pinczerka_i_Gizmo Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='diabelkowa']to wsadz delikwentowi kabel do dooopska to bedzie sie ladowal jeee w czym one sie kompia ? Się ładuje :diabloti: Pewnie, że w mące, tak jak Dorkaa napisała - a jakże by inaczej... :cool3: To specjalny pył/piasek do kapieli dla gryzoni. Koszatniczki nie myją się w wodzie :evil_lol: [quote name='Dorkaa']Diabelkowa w mące dla koszat Ja muszę zobaczyć ten hamak i śpiące w nim koszaty Oj jak mnie odwiedzisz to może i zobaczysz :evil_lol: Zdjęcie trudno będzie zrobić, bo hamaczek z tyłu klatki i jak zacznę majstrować przy niej z aparatem to beboki wstaną i wylezą z niego... ;) [quote name='_ChiQuiTa_']Czeeeść kochana :buzi: W końcu do Was dotarłam. Tak myslałam, ze będę miała straaasznie dużo zaległości, ale przekopałam się w końcu. Matko tak się u Was dużo działo, a mnie nie było... Zostałaś pogryziona. :crazyeye: matko kochana co to się dzieje Zdjęcia z przedstawienia są przecudowne, wyszłaś cudownie :loveu: a ten nastrój... ahhh... chciała bym to obejrzeć... A o Gizmuśu mówić można wiele jaki to on jest cudowny :loveu: Ślicznie mu w tych nowych szeleczkach, a ja Tinkowej obroże zamówiłam :cool3: I wszystkiego naj naj lepszego dla koszy Edytka wróciłaaaaa!!! :multi: :multi: :buzi: :buzi: Tyle ładnych słów tu napisałaś :oops: Dziękuję, dziękuję, dziękuję :loveu: Zapraszam do Bielska 29 lutego na kolejne przedstawienie :cool3: Cóż to za obróżka? :) Dziękujemy za życzenia! [quote name='Celina12']http://i30.tinypic.com/20pr9md.jpg...słodki Kochany :loveu:.....jak troszkę wyzdrowieję może sobie sprawię takie "wieziątka":diabloti: Naprawdę? To świetnie! :loveu: Zapewniam Cię, że będzie niesamowicie wesoło... ;) :loveu: [quote name='Matusz']wszystkiego naj dla koszatniczek :loveu::multi: Dobrej nocki:diabloti: Oj Matusz, spóźniony aż o jeden dzień :diabloti: Dziękujemy! Padam na twarz... branoc... :evil_lol: :loveu: Jutro będą zdjęcia z Krakowa ;) Quote
Pianka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 http://i30.tinypic.com/20pr9md.jpg Kąpiel:lol: Znów masz brudno na podłodze:lol: Quote
agaciaaa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Cześć:multi: Jak one fajnie się kąpią :loveu: http://i27.tinypic.com/2r6jfif.jpg nie wiem który to, ale słodko wyszedł ;) :loveu: Quote
basia2202 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 yy... on się tu modli? :cool3: :crazyeye: :evil_lol: buddysta jaki czy cooo? :evil_lol: :diabloti: http://i25.tinypic.com/2dw6ydv.jpg P.S. jakie ładne ma łóżeczko:) wszystkie futrzaczki śliczne:) kolega ma takiego... też faaajny... przytulasek taki:) buziole Gizmole!! :loveu: Quote
Izabela124. Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Witanko, my tu pierwszy raz Ale fajne masz stadko, pozdrawiamy i zaparszamy do siebie Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 A no wróciłam i dalej będę Was sobą męczyć hehehe :diabloti: Obróżka fajna, ale już obczajam jakieś inne :) Jutro idę wpłacić kasę na konto i będziemy czekać aż dojdzie :) Wtedy się zaprezentujemy ślicznie :) Quote
anetta Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Hellooo, jestem już przygotowana na oglądanie fot z Krakowa a tu nie ma nic :placz: http://i25.tinypic.com/2dw6ydv.jpg :turn-l::turn-l: Modlił się o więcej jedzenia :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Dobry wieczór szanowne towarzystwo! :loveu: [quote name='Pianka']http://i30.tinypic.com/20pr9md.jpg Kąpiel:lol: Znów masz brudno na podłodze:lol: Na szczęście jest odkurzacz! ;) [quote name='agaciaaa']Cześć:multi: Jak one fajnie się kąpią :loveu: http://i27.tinypic.com/2r6jfif.jpg nie wiem który to, ale słodko wyszedł ;) :loveu: Czeeeeść :) Dziękujemy! ;) Buliczek, bo zaćma na oczku :loveu: [quote name='basia2202']yy... on się tu modli? :cool3: :crazyeye: :evil_lol: buddysta jaki czy cooo? :evil_lol: :diabloti: http://i25.tinypic.com/2dw6ydv.jpg P.S. jakie ładne ma łóżeczko:) wszystkie futrzaczki śliczne:) kolega ma takiego... też faaajny... przytulasek taki:) buziole Gizmole!! :loveu: Cześć Basieńko! :loveu: Gdy przeczytałam Twój komentarz do zdjęcia... to... niemalże spadłam z krzesła :lol: Aż musiałam przypatrzeć się zdjęciu... i faktycznie... tym razem poplułam monitor ze śmiechu :lol: Ja tam widzę w nim coś z samuraja... :evil_lol: Buziaki! :loveu: [quote name='Izabela124.']Witanko, my tu pierwszy raz Ale fajne masz stadko, pozdrawiamy i zaparszamy do siebie Witam się cieplutko :) Miło widzieć kolejną twarzyczkę w naszej galerii :) Zresztą kojarzę Cię bardzo miło - z bazarkowej pomocy żywieckiej Bajeczce :loveu: Już polecieliśmy do Was, piękna ta Twoja bestia... a w zasadzie bestyjek :razz: Dziękujemy za odwiedziny! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='_ChiQuiTa_']A no wróciłam i dalej będę Was sobą męczyć hehehe :diabloti: Obróżka fajna, ale już obczajam jakieś inne :) Jutro idę wpłacić kasę na konto i będziemy czekać aż dojdzie :) Wtedy się zaprezentujemy ślicznie :) To ja od dziś jestem masochistą! Męcz mnie, męcz! :evil_lol: To czysta przyjemność! :diabloti: :loveu: Widzę, że Ty w psich zakupach taka maniaczka jak ja... :cool3: TZcik nie może mnie zaciągnąć do sklepu z ubraniami, za to omijamy zoologi, bo mogłabym tam przesiedzieć spokojnie z godzinę... :diabloti: [quote name='anetta']Hellooo, jestem już przygotowana na oglądanie fot z Krakowa a tu nie ma nic :placz: http://i25.tinypic.com/2dw6ydv.jpg :turn-l::turn-l: Modlił się o więcej jedzenia :evil_lol: Czyżby tu jakieś podejrzenia, że pancia głodzi, hm? :mad: :diabloti: :razz: Już zmniejszam! :multi: Quote
Matusz Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 hej Gizmolki:loveu:, no to ja czekam na fotki jak zaraz będą :eviltong::eviltong::diabloti: Quote
diabelkowa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 to ja tez czekam na foty jaaa umyj mi plecka takim piaskiem dla gryzoni :)) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='Matusz']hej Gizmolki:loveu:, no to ja czekam na fotki jak zaraz będą :eviltong::eviltong::diabloti: Zmniejszanie zdjęć bywa naprawdę męczące... :cool3: [quote name='diabelkowa']to ja tez czekam na foty jaaa umyj mi plecka takim piaskiem dla gryzoni :)) Ale to tylko na futerko... No chyba, że masz :evil_lol: na plecach :evil_lol: Zdjęcia z Krakowa cz.I Quote
Matusz Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 ale fajny ten Krakau :loveu::loveu: a ja nigdy nie byłem... :shake::oops: miałem być rok temu na ferie i nie wypaliło... Quote
diabelkowa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 nie pokazuj mi straganow bo je uwielbiam :P kurcze poszukuje takich szklanych/porcelanowych ptaszkow do ktorych sie wlewa troche wody i spiewaja dla mojej mamy jak bedziesz zas w krakowie to poszukaj jak beda to kup to ci oddam pieniadze za nie :P Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Więcej będzie jutro :) Idę spać, senne marzenia wołają... ;) :loveu: Quote
Matusz Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 może jeszcze by tak panna Justyna opisywała co jest co ?? :diabloti::eviltong: hmm??:razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='Matusz']ale fajny ten Krakau :loveu::loveu: a ja nigdy nie byłem... :shake::oops: miałem być rok temu na ferie i nie wypaliło... Nigdy? :crazyeye: Oj, jak ja się cieszę, że ode mnie to tylko 2h jazdy pksem :loveu: Jedź, nie pożałujesz! Kraków ma w sobie ukryty czar... Jedyne takie miasto na całym świecie! :loveu: [quote name='diabelkowa']nie pokazuj mi straganow bo je uwielbiam :P kurcze poszukuje takich szklanych/porcelanowych ptaszkow do ktorych sie wlewa troche wody i spiewaja dla mojej mamy jak bedziesz zas w krakowie to poszukaj jak beda to kup to ci oddam pieniadze za nie :P Oj wiem o jakie Ci chodzi... sama kiedyś takie miałam, jak do stołu czubkiem głowy sięgałam :evil_lol: Ja stragany też ubóstwiam ;) Zwłaszcza te w sukiennicach ;) Przywiozę Ci następnym razem, I promise! :cool3: [quote name='"Matusz"']może jeszcze by tak panna Justyna opisywała co jest co ?? :diabloti::eviltong: hmm??:razz: A żeby pannie Justynie się jeszcze chciało... :evil_lol: Jak znajdę jutro troszkę czasu to poopisuję ;) Branoc :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Matusz Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Nigdy? :crazyeye: Oj, jak ja się cieszę, że ode mnie to tylko 2h jazdy pksem :loveu: Jedź, nie pożałujesz! Kraków ma w sobie ukryty czar... Jedyne takie miasto na całym świecie! :loveu: no nigdy... :shake::shake: ja mam 500 km do Krakowa:shake::eviltong: nie wątpię w czar Krakowa, tym bardziej, że to miasto jamników:multi::loveu: może w Wakacje się uda... ale chyba będę spał po gołym niebem :evil_lol: Quote
Celina12 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Oj tak Kraków ma niepowtarzalny i jedyny w swoim rodzaju urok, czar..... Kocham to miasto...była bardzo dużo razy....gołębie pod Sukiennicami, Kwiaciarki, hejnał,pomnik Adasia,-same Sukiennice, Rynek , Stare Miasto...oj marzenia..... Justynko śliczne zdjęcia.... Brzuszek dalej boli????:diabloti: Quote
anetta Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Dzięki Justynka za foteczki :loveu::loveu: Mati, mam namiary na noclegi :razz: :evil_lol: :cool1: Quote
Matusz Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='anetta']Dzięki Justynka za foteczki :loveu::loveu: Mati, mam namiary na noclegi :razz: :evil_lol: :cool1: czekam :cool1::cool1::cool1: Quote
BBeta Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Matusz']ale chyba będę spał po gołym niebem :evil_lol: To w Krakowie nie ma hoteli? :diabloti: Fotki obejrzane, zaległości nadrobione ;) Quote
anetta Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Mati, teraz za wcześnie :hmmmm: Odezwij się przed wakacjami :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Witanko poranne ;) Piękne te zdjęcia z Krakowa :) ja byłam w Krakowie... jak miałam jakieś 2 lata :evil_lol: nic nie pamiętam, więc tak jakbym nie była ;) http://i31.tinypic.com/b6273s.jpg świetne ujęcie :loveu: Quote
Rinuś Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 też byłam w Kraku tylko że latem i było o wiele ładniej :loveu: Mają tam nawet sklep z Toruńskimi piernikami :evil_lol: Quote
Recommended Posts