Szarik Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Papierowe czapeczki i baloniki też są super... :evil_lol: E tam... nie jest tak źle... :razz: :diabloti: Dostarczę Wam je jak najprędzej ;) (jutro o 19:00?) Gizmusia już dzisiaj wylizał :loveu: No ba, że super! No i tańce :razz: Jutro OK 19:00 jak najbardziej :evil_lol: No dobra psinka! :loveu: :loveu: :loveu: Zaraz się wyliżesz. Jeszcze Szarik pomoże i Twój przemiły chirurg stwierdzi cud! ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Może jednak nie ryzykujmy z 'leczeniem' Szarika? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mogę się potem nie pozbierać :razz: Dobranoc wszystkim!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Szarik Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Alez no co Ty, wyolbrzymiasz! ;) Branocka!! :loveu: Udanej wycieczki! Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Foteczki widziałam wszystko przeczytałam ...życzę zdrówka :loveu::loveu:....i mam nadzieje ze państwo boxia zmądrzej:angryy:ą Quote
Olusia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Justynko wszystko wyczytałam. Wracaj do zdrówka ;):loveu: i żeby więcej nie było takich sytuacji jak ta :angryy: http://i25.tinypic.com/2mcd62w.jpg Ale mu ładnie w tych szeleczkach :loveu:;) 500! :cunao::cunao: Quote
basia bonnie Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Zdrowiej, Justyś:loveu::loveu: 500:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: a Gizmo jak super wypoczywa:loveu::loveu::loveu: Quote
Pimpek Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 A ja spóźniona :shake: No ale co.... 5002 stronka, świętować!:BIG::pepsi::laola: Quote
Paulina_mickey Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 spóźniłam sie na 500 stronke:placz: ale to nic:cool3: gratuluje :loveu::multi: Quote
anetta Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Hejka. Przeczytałam o pogryzieniu...:shake::shake: Szkoda słów na tą całą sytuacje. Jakby baba zabrała od razu psa nic by takiego się nie stało :shake: Szybko nam zdrowiej! Do Krk :loveu: Wspaniale :loveu: Już sie nie moge doczekać fotorelacji :loveu: Quote
Celina12 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Justynko jak się czujesz?? Jak ręka???? Boli mięsień??? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Dzień dobry wszystkim! :loveu: Alicja napisał(a):Foteczki widziałam wszystko przeczytałam ...życzę zdrówka :loveu:....i mam nadzieje ze państwo boxia zmądrzej:angryy:ą Dziękuję Alu :loveu: I też mam nadzieję. Dzisiaj wyszłyśmy z Szarikową na spacer mniej więcej o tej samej godzinie, co wtedy... I na szczęście żadnego boksia na horyzoncie... :diabloti: Olusia napisał(a):Justynko wszystko wyczytałam. Wracaj do zdrówka :loveu: i żeby więcej nie było takich sytuacji jak ta :angryy: http://i25.tinypic.com/2mcd62w.jpg Ale mu ładnie w tych szeleczkach :loveu: 500! :cunao::cunao: Dzień dobry :) I dziękuję Olusiu :loveu: :loveu: basia bonnie napisał(a):Zdrowiej, Justyś:loveu: 500:drinking::drinking::drinking::drinking: a Gizmo jak super wypoczywa:loveu::loveu: Dzięki Basiu :* Gizmo wie jak się dobrze zrelaksować ;) Ola164 napisał(a):Wstawać śpiochy!!! :D Jak tam ręka?? :( Śpiochy wstały o 7:00 bo jechały wczoraj do Krakowa ;) O ręce później :) Pimpek napisał(a):A ja spóźniona :shake: No ale co.... 5002 stronka, świętować!:BIG::pepsi::laola: Pimpkowa, nie wybiegaj tak naprzód... Do 5002 strony jeszcze daleko... :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Paulina_mickey napisał(a):spóźniłam sie na 500 stronke:placz: ale to nic:cool3: gratuluje :loveu::multi: Lepiej późno niż wcale... ;) Dziękuję :) anetta napisał(a):Hejka. Przeczytałam o pogryzieniu...:shake::shake: Szkoda słów na tą całą sytuacje. Jakby baba zabrała od razu psa nic by takiego się nie stało :shake: Szybko nam zdrowiej! Do Krk :loveu: Wspaniale :loveu: Już sie nie moge doczekać fotorelacji :loveu: Staram się zdrowieć jak najprędzej ;) Zdjęć nie jest aż tak dużo, bo pogoda nie dopisała... ale jednak trochę sie nazbierało - wkrótce zamieszczę :loveu: Quote
limoncia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Tez sie spoznilam na 500 stronke:placz: ale i tak : GRATULUJE 500 Stronki :smilecol::laola::laola::BIG: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 limoncia napisał(a):Tez sie spoznilam na 500 stronke:placz: ale i tak : GRATULUJE 500 Stronki :smilecol::laola::laola::BIG: Witajcie Farki u nas :) Dziękujemy :loveu: Celina12 napisał(a):Justynko jak się czujesz?? Jak ręka???? Boli mięsień??? Po wczorajszej wycieczce do Krakowa strasznie mi ciążyła, puściła się tez krew z łokcia :( Ciągle napuchnięta, ale myślę, że będzie tylko lepiej! :) Mięsień jest raczej ok, bardziej ścięgna i uszkodzone nerwy dokuczają... Wczoraj byłam tak zmęczona, że nie dałam rady doczołgać się na dogo... ;) Ale dziś już jestem :loveu: W Krakowie było po prostu cudownie i nawet deszcz nie przeszkodził nam w dobrej zabawie :) Ani PKSy tak zapchane, że wracaliśmy 3/4 drogi do Bielska na stojąco... Warto było :) Posłuchaliśmy hejnału, pospacerowaliśmy po rynku, w Galerii Krakowskiej najwięcej czasu spędziliśmy w sklepie zoologicznym :evil_lol: ... Byliśmy pod Wawelem, nad Wisłą, w IKEI(kupiłam lampkę ), zabezpieczyliśmy się również w krakowskie precelki :) Wyjechaliśmy o 8:00, a w domu byłam przed 20:00. Mam trochę zdjęć, niebawem wkleję, obiecuję :loveu: Ale najpierw muszę nadrobić ze zdjęciami Gizmusia ;) Dzisiaj poranny spacer mieliśmy niezwykle... urozmaicony ;) Były gonitwy za piłeczkami, próby posłuszeństwa i nawet do naszych szalejących panów dołączyła na chwilę suczka :) Więc były i gonitwy po pełnym błocie... :evil_lol: Na szczęście boksera nigdzie nie było widać. W domu czekało pranie - Gizmatego, który wyglądał jak dalmatyńczyk z plamami od błota na całym ciele, nawet na uszach, czy końcu nosa :cool3: , całego ekwipunku(smyczy, czarnych szelek, tenisowej piłeczki...), a także moich spodni, które z granatowego, zmieniły kolor na brunatny... :evil_lol: Ale było warto! Dziś jest 20 stycznia, a więc 4 urodziny moich koszatniczkowych chłopaków - Syriusza i Bulika :) Jest to dla mnie szczęśliwy dzień, tyle już razem przeszliśmy, a tyle jeszcze przed nami! Chłopcy tryskają zdrowiem, a zaćma, która przesłoniła Bulikowi świat, nie przeszkadza w szalonych gonitwach po pokoju razem z bratem :loveu: Impreza zapowiada się super - będzie bieganko po pokoju, zdjęcia i mały remont klatki... ;) Buliczku, dominancie o cwaniackim pyszczku i Syriuszu, przylepo niesamowita... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! :new-bday::BIG::smilecol::BIG::new-bday: Quote
Dorkaa Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 No to życzymy wszystkiego naj :) :) I fotki urodzinowe chcemy :) Quote
agaciaaa Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Zdrówka dużo i radości dla Buliczka i Syriuszka :loveu: czekam na fotki :loveu: Quote
Celina12 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 :laola::laola: :cunao::cunao:..kochane puchate Istotki-wszystkiego najlepszego....szalejcie dalej, bądźcie zdrowe .....:loveu::loveu: Czekam na zdjęcia.... Quote
Olusia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Wszystkiego Najlepszego! :new-bday: :cunao::cunao: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Dorkaa napisał(a):No to życzymy wszystkiego naj :) :) I fotki urodzinowe chcemy :) Dziękujemy :) Fotki urodzinowe dopiero wieczorem ;) agaciaaa napisał(a):Zdrówka dużo i radości dla Buliczka i Syriuszka :loveu: czekam na fotki :loveu: Dziękujemy!!! :loveu: :loveu: :loveu: Celina12 napisał(a)::laola::laola: :cunao::cunao:..kochane puchate Istotki-wszystkiego najlepszego....szalejcie dalej, bądźcie zdrowe .....:loveu::loveu: Czekam na zdjęcia.... Celinko, chłopaki dziękują za życzenia :loveu: Aż się zaczerwieniły pod futerkiem... ;) Solenizanci, tak jak pisałam wcześniej - wieczorem, a na razie ciąg dalszy piątkowego piłeczkowego spacerku :) I znów głupia mina, i znów morda Szarika, i znów skupiony Gizmo :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Olusia napisał(a):Wszystkiego Najlepszego! :new-bday: :cunao::cunao: Dziękujemy!!! :loveu: :loveu: :loveu: c.d. (uwaga do Szarikowej: następnym razem utnij mnie, nie psa :evil_lol: ) I tyle z piłeczki zostało :placz: Do zobaczenia wieczorem :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 wszystkiego naj:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 biedna piłeczka :placz: :evil_lol: http://i25.tinypic.com/2lks2me.jpg hihi ;) :loveu: Quote
Recommended Posts