Celina12 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 http://i30.tinypic.com/wb4dgm.jpg...BOSKIE!!!!:loveu::loveu: Mój Hektorek po zabawie tez w podobny sposób rozprawia się z piłkami czy zabawkami-szarpie po kawałku :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 100 lat dla KOSZATNICZKÓW :BIG::laola: oj chyba też się wyprawię do Krakowa ...dawno nie byłam :oops: Quote
Dobcia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOSZYCZKI!!!:multi::loveu: A Gizmunio jaki skupiony:loveu: pięknie łapie piłeczke:lol: Quote
Szarik Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Laska oj Laska, znów najwięcej dowieduje sie z Dogo. :mad: Trzeba mi było powiedzieć, że myszeńki maja urodziny! Ty niedobra :mad: Więc wszystkiego naj Braciszkowie, zwariowanych gonitw po Laskowym pokoju, żebyście się nie dali złapac i dali Lasce popalić :diabloti: :BIG::BIG::new-bday::tort::pepsi: Ps. DObrze, następnym razem skupię się na Gizmo, ale Ty zawsze tak bezczelnie uciekasz z kadru, ze staram się za wszelką cenę Cię ująć :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 jjaa chce zdjecia z imprezki :) gizmo ladne szeleczki :) Quote
anetta Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Sto lat dla małych zwierzaków :lol: :tort: :new-bday::BIG: Quote
Rinuś Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Wszystkiego najleszpego :) Ładne szelki :) nie lubisz Brutusa :placz::placz::placz: Quote
Olusia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 http://i31.tinypic.com/1y3i28.jpg Ale on się pięknie w Ciebie wpatruje :loveu:;) Quote
Bonsai Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 A jak tam Gizmo czuje się w nowych szelczkach? :cool3: Bo w poprzednich, jak to ujęłaś "jakby się wstydził... " :lol: Quote
Pianka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Biedna piłka została cała rozszarpana:lol: Quote
olifka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Cześć Gizmolki:loveu: po 1. Długo mnie tu nie było :oops: po 2. Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla maluchów :) po 3. Piękne szelki:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Dzień dobry wszystkim :) [quote name='Paulina_mickey']wszystkiego naj:loveu: Dziękujemy! :) [quote name='agaciaaa']biedna piłeczka :placz: :evil_lol: http://i25.tinypic.com/2lks2me.jpg hihi ;) :loveu: Nie śmiej się... :evil_lol: [quote name='Celina12']http://i30.tinypic.com/wb4dgm.jpg...BOSKIE!!!!:loveu::loveu: Mój Hektorek po zabawie tez w podobny sposób rozprawia się z piłkami czy zabawkami-szarpie po kawałku :evil_lol::evil_lol: Dziękujemy :) Oj tak...biedne piłeczki :placz: Dlatego w Krakowie zaopatrzyłam sie w piłkę tenisową... jak na razie żyje :evil_lol: [quote name='Alicja']100 lat dla KOSZATNICZKÓW :BIG::laola: oj chyba też się wyprawię do Krakowa ...dawno nie byłam :oops: Dziękujemy! :loveu: :loveu: :loveu: Gorąco polecam - na wycieczkę do Krakowa zawsze czas się znajdzie :) [quote name='Dobcia']WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOSZYCZKI!!!:multi::loveu: A Gizmunio jaki skupiony:loveu: pięknie łapie piłeczke:lol: Dziękujemy za życzenia! :loveu: :loveu: :loveu: I za pochwałę Gizmunia... ;) Quote
Rinuś Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Nio mnie to już nie zacytowała :angryy: oo Tyyyyyyyyy:diabloti: Quote
diabelkowa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Rinuś']Nio mnie to już nie zacytowała :angryy: oo Tyyyyyyyyy:diabloti: trzeba sobie zasluzyc:evil_lol: Quote
Dobcia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Cześc Justynko:multi: Pozdrowienia z wietrznego Krakowa!:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Bry wieczór :) Przepraszam, że nie zacytowałam wszystkich - nie krzyczcie po mnie :evil_lol: Ale przyszedł TZcik więc szybciutko wyłączyłam dogo :loveu: [quote name='Szarik']Laska oj Laska, znów najwięcej dowieduje sie z Dogo. :mad: Trzeba mi było powiedzieć, że myszeńki maja urodziny! Ty niedobra :mad: Więc wszystkiego naj Braciszkowie, zwariowanych gonitw po Laskowym pokoju, żebyście się nie dali złapac i dali Lasce popalić :diabloti: :BIG::BIG::new-bday::tort::pepsi: Ps. DObrze, następnym razem skupię się na Gizmo, ale Ty zawsze tak bezczelnie uciekasz z kadru, ze staram się za wszelką cenę Cię ująć :evil_lol: A co, kupilibyście nam prezent? :evil_lol: przecież Ty nie lubisz niczego małego, z ogonami i malutkimi łapkami zakończonymi pazurkami... to nic nie mówiłam :cool3: Piękne życzenia, aż się wzruszyłam :loveu: :evil_lol: Bo na psich spacerach fotografuje się psy, nie właścicieli :mad: [quote name='Rinuś']Wszystkiego najleszpego :) Ładne szelki :) nie lubisz Brutusa :placz::placz::placz: Dziękujemy :) Ja bardzo lubię Brutuska :loveu: I inne labcie też :loveu: Tylko Gizmo trochę innego zdania... ;) [quote name='Olusia']http://i31.tinypic.com/1y3i28.jpg Ale on się pięknie w Ciebie wpatruje :loveu:;) Poprawka - w piłeczkę :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 diabelkowa napisał(a):jjaa chce zdjecia z imprezki :) gizmo ladne szeleczki :) Będą - malutko, bo aparat się rozładował :angryy: ale będą :) anetta napisał(a):Sto lat dla małych zwierzaków :lol: :tort: :new-bday::BIG: Dziękujemy Anettko! :loveu: Bonsai napisał(a):A jak tam Gizmo czuje się w nowych szelczkach? :cool3: Bo w poprzednich, jak to ujęłaś "jakby się wstydził... " :lol: Bo poprzednie były niebieskie i za duże... Gizmo ma doskonałe wyczucie gustu... :evil_lol: Te są czarne, męskie i w sam raz... czuje się w nich jakby... młodziej :lol: :cool3: Widzę, że Ci się spodobały :razz: :loveu: Pianka napisał(a):Biedna piłka została cała rozszarpana:lol: Już ma następczynię ;) Ola164 napisał(a):Heh, śliczne szelki ;) :loveu: Dziękujemy! Sznaucerka-Balbina napisał(a):Cześć Gizmolki:loveu: po 1. Długo mnie tu nie było :oops: po 2. Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla maluchów :) po 3. Piękne szelki:loveu: Czeeeeeść Balbinki!!!! :multi: Dziękujemy! Po trzykroć! I zapraszamy częściej! :diabloti: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='Dobcia']Cześc Justynko:multi: Pozdrowienia z wietrznego Krakowa!:) Witaj Jadziu! :loveu: Ty już w Krakowie? Wietrzny, nie wietrzny... i tak piękny! :loveu: [quote name='Ola164']Witam!!!! Aj, wietrznie, wietrznie :( Dzień dobry :) Oj zdecydowanie w styczniu wolę zimę... :shake: Przepraszam, że wczoraj nie dałam znaku życia, a dziś 'urwałam w połowie zdania'! Ferie jednak są pracochłonne i niekoniecznie starcza czasu na wszystko.. :) Dzisiaj zaczęły sie próby do nowego przedstawienia... Oj będzie roboty, a naukę roli odkładam już od tygodnia... :evil_lol: Zdjęć niestety mam tylko parę, bo wyładował się aparat Ale za to zabawy było od groma Z klatki została wyrzucona niepotrzebna drabinka, a w zamian przymocowany został patyk i hamaczek Hamak niezwykle się chłopakom spodobał, przespali w nim całą noc wtuleni w siebie Oczywiście podczas remontu klatki towarzyszyli nam cały czas, kradnąc kombinerki, druty, przeciągając się z nami materiałem na hamaczek... Urodziny minęły w iście doskonałych humorach Dziś Syriusz z Bulikiem wyleźli niechętnie z hamaku żeby uśmiechnąć się do mnie pomarańczowymi ząbkami w oczekiwaniu na śniadanie... A to wczorajsze zdjęcia: Zapraszam do podziwiania :) Tymczasem uciekam, postaram się zaglądnąć jutro :loveu: P.S. Spotkaliśmy dziś na spacerze pana z bokserem, który w piątek uwiesił się u mojej ręki... na szczęście na smyczy i w dalekiej odległości od nas :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 to wsadz delikwentowi kabel do dooopska to bedzie sie ladowal ;) jeee w czym one sie kompia ? Quote
Dorkaa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Diabelkowa w mące dla koszat :evil_lol: Ja muszę zobaczyć ten hamak i śpiące w nim koszaty :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Czeeeść kochana :buzi::loveu: W końcu do Was dotarłam. Tak myslałam, ze będę miała straaasznie dużo zaległości, ale przekopałam się w końcu. Matko tak się u Was dużo działo, a mnie nie było... Zostałaś pogryziona. :crazyeye: matko kochana co to się dzieje :shake: Zdjęcia z przedstawienia są przecudowne, wyszłaś cudownie :loveu: a ten nastrój... ahhh... chciała bym to obejrzeć... :) A o Gizmuśu mówić można wiele jaki to on jest cudowny :loveu: Ślicznie mu w tych nowych szeleczkach, a ja Tinkowej obroże zamówiłam :cool3: I wszystkiego naj naj lepszego dla koszy :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Celina12 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 http://i30.tinypic.com/20pr9md.jpg...słodki Kochany :loveu::loveu:.....jak troszkę wyzdrowieję może sobie sprawię takie "wieziątka":diabloti: Quote
Matusz Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 wszystkiego naj dla koszatniczek :loveu::multi::multi: Dobrej nocki:diabloti: Quote
Recommended Posts