Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='diabelkowa']to wsadz delikwentowi kabel do dooopska to bedzie sie ladowal

jeee w czym one sie kompia ?

Się ładuje :diabloti:

Pewnie, że w mące, tak jak Dorkaa napisała - a jakże by inaczej... :cool3:

To specjalny pył/piasek do kapieli dla gryzoni. Koszatniczki nie myją się w wodzie :evil_lol:

[quote name='Dorkaa']Diabelkowa w mące dla koszat
Ja muszę zobaczyć ten hamak i śpiące w nim koszaty

Oj jak mnie odwiedzisz to może i zobaczysz :evil_lol: Zdjęcie trudno będzie zrobić, bo hamaczek z tyłu klatki i jak zacznę majstrować przy niej z aparatem to beboki wstaną i wylezą z niego... ;)

[quote name='_ChiQuiTa_']Czeeeść kochana :buzi:
W końcu do Was dotarłam. Tak myslałam, ze będę miała straaasznie dużo zaległości, ale przekopałam się w końcu.
Matko tak się u Was dużo działo, a mnie nie było... Zostałaś pogryziona. :crazyeye: matko kochana co to się dzieje

Zdjęcia z przedstawienia są przecudowne, wyszłaś cudownie :loveu:
a ten nastrój... ahhh... chciała bym to obejrzeć...

A o Gizmuśu mówić można wiele jaki to on jest cudowny :loveu: Ślicznie mu w tych nowych szeleczkach, a ja Tinkowej obroże zamówiłam :cool3:

I wszystkiego naj naj lepszego dla koszy

Edytka wróciłaaaaa!!! :multi: :multi: :buzi: :buzi:

Tyle ładnych słów tu napisałaś :oops: Dziękuję, dziękuję, dziękuję :loveu: Zapraszam do Bielska 29 lutego na kolejne przedstawienie :cool3:

Cóż to za obróżka? :)

Dziękujemy za życzenia!

[quote name='Celina12']http://i30.tinypic.com/20pr9md.jpg...słodki Kochany :loveu:.....jak troszkę wyzdrowieję może sobie sprawię takie "wieziątka":diabloti:

Naprawdę?
To świetnie! :loveu:
Zapewniam Cię, że będzie niesamowicie wesoło... ;) :loveu:

[quote name='Matusz']wszystkiego naj dla koszatniczek :loveu::multi:

Dobrej nocki:diabloti:

Oj Matusz, spóźniony aż o jeden dzień :diabloti:
Dziękujemy!

Padam na twarz... branoc... :evil_lol: :loveu:

Jutro będą zdjęcia z Krakowa ;)

Posted

A no wróciłam i dalej będę Was sobą męczyć hehehe :diabloti:

Obróżka fajna, ale już obczajam jakieś inne :) Jutro idę wpłacić kasę na konto i będziemy czekać aż dojdzie :) Wtedy się zaprezentujemy ślicznie :)

Posted

Dobry wieczór szanowne towarzystwo! :loveu:

[quote name='Pianka']http://i30.tinypic.com/20pr9md.jpg Kąpiel:lol: Znów masz brudno na podłodze:lol:

Na szczęście jest odkurzacz! ;)

[quote name='agaciaaa']Cześć:multi:

Jak one fajnie się kąpią :loveu:

http://i27.tinypic.com/2r6jfif.jpg nie wiem który to, ale słodko wyszedł ;) :loveu:

Czeeeeść :)

Dziękujemy! ;) Buliczek, bo zaćma na oczku :loveu:

[quote name='basia2202']yy... on się tu modli? :cool3: :crazyeye: :evil_lol:
buddysta jaki czy cooo? :evil_lol: :diabloti:
http://i25.tinypic.com/2dw6ydv.jpg

P.S. jakie ładne ma łóżeczko:)
wszystkie futrzaczki śliczne:) kolega ma takiego... też faaajny... przytulasek taki:)

buziole Gizmole!! :loveu:

Cześć Basieńko! :loveu:

Gdy przeczytałam Twój komentarz do zdjęcia... to... niemalże spadłam z krzesła :lol: Aż musiałam przypatrzeć się zdjęciu... i faktycznie... tym razem poplułam monitor ze śmiechu :lol:

Ja tam widzę w nim coś z samuraja... :evil_lol:

Buziaki! :loveu:

[quote name='Izabela124.']Witanko, my tu pierwszy raz
Ale fajne masz stadko, pozdrawiamy i zaparszamy do siebie

Witam się cieplutko :) Miło widzieć kolejną twarzyczkę w naszej galerii :)

Zresztą kojarzę Cię bardzo miło - z bazarkowej pomocy żywieckiej Bajeczce :loveu:

Już polecieliśmy do Was, piękna ta Twoja bestia... a w zasadzie bestyjek :razz: Dziękujemy za odwiedziny!

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']A no wróciłam i dalej będę Was sobą męczyć hehehe :diabloti:

Obróżka fajna, ale już obczajam jakieś inne :) Jutro idę wpłacić kasę na konto i będziemy czekać aż dojdzie :) Wtedy się zaprezentujemy ślicznie :)

To ja od dziś jestem masochistą! Męcz mnie, męcz! :evil_lol: To czysta przyjemność! :diabloti: :loveu:

Widzę, że Ty w psich zakupach taka maniaczka jak ja... :cool3: TZcik nie może mnie zaciągnąć do sklepu z ubraniami, za to omijamy zoologi, bo mogłabym tam przesiedzieć spokojnie z godzinę... :diabloti:

[quote name='anetta']Hellooo, jestem już przygotowana na oglądanie fot z Krakowa a tu nie ma nic :placz:

http://i25.tinypic.com/2dw6ydv.jpg :turn-l::turn-l: Modlił się o więcej jedzenia :evil_lol:

Czyżby tu jakieś podejrzenia, że pancia głodzi, hm? :mad: :diabloti: :razz:

Już zmniejszam! :multi:

Posted

[quote name='Matusz']hej Gizmolki:loveu:, no to ja czekam na fotki jak zaraz będą :eviltong::eviltong::diabloti:

Zmniejszanie zdjęć bywa naprawdę męczące... :cool3:

[quote name='diabelkowa']to ja tez czekam na foty

jaaa umyj mi plecka takim piaskiem dla gryzoni :))

Ale to tylko na futerko... No chyba, że masz :evil_lol: na plecach :evil_lol:

Zdjęcia z Krakowa cz.I

Posted

nie pokazuj mi straganow bo je uwielbiam :P kurcze poszukuje takich szklanych/porcelanowych ptaszkow do ktorych sie wlewa troche wody i spiewaja dla mojej mamy jak bedziesz zas w krakowie to poszukaj jak beda to kup to ci oddam pieniadze za nie :P

Posted

[quote name='Matusz']ale fajny ten Krakau :loveu::loveu:

a ja nigdy nie byłem... :shake::oops:

miałem być rok temu na ferie i nie wypaliło...

Nigdy? :crazyeye:

Oj, jak ja się cieszę, że ode mnie to tylko 2h jazdy pksem :loveu:

Jedź, nie pożałujesz! Kraków ma w sobie ukryty czar... Jedyne takie miasto na całym świecie! :loveu:

[quote name='diabelkowa']nie pokazuj mi straganow bo je uwielbiam :P kurcze poszukuje takich szklanych/porcelanowych ptaszkow do ktorych sie wlewa troche wody i spiewaja dla mojej mamy jak bedziesz zas w krakowie to poszukaj jak beda to kup to ci oddam pieniadze za nie :P

Oj wiem o jakie Ci chodzi... sama kiedyś takie miałam, jak do stołu czubkiem głowy sięgałam :evil_lol: Ja stragany też ubóstwiam ;) Zwłaszcza te w sukiennicach ;) Przywiozę Ci następnym razem, I promise! :cool3:

[quote name='"Matusz"']może jeszcze by tak panna Justyna opisywała co jest co ?? :diabloti::eviltong: hmm??:razz:

A żeby pannie Justynie się jeszcze chciało... :evil_lol: Jak znajdę jutro troszkę czasu to poopisuję ;)

Branoc :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Nigdy? :crazyeye:

Oj, jak ja się cieszę, że ode mnie to tylko 2h jazdy pksem :loveu:

Jedź, nie pożałujesz! Kraków ma w sobie ukryty czar... Jedyne takie miasto na całym świecie! :loveu:

no nigdy... :shake::shake:

ja mam 500 km do Krakowa:shake::eviltong:

nie wątpię w czar Krakowa, tym bardziej, że to miasto jamników:multi::loveu:

może w Wakacje się uda... ale chyba będę spał po gołym niebem :evil_lol:

Posted

Oj tak Kraków ma niepowtarzalny i jedyny w swoim rodzaju urok, czar.....

Kocham to miasto...była bardzo dużo razy....gołębie pod Sukiennicami, Kwiaciarki, hejnał,pomnik Adasia,-same Sukiennice, Rynek , Stare Miasto...oj marzenia.....

Justynko śliczne zdjęcia....

Brzuszek dalej boli????:diabloti:

Posted

[quote name='Matusz']ale chyba będę spał po gołym niebem :evil_lol:

To w Krakowie nie ma hoteli? :diabloti:

Fotki obejrzane, zaległości nadrobione ;)