agaciaaa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):...tylko że tak smutno i szaro bez Gizmowych fotek i dłuuugich postów Justyny. Dokładnie!!!! A ja tak lubie czytać co u nich :loveu: Quote
Dorkaa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Wybaczamy oczywiście :) o to się ciesze że cali i zdrowi :) Quote
Olusia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Hej ;) Wesołych Świąt :loveu: Karteczka u nas w galerii. ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Wielkanoc za progiem, pora na świąteczne porządki! :) Choć nie ma, co tu sprzątać - tak dzielnie zajmowaliście się naszą galerią :) Dziękuję Monice za szefowanie, piękne zdjęcie i tłumaczenie mnie setki razy, gdy mijał kolejny weekend, a ja się nie odzywałam :oops: Przyznam, że na spacerach stosowała różne taktyki - przekupstwo, szantaż, prośba, rozkaz... Wiele razy siadałam do komputera, przeglądałam moją galerię, ale... nigdy nic nie napisałam. Dziś w przerwie między sprzątaniem, a pieczeniem ostatnich ciast weszłam i stwierdziłam, że przykleję się do krzesła póki tu nic nie napiszę :evil_lol: Dziękuję za Waszą obecność, Wasze dobre serduszka i tyle pięknych słów! :loveu: I za te życzenia Wielkanocne, tak piękne... :) Przypuszczam, że nie będzie mnie tu często, że nie będę miała czasu by regularnie odwiedzać Wasze galerie... Ale postaram się :) Muszę wyrzucić ze swojej głowy myśl, że lepiej nie zaglądać wcale, niż zaglądnąć tylko do siebie :roll: U nas bardzo dobrze :) Ręka się zagoiła, już wcale nie boli, pozostały jedynie blizny. Z Gizmo zrobił się niesamowity wariat, szaleje na każdym spacerze, lata za patykami, ostatnio nawet odbiło mu i chciał się bawić z Szarikiem... :cool3: Ostatnio też bardzo słucha, wraca na zawołanie, nawet gdy obce psy dookoła :) Syriusz i Bulik łasu****ą i czasem doprowadzają mnie do nerwów swoją grą na prętach klatki... ale pancia jest litościwa ;) Patyczaków zostały dwa, jeden zbrązowiał, drugi zzieleniał i się cieszą, bo zamiast sałaty zaczynam im przynosić pierwsze wiosenne listeczki ;) Na Wielkanoc jesteśmy jeszcze bardziej zagonieni, tyle przygotowań, sprzątania! Ale chciałam Wam wszystkim i każdemu z osobna życzyć Wesołych Świąt, radości ze Zmartwychwstania Jezusa, odpoczynku od codziennych spraw i dużo, dużo siły... bo Boże Narodzenie dopiero w grudniu ;) :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiamy! :multi: Quote
Olusia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Cześć :multi::multi: Piękne sprawozdanie ;) Gizmo wypiękniał :loveu::loveu: Quote
Matusz Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 jak miło, że wróciłaś choć na chwilę :evil_lol::loveu: Wesołych:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 hejo Gizmolki:buzi: Wszystkiego najlepszego od nas :D Quote
Dobcia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Witaj Justynko!:multi: Gizmuś ma szeleczki? Ładnie mu w nich:loveu: Moje patyczki mają sie dobrze, ale oba są bardziej brązowe niż zielone;) WESOŁYCH ŚWIĄT!:lol: Quote
Pianka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 http://i26.tinypic.com/dpwso7.jpg cześć wam:multi: Za mało zdjęć:eviltong: Więcej:eviltong::evil_lol: Quote
Celina12 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Justynko-dobrze,że Jesteś....zdjęcia jak zwykle urocze...i Wy i Gizmuś no i moje Ulubienice :loveu::loveu: Wesołych i pogodnych Świąt.....:loveu: Quote
anetta Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Przyszłaś :multi: Dobrze że z ręką jest już ok. Głaski dla zwierzyńca :loveu: Quote
Izabela124. Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Hejka No nareszcie sie odezwalas, bywaj tu czesciej, ucaluj Gizma Quote
agaciaaa Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Uwielbiam te Twoje długie posty ;) :loveu: Fajnie, że sie wreszcie odezwałaś :) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Muszę wyrzucić ze swojej głowy myśl, że lepiej nie zaglądać wcale, niż zaglądnąć tylko do siebie :roll: Wyrzuć!!!!! I odzywaj sie chociaż tutaj :) http://i30.tinypic.com/iye97a.jpg tęskniłam za tą mordeczką :loveu: Quote
Marta_Ares Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Witam:loveu: super ze chociaz na chwilke wpadlas:loveu: :loveu: :loveu: barkowalo tutaj Twoich fotek:loveu: Quote
Tina.Sara Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 hej hej :loveu: wszystkiego najlepsiejszego :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 O matko Justynka :D Nawet nie wyobrażasz sobie jaką miałam minę widząc Twojego posta. Ciesze się cholernie, że u Was wszystko ok :) poczytałam , zobaczyłam i od razu mi lepiej :) ahhh :iloveyou: Quote
Dorkaa Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 :) :) :) :) Fajnie, że wpadłaś :P Pozdrawiam :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Witam Śmingusowo :) [quote name='Olusia']Cześć Piękne sprawozdanie ;) Gizmo wypiękniał :loveu: No pewnie, on pięknieje z każdym dniem! :loveu: :cool3: [quote name='Dobcia']Witaj Justynko!:multi: Gizmuś ma szeleczki? Ładnie mu w nich:loveu: Moje patyczki mają sie dobrze, ale oba są bardziej brązowe niż zielone;) WESOŁYCH ŚWIĄT! Witaj Jadziu :) Jaki piękny avatarek, bannerek, no no... ;) Szeleczki kupiłam już jakiś czas temu na dogomaniackim bazarku - w końcu nie są za duże :evil_lol: A pinczerowi chyba się podobają ;) Wielkie już pewnie są niesamowicie? :) [quote name='Pianka']http://i26.tinypic.com/dpwso7.jpg cześć wam Za mało zdjęć:eviltong: Więcej:evil_lol: Witaj Pianko! :loveu: A będzie więcej! :diabloti: [quote name='agaciaaa']Uwielbiam te Twoje długie posty ;) :loveu: Fajnie, że sie wreszcie odezwałaś :) Wyrzuć!!!!! I odzywaj sie chociaż tutaj :) http://i30.tinypic.com/iye97a.jpg tęskniłam za tą mordeczką :loveu: Cześć Agaciu! :) Jak widać na razie się stosuję i pojawiam się już drugi raz w ciągu 3 dni :cool3: Mordeczka się za Wami stęskniła! :loveu: [quote name='_ChiQuiTa_']O matko Justynka Nawet nie wyobrażasz sobie jaką miałam minę widząc Twojego posta. Ciesze się cholernie, że u Was wszystko ok :) poczytałam , zobaczyłam i od razu mi lepiej :) ahhh :iloveyou: O matko, Edyciaaaa!!! :loveu: Bo ja tak lubię zaskakiwać... ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Całej niezacytowanej reszcie dziękuję za miłe słowa i piękne życzenia! Wesołego Alleluja raz jeszcze!!! :loveu: :multi: :loveu: Miałyśmy dzisiaj iść z Szarikową na lotnisko, poszaleć z psami, zrobić jakąś większą sesję, ale cóż to? Mokry Dyngus przerodził się w Śnieżną Zawieruchę :shake: A jeszcze tydzień temu prognozowałam, że w Lany Poniedziałek będziemy się rzucać śnieżkami... ;) No cóż. Gizmo zakopał się pod koce i chyba zamierza przespać cały dzień ;) Święta minęły spokojnie, rodzinnie i... niestety szybko. Jutro mam już próbę do przedstawienia, bo w piątek na Dni Otwarte mojego LO wystawiamy przedstawienie - nowoczesne przedstawienie wierszy Brzechwy :evil_lol: Moja rola do Żuraw z wiersza "Żuraw i Czapla" i wierszyk "Utonięty Zyzio" jeden z paru makabrycznych wierszyków, które przeplatają się przez całe przedstawienie... :razz: Na pewno zdam relacje... :) A w środę koniec leniuchowania :roll: No cóż, podnoszę się na duchu tym, że coraz większymi krokami zbliżają się wakacje... :) Quote
Recommended Posts