Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiq napisał(a):
nie no,z tym brakiem aparatu coś trzeba zrobic.. nie masz kolegów w dresach, którzy mogliby coś szybko załatwić?..:evil_lol:

ja mam takich kolegow:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
zalatwic Ci ?? :D
chociarz sama jeszcze nie mam hehe :)
a fotki nowe sliczne :D
ta twarz jest boska :evil_lol::evil_lol::lol::lol:

Posted

Patka, Limoncia ktoś bardzo mądry powiedział kiedyś - szukajcie a znajdziecie, w tej galerii już był mini show właścicielki :p Zresztą Ty Patuś już się dość w wakacje naoglądałaś :evil_lol:

[quote name='"wiq"']nie no,z tym brakiem aparatu coś trzeba zrobic.. nie masz kolegów w dresach, którzy mogliby coś szybko załatwić?..:evil_lol:

Cóż za spec od czarnych interesów się odezwał :cool3: :cool3: :cool3: Dresy się kręcą, ale jednak wolę nadal robić maślane oczka do rodzicieli :roll: Albo do jakiś Dogomaniaków, co by na spacerek nie chcieli się umówić :cool3:

Chiquita dziękuję za linka, pewnie, że pamiętam! Będę zaglądać - mam nadzieję, że znajdzie się ktoś chętny na tymczas, sunia jest prześliczna :)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Cóż za spec od czarnych interesów się odezwał :cool3: :cool3: :cool3: Dresy się kręcą, ale jednak wolę nadal robić maślane oczka do rodzicieli :roll: Albo do jakiś Dogomaniaków, co by na spacerek nie chcieli się umówić :cool3:

Dogomaniaków chcesz okraść? Nieładnie. :evil_lol:

Posted

Bonsai napisał(a):
Dogomaniaków chcesz okraść? Nieładnie. :evil_lol:

Ty nie czytaj cwaniaku między wierszami :evil_lol:
Chodziło mi o wykorzystanie aparatu jakiejś dobrej duszyczki do uchwycenia mojego psa :oops: Teraz przez Ciebie nikt nie będzie chciał ze mną na spacer iść! :siara:

Posted

Chodziło mi o wykorzystanie aparatu jakiejś dobrej duszyczki do uchwycenia mojego psa :oops: Teraz przez Ciebie nikt nie będzie chciał ze mną na spacer iść! :siara:

I tak nikt nie chciał. :p
A na serio - oj, przejeżdżać ja będę w styczniu przez B-B i zamierzam wpaść do pewnego pinczerka i mu foty porobić..... :D

Posted

Bonsai napisał(a):
A na serio - oj, przejeżdżać ja będę w styczniu przez B-B i zamierzam wpaść do pewnego pinczerka i mu foty porobić..... :D

o czyli beda fotki:multi: :multi:

Posted

No wiesz, co? Ale miałaś minę :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ale Gizmo wyszedł na foteczkach jak zwykle cudnie :p :p :p
A Ty to lepiej szybko zawoź swoją cyfrówę do naprawy, bo ja chcę oglądać Gizmusia :p :p :p

Posted

Odsłoniłam swoje oblicze ileśtam stron wcześniej, nie będę Was narażać na kolejny szok :evil_lol:

A czemużto nic? Czyżbyś nie zasłużyła? :roll:

Choć w zasadzie liczy się rodzinna atmosfera, nie prezenty :)
Co nie znaczy że nie możesz odsłaniać swego oblicza częściej :eviltong:

A nic nie dostałam bo nie chcialam :eviltong: Powiedziałam że wolę kasę zamast glupich prezentów :evil_lol:
Hmmm w takim razie źle się wyraziłam - dostałam kaske :diabloti:

Posted

"Bonsai" napisał(a):
A na serio - oj, przejeżdżać ja będę w styczniu przez B-B i zamierzam wpaść do pewnego pinczerka i mu foty porobić..... :-D

Nieprawda! Bo dwie Dogomaniaczki się skusiły w maju tego roku :eviltong:
To jednak nie będę musiała wieźć psa aż do Korbielowa? :cool3: (nie no jeszcze by mnie na granicy chapsnęli, że psa wściekłego transportuję :diabloti: ) Trzymam za słowo! I za walczenie o moje spacery w schronisku też! :razz:

"Marta_Ares" napisał(a):
o czyli beda fotki:multi: :multi:

Ale do tych fotek jeszcze daleko :roll: Chociaż jak Ola zacznie zdjęcia Gizmo robić, to będę ich mieć tyle, że na cały rok wystarczy :evil_lol:

"Pianka" napisał(a):
Ale nawaliłas tej tapety na twarz. Teraz nic nie widać:evil_lol:

No bo ja taka pink lady jestem. O przepraszam - blue :lol:

"Madziu_19" napisał(a):
A Ty to lepiej szybko zawoź swoją cyfrówę do naprawy, bo ja chcę oglądać Gizmusia :p

Pomijając fakt, że Bielsko i Warszawę dzielą 2/3 Polski, a nigdzie bliżej nie ma serwisu Canona to chętnie bym pojechała :roll:

":: FiGa ::" napisał(a):
A nic nie dostałam bo nie chcialam :eviltong: Powiedziałam że wolę kasę zamast glupich prezentów :evil_lol:
Hmmm w takim razie źle się wyraziłam - dostałam kaske :diabloti:

A ja już myślałam, że tak nagrzeszyłaś, że nic nie dostałaś - ale Ty cwana bestia jesteś :p

"Bonsai" napisał(a):
Justa - padłam. :-D

AAAA!!! Ola, kasować linka, kasować, kasować!!!! :-o :mad: :mad: :mad:
Nikt tu nie pozwolił promować moich zdjęć gdy byłam mała i głupia ! :placz: :p

"Moniś" napisał(a):
Witam :lol:
długo mnie nie było, ale już powracam obżarciuchy :evil_lol:

Hey Moniś! :multi:
Tylko nie mów, że Ty pościłaś w Wigilię :roll:

Posted

Nieprawda! Bo dwie Dogomaniaczki się skusiły w maju tego roku :eviltong:

a potem ślad po nich zaginął.... :p

To jednak nie będę musiała wieźć psa aż do Korbielowa? :cool3: (nie no jeszcze by mnie na granicy chapsnęli, że psa wściekłego transportuję :diabloti: ) Trzymam za słowo! I za walczenie o moje spacery w schronisku też! :razz:

Masz to jak w banku! :D

Chociaż jak Ola zacznie zdjęcia Gizmo robić, to będę ich mieć tyle, że na cały rok wystarczy :evil_lol:

Eeee, coś Ty, co to jest 1000 zdjęć.

AAAA!!! Ola, kasować linka, kasować, kasować!!!! :-o :mad: :mad: :mad:
Nikt tu nie pozwolił promować moich zdjęć gdy byłam mała i głupia ! :placz: :p

Tego linka? http://dogomania.pl/forum/showpost.p...36&postcount=8

Posted

Hey Moniś! :multi:
Tylko nie mów, że Ty pościłaś w Wigilię :roll:

jaaaaaaaaaaa? :evil_lol: NIGDY W ŻYCIU! :cool1::lol::evil_lol:

Posted

Bonsai, zabiję, zagryzę(idę w Twoje ślady :evil_lol:), poszczuję psem, koszami, wyłaskotam, ześlę grzmoty, ulewy, śnieżyce, grady... Jednym słowem masz u mnie przesrane za everything! :mad: :p :p :p

"Moniś" napisał(a):
jaaaaaaaaaaa? :evil_lol: NIGDY W ŻYCIU! :cool1::lol::evil_lol:

Mądra Dogomaniaczka :evil_lol:

Posted

Bonsai, zabiję, zagryzę(idę w Twoje ślady :evil_lol:), poszczuję psem, koszami, wyłaskotam, ześlę grzmoty, ulewy, śnieżyce, grady... Jednym słowem masz u mnie przesrane za everything! :mad: :p :p :p

Ja? :lilangel::lilangel::lilangel:

Posted

Ja mam na kompie dowody, że Ty wcale na takiego Aniołka nie wyglądasz :evil_lol:

:shocked!::chaos::shocked!:

Pragnę publicznie oświadczyć, że wyżej napisane posty są wynikiem przekomarzania się Sióstr z Wyboru. Założycielka tejże galerii jest osobą godną zaufania, prawdomówną, szczerą, uczciwą, miłą, grzeczną, ładną, sympatyczną, charyzmatyczną, lojalną itd. idp. Oświadczam to ja, Aleksandra z Kalisza, śmiałek, który spędził z pinczerką bite dwa tygodnie, dzieląc ten sam pokój i wspólnie czyniąc w nim bałagan. :D Jednocześnie pragnę zaznaczyć, że pozostawiłam po wizycie w apartamencie Justyny swoją kurtkę, płytę i karty, które w trybie natychmiastowym zostały odesłane drogą helikopterową do mojej chatki.
Z poważaniem,
Aleksandra.

Posted

Bonsai napisał(a):
:shocked!::chaos::shocked!:

Pragnę publicznie oświadczyć, że wyżej napisane posty są wynikiem przekomarzania się Sióstr z Wyboru. Założycielka tejże galerii jest osobą godną zaufania, prawdomówną, szczerą, uczciwą, miłą, grzeczną, ładną, sympatyczną, charyzmatyczną, lojalną itd. idp. Oświadczam to ja, Aleksandra z Kalisza, śmiałek, który spędził z pinczerką bite dwa tygodnie, dzieląc ten sam pokój i wspólnie czyniąc w nim bałagan. :D Jednocześnie pragnę zaznaczyć, że pozostawiłam po wizycie w apartamencie Justyny swoją kurtkę, płytę i karty, które w trybie natychmiastowym zostały odesłane drogą helikopterową do mojej chatki.
Z poważaniem,
Aleksandra.

Oluś Ty to umiesz zmiękczyć ludzie serce :loveu: Aż normalnie się wzruszyłam :loveu:
Jako, że ta kochana osóbka, twórczyni tylu cudownych słów(szczerych? :razz:) jest moją najdroższą siostrą z wyboru, to oczywistym jest, że cechy naszych charakterów w dużej mierze muszą być niemalże takie same z tym wyjątkiem, że Ola ma większy talent do języka polskiego, jedzenia ptasiego mleczka i zamiłowanie do gryzienia - zwłaszcza ludzi. Jest też najkochańszym diabełkiem w ludzkiej osobie jakiego znam ;) ;) ;)

Ja tak skromnie, bo zmykam z kompa, ale Ty Bonsai i tak wiesz, że Cię kocham :eviltong:

Posted

Oluś Ty to umiesz zmiękczyć ludzie serce :loveu: Aż normalnie się wzruszyłam :loveu:
Jako, że ta kochana osóbka, twórczyni tylu cudownych słów(szczerych? :razz:) jest moją najdroższą siostrą z wyboru, to oczywistym jest, że cechy naszych charakterów w dużej mierze muszą być niemalże takie same z tym wyjątkiem, że Ola ma większy talent do języka polskiego, jedzenia ptasiego mleczka i zamiłowanie do gryzienia - zwłaszcza ludzi. Jest też najkochańszym diabełkiem w ludzkiej osobie jakiego znam ;) ;) ;)

Ja tak skromnie, bo zmykam z kompa, ale Ty Bonsai i tak wiesz, że Cię kocham :eviltong:

Jaknajbardziej szczerych. :D
Mój "talent" do języka polskiego jest niczym w porównaniu do Twojego talentu z zakresu historycznego, a w szczególności z dziejów AK. :D No, ale w końcu jesteśmy rodzinką, nasze talenty są dziedziczne. ;) Jedzenie ptasiego mleczka... no cóż, to nawyk wrodzony. Co do gryzienia - urgyzłam tylko jedną osobę, a moje Siostry taką wielką aferę z tego robią. =D

Posted

Ty nie czytaj cwaniaku między wierszami :evil_lol:

Może jadnak ktoś się znajdzie... gdzie wiara w ludzi, w ich chęć pomocy, w ich aparaty?:razz:

Ponawiam zaproszenie na spacerek po pięknych terenach i na kawke:cool3:;):cool3:

Posted

Dobcia napisał(a):
Może jadnak ktoś się znajdzie... gdzie wiara w ludzi, w ich chęć pomocy, w ich aparaty?:razz:

Ponawiam zaproszenie na spacerek po pięknych terenach i na kawke:cool3:;):cool3:

Widzisz Justa jaką Ci reklamę zrobiłam? :cool3: