pinczerka_i_Gizmo Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Bonsai napisał(a):U nas też pogoda cudna. Za to ja miałam dziś tyle w schronisku do roboty, że nawet nie wyszłam z Piegusem na spacer. A jak śmierdziałam po schronisku.... Fiu, fiu, jak nigdy. ;) Niedługo na wystawę! P.S. A smsy do mnie od wczoraj nie dochodzą... Hmmm A cóż takiego Oleńko tam robiłaś? :) Ale mam nadzieję, że chociaż go trochę pomiziałaś ;) O ktorej ta wystawa? Eh napisałam do Ciebie... nawet dwa :diabloti: Quote
Bonsai Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Wystawa - 17. Co robiłam? NAjpierw wymiziałam kociaczki i szcznieaczki, później im sprzątnęłam i je nakarmiłam (a było co sprzątać, obsrajtusy jedne :evil_lol: ) A Piegusa... Ah, nawet nie widziałam. :/ i na 100% nie bedzie juz mój. Teraz staram się go upchnąć kuzynce, wtedy będę do niego wpadała. ;D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Bonsai napisał(a):A Piegusa... Ah, nawet nie widziałam. :/ i na 100% nie bedzie juz mój. Teraz staram się go upchnąć kuzynce, wtedy będę do niego wpadała. ;D Jak już nie może być Twója ta słodka mordka to koniecznie namawiaj kuzynkę :) Będziesz go wtedy miała zaraz pod ręką! Ah jakbym się cieszyła, gdyby wkońcu opuścił schronisko :) Tak oglądam sobie METAMORFOZY i aż nie mogę uwierzyć jak te psiaki ładnieją w oczach :loveu: I dostałam dzisiaj zdjęcia drugiej siostry Gizmo - Gaji(w metr.-Groza) :) Quote
Bonsai Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Jak już nie może być Twója ta słodka mordka to koniecznie namawiaj kuzynkę :) Będziesz go wtedy miała zaraz pod ręką! Ah jakbym się cieszyła, gdyby wkońcu opuścił schronisko :) ... tak, po roku siedzneia tutaj. Dawaj foty siostry Gizma! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Fotka Cessi była tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25919&page=43 A to Gaja: Ah to rodzeństwo takie do siebie podobne :loveu: Quote
Bonsai Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Faktycznie, uderzające podobieństwo... ta mimika twarzy... ta inteligencja wypisana na pyszczku... :evil_lol: RODZINNE :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [quote name='Bonsai']Faktycznie, uderzające podobieństwo... ta mimika twarzy... ta inteligencja wypisana na pyszczku... :evil_lol: RODZINNE :) To było uderzenie w Gizmo, czy w jego właścicielkę? :diabloti: Spacer majowy z Dogomaniaczkami JASMIN(od jamniczek) i URIĄ(od goldenki) I tak dla porównania wielkości :evil_lol: To ja zmykam do Pana D. :cool3: Quote
e.v.a Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] :roll: nawet nie chce wiedziec czemu wkladasz glowie prawie w psa .. kuperek :roll: :lol: Quote
bonita Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Poznaje, poznaje to fotki z lotniska :) , a mnie tam nie było :]. Quote
wiq Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 gratuluje wolontariatu!:multi: fotki swietne, a siostrzyczka ma boska mine:D:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: ale fajnie spotkanie mieliscie Quote
Bonsai Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Ha! A ja też poznaję to lotnisko! :) :D Quote
Tina.Sara Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 HA! A ja nie poznaje tego lotniska :evil_lol: Quote
wiq Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Karolajna, no co Ty?:evil_lol::evil_lol: p.s. co do jogi i pilatesu:evil_lol: - jestem zbyt leniwa, ale na rowerku stacjonarnym pedaluje:eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Dobry wieczór wszystkim! :multi: Gizmo ma właśnie podłamaną ambicję bo gonił pół godziny za muchą, a ta wkońcu mu wyleciała przez okno :shake: [quote name='"Evaxon"']nawet nie chce wiedziec czemu wkladasz glowie prawie w psa .. kuperek :roll: :lol: Ja kiedyś Ciebie ukatrupie zboczeńcu wredny :diabloti: A przed aparatem się chowałam, wiesz? :razz: [quote name='"bonita"'] Poznaje, poznaje to fotki z lotniska :smile: , a mnie tam nie było :]. No widzisz, jak mogłaś :mad: A byłaś tam ostatnio? Całą trawkę zagrodzili jakimś głupim deptakiem :angryy: I tylko śliczne tereny za cmentarzem pozostały. [quote name='"palma"']MORE FOTO !!! Jak przyjedziesz i popstrykasz to będzie ;) Narazie aparatu brak :) Ale możliwe, że niedługo wyproszę o pożyczenie aparatu(wypatrzyłam sobie już jedną ofiarę :evil_lol: ) i wstawię chć parę aktualnych fotek :) [quote name='"wiq"'] p.s. co do jogi i pilatesu:evil_lol: - jestem zbyt leniwa, ale na rowerku stacjonarnym pedaluje:eviltong: Z psami? :crazyeye: :evil_lol: Tych co nie poznają lotniska to zapraszam do Bielska, a chętnie wszystko pokażę :p :p :p Quote
:: FiGa :: Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Witajcie :multi: Tak sobie z nudów przejrzałam waszą galeryjkę i nie żałuję :multi: Było co oglądać :cool3: Gizmo to wspaniały psiak, nie obraziłabym się gdybyś dała jeszcze kilka [czyt. DUŻO] foteczek. Mam nadzieję że aparat skombinujesz :cool3: Quote
KaRa_ Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Coś jamniczki boją się tego obrzyma za nimi:lol: :lol: :lol: Quote
kacpru Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 te jamniki sa swietne :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Hej wszystkim! :multi: Miałam wcześnie rano jechać z psem do lasu, ale jednym słowem nic z tego nie wyszło :diabloti: Pojedziemy po obiadku ;) Figa, dziękuję za odwiedziny :) "KaRa_TC" napisał(a): Coś jamniczki boją się tego obrzyma za nimi:lol: :lol: :lol: "kacpru" napisał(a):te jamniki sa swietne :lol: :lol: :lol: :lol: Oj popieram, popieram :) Tyle energii co w nich drzemie nie widziałam nigdy :) Tymbardziej Aileen, suczka widoczna na ostatnim zdjęciu - ona to Gizmo nie opuszczała na krok, ten biedny już leżał z jęzorem do ziemi, a ona ciągle jeszcze dookoła niego latała :) Kara a to tylko złudzenie takie, one go zaczepiały, odlatywały na jakąś odległość, potem znów wracały i tak w kółko :evil_lol: Pies na początku nie wiedział jak się z takimi bawić, ale potem jak już którąś dogonił to poprostu kładł sie na ziemię, żeby się potarmosić patrząc oko w oko :razz: A za tydzień najprawdopodobniej wybiorę się z URIĄ - Dogomaniaczką i jej suńką na wspólny spacer(jeśli tylko pogoda dopisze...) to napewno jakimiś fotkami tutaj sypnę :) Quote
Marta_Ares Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Heja widze ze kolejny dogomaniacki spacerek sie szykuje:multi: ale to dopiero za tydzien moze dasz jeszcze jakies fotki??:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Marta_Ares napisał(a):Heja widze ze kolejny dogomaniacki spacerek sie szykuje:multi: ale to dopiero za tydzien moze dasz jeszcze jakies fotki??:loveu: Poszukam jeszcze dzisiaj jakiś starych na dysku, ale nowe najprawdopodobniej będą w czwartek :) Ja zmykam do kościółka a potem do lasu, miłego dnia! Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 wiq napisał(a):Karolajna, no co Ty?:evil_lol::evil_lol: wyjaśni mi ktoś co to za lostnisko ?? :placz: Quote
Recommended Posts