anetta Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Coś się przeciąga wizyta siostrzyczek :diabloti: Quote
Dobcia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Czesc Justynko:) Jak po przedstawieniu?;) http://i5.tinypic.com/6l9m5it.jpg super zdjęcie:loveu: dobrana z nich para:lol: Quote
Szarik Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Ja się tu nie będę za bardzo żądzić (rządzić??) w galerii Justyny (trochę mogę :eviltong:), ale napisze tylko, że przedstawienie wypadło świetnie. Jak na pierwszym mnie nie było, tak na tym dopisałam i mimo, że chórek troszkę ciała dał :evil_lol: to było wspaniale. W każdym razie mnie się bardzo podobało. Aktorzy i widzowie, którzy byli drugi raz potwierdzali zgodnie, że za pierwszym razem było lepiej: lepsza scenografia etc. Ale tak czy inaczej bardzo efektowne i poruszające. Nawet dla kogoś, kto przez Mickiewicza przedziera się czołgając (czyt. dla mnie). Dzisiaj z tego co wiem ma w szkole 2 sprawdziany, więc się dziewczynie nie dziwcie. ;) Wybacz Laska, nie narobiłam Ci zbytniego bałaganu :evil_lol: Może już dzisiaj dam rade iść na spacer, wczoraj lekko niedomagałam :shake: Tylko obyśmy nie spotkały pana z amstaffami :angryy: Mam nadzieję, ze dobrze Ci poszło. Ja za 15 min dowiem się, co dostałam z pierwszej w tym semestrze kartkówki: z Włoskiego. :multi: Trzymaj się!:loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Czyli było super :) Mam nadzieje, że chociaż kilka fotek będzie ;) Quote
Alicja Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [FONT=Arial]:hand: witanko piątkowe :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
basia2202 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 eloł Gizmusie :multi: ciemno wszędzie.. głucho wszędzie... :cool3: co to będzie co to będzie :diabloti: Quote
Eriu Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Dobry wieczór :> Jak tam weekend zlatuje? Zdjęć na razie nie skomentuje bo jestem w trakcie nadrabiania ;) Quote
Madzia_19 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Witaj ;) Sobie narobiłam niezłych zaległości... Zaraz wszystko nadrobię :) Pozdrawiam :) Quote
basia bonnie Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Hej Justyna! :multi: gdzieś mi się Wasza galeria zgubiła z subskrybcji :mad::angryy: ale już Was maaam:loveu: http://i14.tinypic.com/87mghsk.jpg kolejna fajna minaaa:loveu: trzeba album założyć:evil_lol::loveu: czekamy na Was:loveu::loveu: Quote
diabelkowa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 czesc czemu sie nie odzywasz beboku? Quote
Olusia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Witamy :cool3: Ja też nadrabiam, nie nadążam za Wami - tyle gadacie :evil_lol: Dokopałam się do fotek :grins: http://i2.tinypic.com/8aoyidz.jpg Cudny patysiowy chłopak :loveu::rolleyes: Quote
agaciaaa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Justynko gdzie sie podziewasz???? Z tego co mi wiadomo masz ferie :razz: Quote
Szarik Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 E nieee... Ja mam ferie, Laska mieszka 2 bloki dalej, tam już ferie się skończyły ;) Ona Was wszystkich bardzo przeprasza, dzisiaj sobie obgadywałyśmy Was na spacerze, mówiłyśmy, że jesteście bardzo mili i aż głupio Was olewać. Ale ona nie olewa, tylko ma ograniczony czas na komputerze z tych czy tamtych względów i nie ma go na tyle, by odwiedzic wszystkie Wasze galerie, a nie chce odwiedzać tylko 'wybranych' :) Ale ja juz ją zmusze do posiadania czasu, choćby miała skorzystać z mojego komputera ;) Quote
Celina12 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Dała się zmusić????? Niech pisze tylko w swojej galerii....tęsknimy. Quote
diabelkowa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 no ej piekni i mlodzi gdzie sie podziewacie? Quote
Pimpek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Witanko! :multi: Szarikowa, JustysiowaGizmolca w koncu ulegnie, dalej ją zmuszaj :diabloti: Quote
basia2202 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 a Gizmole kaj znowu wcięło.. nikto nie znaju... :niewiem: halo haaaloooo.. to my... Zuzkowe :loveu: :hand: Quote
Recommended Posts