Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Papierowe czapeczki i baloniki też są super... :evil_lol:

E tam... nie jest tak źle... :razz: :diabloti: Dostarczę Wam je jak najprędzej ;) (jutro o 19:00?)

Gizmusia już dzisiaj wylizał :loveu:

No ba, że super! No i tańce :razz:

Jutro OK 19:00 jak najbardziej :evil_lol:

No dobra psinka! :loveu: :loveu: :loveu: Zaraz się wyliżesz. Jeszcze Szarik pomoże i Twój przemiły chirurg stwierdzi cud! ;)

Posted

Hejka.
Przeczytałam o pogryzieniu...:shake::shake: Szkoda słów na tą całą sytuacje. Jakby baba zabrała od razu psa nic by takiego się nie stało :shake:
Szybko nam zdrowiej!

Do Krk :loveu: Wspaniale :loveu: Już sie nie moge doczekać fotorelacji :loveu:

Posted

Dzień dobry wszystkim! :loveu:

Alicja napisał(a):
Foteczki widziałam wszystko przeczytałam ...życzę zdrówka :loveu:....i mam nadzieje ze państwo boxia zmądrzej:angryy:ą

Dziękuję Alu :loveu: I też mam nadzieję. Dzisiaj wyszłyśmy z Szarikową na spacer mniej więcej o tej samej godzinie, co wtedy... I na szczęście żadnego boksia na horyzoncie... :diabloti:

Olusia napisał(a):
Justynko wszystko wyczytałam.
Wracaj do zdrówka :loveu: i żeby więcej nie było takich sytuacji jak ta :angryy:

http://i25.tinypic.com/2mcd62w.jpg
Ale mu ładnie w tych szeleczkach :loveu:

500!
:cunao::cunao:

Dzień dobry :)

I dziękuję Olusiu :loveu: :loveu:

basia bonnie napisał(a):
Zdrowiej, Justyś:loveu:

500:drinking::drinking::drinking::drinking:

a Gizmo jak super wypoczywa:loveu::loveu:

Dzięki Basiu :*

Gizmo wie jak się dobrze zrelaksować ;)

Ola164 napisał(a):
Wstawać śpiochy!!! :D
Jak tam ręka?? :(

Śpiochy wstały o 7:00 bo jechały wczoraj do Krakowa ;)

O ręce później :)

Pimpek napisał(a):
A ja spóźniona :shake: No ale co....
5002 stronka, świętować!:BIG::pepsi::laola:

Pimpkowa, nie wybiegaj tak naprzód... Do 5002 strony jeszcze daleko... :evil_lol:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
spóźniłam sie na 500 stronke:placz:
ale to nic:cool3:
gratuluje :loveu::multi:

Lepiej późno niż wcale... ;) Dziękuję :)

anetta napisał(a):
Hejka.
Przeczytałam o pogryzieniu...:shake::shake: Szkoda słów na tą całą sytuacje. Jakby baba zabrała od razu psa nic by takiego się nie stało :shake:
Szybko nam zdrowiej!

Do Krk :loveu: Wspaniale :loveu: Już sie nie moge doczekać fotorelacji :loveu:

Staram się zdrowieć jak najprędzej ;)

Zdjęć nie jest aż tak dużo, bo pogoda nie dopisała... ale jednak trochę sie nazbierało - wkrótce zamieszczę :loveu:

Posted

limoncia napisał(a):
Tez sie spoznilam na 500 stronke:placz: ale i tak :
GRATULUJE 500 Stronki :smilecol::laola::laola::BIG:

Witajcie Farki u nas :)

Dziękujemy :loveu:

Celina12 napisał(a):
Justynko jak się czujesz?? Jak ręka???? Boli mięsień???

Po wczorajszej wycieczce do Krakowa strasznie mi ciążyła, puściła się tez krew z łokcia :( Ciągle napuchnięta, ale myślę, że będzie tylko lepiej! :) Mięsień jest raczej ok, bardziej ścięgna i uszkodzone nerwy dokuczają...

Wczoraj byłam tak zmęczona, że nie dałam rady doczołgać się na dogo... ;)

Ale dziś już jestem :loveu:

W Krakowie było po prostu cudownie i nawet deszcz nie przeszkodził nam w dobrej zabawie :) Ani PKSy tak zapchane, że wracaliśmy 3/4 drogi do Bielska na stojąco... Warto było :) Posłuchaliśmy hejnału, pospacerowaliśmy po rynku, w Galerii Krakowskiej najwięcej czasu spędziliśmy w sklepie zoologicznym :evil_lol: ... Byliśmy pod Wawelem, nad Wisłą, w IKEI(kupiłam lampkę ), zabezpieczyliśmy się również w krakowskie precelki :) Wyjechaliśmy o 8:00, a w domu byłam przed 20:00. Mam trochę zdjęć, niebawem wkleję, obiecuję :loveu: Ale najpierw muszę nadrobić ze zdjęciami Gizmusia ;)

Dzisiaj poranny spacer mieliśmy niezwykle... urozmaicony ;) Były gonitwy za piłeczkami, próby posłuszeństwa i nawet do naszych szalejących panów dołączyła na chwilę suczka :) Więc były i gonitwy po pełnym błocie... :evil_lol: Na szczęście boksera nigdzie nie było widać.

W domu czekało pranie - Gizmatego, który wyglądał jak dalmatyńczyk z plamami od błota na całym ciele, nawet na uszach, czy końcu nosa :cool3: , całego ekwipunku(smyczy, czarnych szelek, tenisowej piłeczki...), a także moich spodni, które z granatowego, zmieniły kolor na brunatny... :evil_lol:

Ale było warto!

Dziś jest 20 stycznia, a więc 4 urodziny moich koszatniczkowych chłopaków - Syriusza i Bulika :) Jest to dla mnie szczęśliwy dzień, tyle już razem przeszliśmy, a tyle jeszcze przed nami!

Chłopcy tryskają zdrowiem, a zaćma, która przesłoniła Bulikowi świat, nie przeszkadza w szalonych gonitwach po pokoju razem z bratem :loveu:

Impreza zapowiada się super - będzie bieganko po pokoju, zdjęcia i mały remont klatki... ;)

Buliczku, dominancie o cwaniackim pyszczku i Syriuszu, przylepo niesamowita...

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
:new-bday::BIG::smilecol::BIG::new-bday:

Posted

Dorkaa napisał(a):
No to życzymy wszystkiego naj :) :) I fotki urodzinowe chcemy :)

Dziękujemy :)
Fotki urodzinowe dopiero wieczorem ;)

agaciaaa napisał(a):
Zdrówka dużo i radości dla Buliczka i Syriuszka :loveu:

czekam na fotki :loveu:

Dziękujemy!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Celina12 napisał(a):
:laola::laola:

:cunao::cunao:..kochane puchate Istotki-wszystkiego najlepszego....szalejcie dalej, bądźcie zdrowe .....:loveu::loveu:

Czekam na zdjęcia....

Celinko, chłopaki dziękują za życzenia :loveu: Aż się zaczerwieniły pod futerkiem... ;)

Solenizanci, tak jak pisałam wcześniej - wieczorem, a na razie ciąg dalszy piątkowego piłeczkowego spacerku :)

I znów głupia mina, i znów morda Szarika, i znów skupiony Gizmo :evil_lol:

Posted

Olusia napisał(a):
Wszystkiego Najlepszego!

:new-bday:

:cunao::cunao:

Dziękujemy!!! :loveu: :loveu: :loveu:

c.d.

(uwaga do Szarikowej: następnym razem utnij mnie, nie psa :evil_lol: )

I tyle z piłeczki zostało :placz:

Do zobaczenia wieczorem :loveu: