e.v.a Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 siemanko:multi: nie zazdroszcze tych sprawdzianow:shake: Quote
Rybka_39 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Siema siemano! Znam ten bol..ja mam sprawdzian 2 godzinny z bioli pod mature:-( 3mam kciuki za Ciebie!:razz: Co bys dala rade i wyrobila sie z nauka no i znalazła czas na wstawienie fotek:diabloti: Quote
Marta_Ares Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Hejka zamawialas od taks szelki z odblaskiem?? moglabym zobaczyc jak wygladaja na psie? bo sie zastanawiam czy Aresowi nie zamowic Quote
basia bonnie Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Hej :multi: no... to powodzenia na sprawdzianach! :) Quote
Izabela124. Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Witanko Ale fajny uchol ta szkola mnie tez keidy dobije, ehh te sparwdziany, masakra Quote
Dorkaa Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Eh ta szkoła :( :( w sumie nie najgorzej (...) Quote
basia2202 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 dzień doberek Gizmole!! :multi::multi::multi: przyszłam z całuskami :loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Cześć. Hihi, skąd wiedziałaś? Domysliłam się po tych zdjęciach :lol: Pisałaś coś o fryzjerze :diabloti: Quote
agaciaaa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Cześć Justynko :multi: Powodzenia na tych wszystkich sprawdzianach! Quote
limoncia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Witanko w czwartkowy poranek :multi::p:p:p Quote
JIM Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 My tez sie witamy :loveu: Pozdrowienia dla uroczego średniaka i wlascicielki:p Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Bereczek :multi: Mam nadzieję że nie zemdliło cię po pączkach ;) Quote
basia2202 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 dzień dobryyyy :loveu: jestem z kobry :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko Gizmolki :multi: Quote
Paulina_mickey Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 heeeejo Gizmusie :loveu::loveu::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć Kochana! :buzi: Jaki piękny post, dziękuję za znak życia Edytko! :loveu: Mam nadzieję, że w końcu znajdziesz trochę czasu dla siebie, Tinki, dogo, dla mnie :evil_lol: i w ogóle odetchniesz na chwilkę. Należy Ci się! :multi: Cieszę się, że zdjęcia się podobają, będę pilnie pracować, żebyś przy następnej wizycie miała co oglądać - o to się nie martw :evil_lol: Trzymaj się Edytko! :loveu: Hejoo :) Nie ma sprawy co jakiś czas pokażę, że żyję :diabloti: Troszeczkę czasu znalazłam właśnie dzisiaj. W końcu piątek :) Jestem nawet z siebie dumna bo przez ten tydzień spóźniłam się tylko raz i wysiedziałam na wszystkich lekcjach :multi: Zdjęcia w Twoim wykonaniu i z Gizmatym zaaaawsze mi się piekielnie podobają :multi::loveu::loveu::loveu::loveu: http://i25.tinypic.com/eknh8h.jpg hahaha jaka mina :evil_lol::loveu: A szkoła kochana nie łam się, ja bynajmniej się staram jakoś odreagowywać w szkole śmiejąc się z debilami z klasy. Z tym, że tylko ja zawsze obrywam uwagę :shake: Ale i tak jest fajnie :diabloti: Quote
Dobcia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Witam:) http://i25.tinypic.com/eknh8h.jpg jaka minka:evil_lol: co za poświęcenie...:cool3: Nareszcie dziś piątek:loveu: Nie zazdraszczam pogody;) Słyszałam, że w Beskidach aura nie rozpieszcza, na szczęście w Krk jest w miarę ciepło... tylko to niestety powoduje, że wirusy mają sie jak w raju:roll: Quote
Matusz Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 no Gizmouchy !! już weekend ! :multi: więc możecie przysiąść na dogo i się zrelaksować :cool1: Quote
Szarik Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Hej! :loveu: Ja już mam wolne, a Ty? Tak długo oczekiwany piątek! Szykuj sie na jutro! :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Hehka A gdzie Gizmowa sie podziala? Quote
Szarik Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Gizmowa leży w łóżku, smarka, kicha i się ślini... Jednym słowem jest chora :evil_lol: Quote
Recommended Posts