Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja się tu nie będę za bardzo żądzić (rządzić??) w galerii Justyny (trochę mogę :eviltong:), ale napisze tylko, że przedstawienie wypadło świetnie. Jak na pierwszym mnie nie było, tak na tym dopisałam i mimo, że chórek troszkę ciała dał :evil_lol: to było wspaniale. W każdym razie mnie się bardzo podobało. Aktorzy i widzowie, którzy byli drugi raz potwierdzali zgodnie, że za pierwszym razem było lepiej: lepsza scenografia etc. Ale tak czy inaczej bardzo efektowne i poruszające. Nawet dla kogoś, kto przez Mickiewicza przedziera się czołgając (czyt. dla mnie).

Dzisiaj z tego co wiem ma w szkole 2 sprawdziany, więc się dziewczynie nie dziwcie. ;)

Wybacz Laska, nie narobiłam Ci zbytniego bałaganu :evil_lol:
Może już dzisiaj dam rade iść na spacer, wczoraj lekko niedomagałam :shake:
Tylko obyśmy nie spotkały pana z amstaffami :angryy:
Mam nadzieję, ze dobrze Ci poszło. Ja za 15 min dowiem się, co dostałam z pierwszej w tym semestrze kartkówki: z Włoskiego. :multi:

Trzymaj się!:loveu::loveu::loveu:

Posted

E nieee... Ja mam ferie, Laska mieszka 2 bloki dalej, tam już ferie się skończyły ;)

Ona Was wszystkich bardzo przeprasza, dzisiaj sobie obgadywałyśmy Was na spacerze, mówiłyśmy, że jesteście bardzo mili i aż głupio Was olewać. Ale ona nie olewa, tylko ma ograniczony czas na komputerze z tych czy tamtych względów i nie ma go na tyle, by odwiedzic wszystkie Wasze galerie, a nie chce odwiedzać tylko 'wybranych' :) Ale ja juz ją zmusze do posiadania czasu, choćby miała skorzystać z mojego komputera ;)