :loveu: Aż normalnie się wzruszyłam :loveu: Jako, że ta kochana osóbka, twórczyni tylu cudownych słów(szczerych? :razz:) jest moją najdroższą siostrą z wyboru, to oczywistym jest, że cechy naszych charakterów w dużej mierze muszą być niemalże takie same z tym wyjątkiem, że Ola ma większy talent do języka polskiego, jedzenia ptasiego mleczka i zamiłowanie do gryzienia - zwłaszcza ludzi. Jest też najkochańszym diabełkiem w ludzkiej osobie jakiego znam ;) ;) ;) Ja tak skromnie, bo zmykam z kompa, ale Ty Bonsai i tak wiesz, że Cię kocham :eviltong: Quote
Bonsai Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Oluś Ty to umiesz zmiękczyć ludzie serce :loveu: Aż normalnie się wzruszyłam :loveu: Jako, że ta kochana osóbka, twórczyni tylu cudownych słów(szczerych? :razz:) jest moją najdroższą siostrą z wyboru, to oczywistym jest, że cechy naszych charakterów w dużej mierze muszą być niemalże takie same z tym wyjątkiem, że Ola ma większy talent do języka polskiego, jedzenia ptasiego mleczka i zamiłowanie do gryzienia - zwłaszcza ludzi. Jest też najkochańszym diabełkiem w ludzkiej osobie jakiego znam ;) ;) ;) Ja tak skromnie, bo zmykam z kompa, ale Ty Bonsai i tak wiesz, że Cię kocham :eviltong: Jaknajbardziej szczerych. :D Mój "talent" do języka polskiego jest niczym w porównaniu do Twojego talentu z zakresu historycznego, a w szczególności z dziejów AK. :D No, ale w końcu jesteśmy rodzinką, nasze talenty są dziedziczne. ;) Jedzenie ptasiego mleczka... no cóż, to nawyk wrodzony. Co do gryzienia - urgyzłam tylko jedną osobę, a moje Siostry taką wielką aferę z tego robią. =D Quote
wiq Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 siostryy.. ale fotki.. fotki..:evil_lol: mnie jakieś żule skubnęł dziś rowery, to może Justynie aparat podrzucą..;) Quote
Dobcia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ty nie czytaj cwaniaku między wierszami :evil_lol: Chodziło mi o wykorzystanie aparatu jakiejś dobrej duszyczki do uchwycenia mojego psa :oops: Teraz przez Ciebie nikt nie będzie chciał ze mną na spacer iść! :siara: Może jadnak ktoś się znajdzie... gdzie wiara w ludzi, w ich chęć pomocy, w ich aparaty?:razz: Ponawiam zaproszenie na spacerek po pięknych terenach i na kawke:cool3:;):cool3: Quote
Bonsai Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Dobcia napisał(a):Może jadnak ktoś się znajdzie... gdzie wiara w ludzi, w ich chęć pomocy, w ich aparaty?:razz: Ponawiam zaproszenie na spacerek po pięknych terenach i na kawke:cool3:;):cool3: Widzisz Justa jaką Ci reklamę zrobiłam? :cool3: Quote
Recommended Posts