Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Celina12 napisał(a):
Piękne zdjęcia-wszystkie i mam latające uchi :loveu::loveu: Gizmolcia :multi:

Wiedziałam, że się spodobają ;)

agaciaaa napisał(a):
Witamy :)

http://i25.tinypic.com/15z2j5d.jpg piękne! zadowolony pycholek i śliczna zielono-żółta trawa w tle ;) :loveu:

I te latające ucholki :loveu:

Hihi, dziękuję za miłe słowa :loveu:

madziorna napisał(a):
http://i27.tinypic.com/96kvg2.jpg => Ale fajne uszole... :loveu:

Ucha zrobiły furorę... :evil_lol:

Wyjeżdżam jutro o 6:30, a wracam do domu dopiero w sobotę wieczorem. Czeka mnie 12 godzin marszu po górach, nocleg w polowych warunkach, a następnego dnia jeszcze uroczystości 3-go maja i konkurs historyczny... Nie wiem jak ja to przeżyję :razz:

Wstawiam ostatnie zdjęcia z mojego spacerowego zbioru i proszę i trzymanie kciuków i pilnowanie galerii :loveu:

Posted

Ale dużo fotek:loveu::loveu:o dużo
Moja być pod wrażeniemi:loveu:..
Ty mieć fajny spacerek:loveu:

A poważnie fajne tereny macie;)
Pozdrawiam!
U nas deszcz:-(

Posted

ale tam piekniee:loveu: :loveu: :loveu:

tez planuje kupic takie cos jak ma Warka i dac jako adresowki bo jakbym miala do wszystkiego kupowac adresowki to troche by mnie to wyniosło:evil_lol:

Piekne zdjecia:loveu: :loveu:

oczywiscie kciuki trzymam, udanego wypadu!!!!!

Posted

Witam wszystkich! :multi:

[quote name='madziorna']Masz jak w banku... :evil_lol:

Jak zwykle nie zawiedliście mnie... :) :loveu:

[quote name='Paulina_mickey']http://i28.tinypic.com/juu9np.jpg

I znowu mleczyki :evil_lol:
p.s u nas tez są:eviltong:

Phi, wszędzie są :eviltong:

[quote name='Rybka_39']Ale dużo fotek:loveu::loveu:o dużo
Moja być pod wrażeniemi:loveu:..
Ty mieć fajny spacerek:loveu:

A poważnie fajne tereny macie;)
Pozdrawiam!
U nas deszcz:-(

Dziękuję :) Nigdy nie przypuszczałam, że bielskie tereny zostaną przez kogoś docenione... :evil_lol:

[quote name='Marta_Ares']ale tam piekniee:loveu: :loveu: :loveu:

tez planuje kupic takie cos jak ma Warka i dac jako adresowki bo jakbym miala do wszystkiego kupowac adresowki to troche by mnie to wyniosło:evil_lol:

Piekne zdjecia:loveu: :loveu:

oczywiscie kciuki trzymam, udanego wypadu!!!!!

Ja tez się szykuję do adresówki, mieliśmy taką odkręcaną z Trixie ale wytrzymała ok.tygodnia... :cool3:

[quote name='Ola164']świetne te foty! Jaki Ty masz aparat? :loveu:

Przypuszczam, że pytasz na podstawie zdjęć, które są na tej stronie - jeśli tak, to są autorstwa BBety, a raczej jej aparatu :)

Ja mam poczciwego Panasonica Lumixa ;)

Posted

Dotarłam tu dopiero dzisiaj z powodu...złośliwości rzeczy martwych :angryy: Gdy już odżyłam po rajdzie to zbuntowała się Dogo, zmulała się, albo nie włączała wcale :shake: Ale dziś już chyba wszystko jest w porządku ;)

Na rajdzie było świetnie :) Było ok.50 ludzi(norma to ok.100...), ale wśród nich znaleźli się zarówno starzy, jak i nowi znajomi :) Trasa była o wiele dłuższa niż w tamtym roku(30km), ale za to spokojniejsza. W sumie najtrudniejsze podejście było pod Skrzyczne, a później to już spokojnie na Baranią Górę, Przysłop i w dóóół Do Wisły :) Pogoda nam dopisywała, świeciło słonko, choć wysoko w górach można było zapaść się po kolana... w śniegu :diabloti: A ścieżkami płynęła Wisła ;) Poza tym, że kolano mi "umarło" na drugi dzień, mogę się pochwalić idealnym stanem moich stópek - ani jednego odcisku :razz: Za to konkurs poszedł fatalnie :angryy: udało mi się zająć dopiero 4 miejsce, a naprawdę liczyłam na coś więcej. Materiały były dwóch nauczycieli historii z mojej szkoły i jeden z nich układał pytania. W tym, że układając je pominął zupełnie opracowanie drugiego profesora... wiec pierwsze miejsca były osób z klasy pierwszego historyka... Ale cóż... za rok dam ognia :evil_lol: Widoki były niesamowite, przeżycia również :) Warto było jechać :loveu:

Wreszcie przyszedł maj, choć pogoda niekoniecznie majowa...choć przyznam, że ostatnimi dniami było nawet nawet - udało nam się z TZtem pojechać na rower i zrobić sobie grilla na lotnisku w pełnym słońcu :)

Gizmuś 2 dni temu miał parusekundowe starcie z jakimś małym, kudłatym kundelkiem - wstrętny kurdupel naderwał pinczerowi ucho... :angryy: Ranka nie jest duża, ale krew sikała z tego niesamowicie, miałam całe ręce we krwi, a serce w gardle... :roll: Gizmaty za to wracał z kupą kudłaczowej sierści w pysku i dobrze temu małemu tak! Niech wie, że nie wolno skakać do mojego bohatera... ;)

Kończę już mój krótki wywód, pora na parę zdjęć bo pewnie się stęskniliście... :) Choć BBeta zadbała o naszą galerię i wstawiła kolejne piękne zdjęcia :loveu: Beata! Ogromnie dziękuję! :loveu: