Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja Sara na szczęście na spacerach olewa petardy.. czasem spojrzy, czasem nawet szczeknie, ale nic więcej.. i po chwili wraca do swoich zajęć ;)

A nauszniki też miałam :) ale dobrych pare latek temu ;) jak byłam mniej więcej w Twoim wieku ;) ludzie mnie zaczepiali i pytali czy coś w nich słysze :evil_lol:

Mam nadzieje, że beda jakieś fotki :loveu:

Posted

"Celina12" napisał(a):
Też uważam ,że nauszniki są bardzo twarzowe....:loveu::loveu:...moja córcia też ma i sobie bardzo chwali....szkoda ,że ja za stara na takowe jestem :diabloti:

E tam za stara... Na nic nigdy nie jest za późno! :loveu:

Agaciaaa, już zmniejszam :)

Tyle było wolnego i już koniec :placz: Szkoła już dała o sobie znać - w przyszłym tygodniu czeka mnie tylko kartkówka z francuskiego, list na angielskim, kartk. z matematyki, dwa duże sprawdziany z polskiego i historii i kartk. z chemii... Przed samymi feriami :shake: A potem 2 tygodnie luzu :diabloti:

Nadrabiałam dzisiaj zaległości na dogo ponad 2 godziny :evil_lol: Głupie 72 wątki... Kiedy się tyle tego nazbierało? :cool3:

U nas wszystko w porządku, zaraz wstawiam c.d. zdjęć z freesbe :) Wieczorne spacery nadal nieudane, ciągle walą gdzieś petardy :-( Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej.

I muszę się Wam pochwalić, jakiego mam superaśnego psiaka :loveu: Wczoraj poznaliśmy się z kolegą Szarika, Habim - mieszańcem charta z czymś dłuższej siersci, który okazał się 1,5 rocznym dominancikiem szczerzącym zęby na mojego pinczera... A pinczer co? Merdał ogonem, trochę sie pojeżył, to znów uciekał, zachęcał do zabawy... Oh chyba kupię Szarikowi wieeeelką kosteczkę za to wszystko, co z Gizmusiem zrobił :loveu:

Ah i w sobotę... spacer Dogomaniaków - zapowiada się spora gromadka, 9 czworonogów :diabloti:

Posted

a ja mam wolne jeszcze do środy :lol: ale potem tylko tydzień a nie dwa :cool3:

Gizmuś mądry chłopak ;)

Świetne fotki, takie śnieżne :loveu: Gizmo na niektórych fotkach strasznie mi moją paskude przypomina :)

Posted

[quote name='Celina12']No i jak tu nie kochać Gizmusia.....zachęcił w końcu Habiego do zabawy???

Pewnie, że zachęcił... :) W końcu taki sam szybki, taki sam zwinny... Oj poszaleli chłopcy niesamowicie... :loveu:

c.d.

Dobranoc Kochani :loveu:

Posted

Dzień dobry :)

[quote name='agaciaaa']a ja mam wolne jeszcze do środy :lol: ale potem tylko tydzień a nie dwa :cool3:

Gizmuś mądry chłopak ;)

Świetne fotki, takie śnieżne :loveu: Gizmo na niektórych fotkach strasznie mi moją paskude przypomina :)

To ja już wolę teraz się męczyć, a potem świętować :evil_lol:

Hihi, ten sam łobuziarski wyraz pyska :loveu:

[quote name='Celina12']http://www.mfoto.pl/uploads/1844/foto-009_a157d.jpg

Kocham ten NOS!!!!!

Ja też bardzo kocham :loveu:

A nosek pozdrawia i przesyła gorące całusy :)

U nas po staremu :) Dzisiaj znów szaleliśmy na spacerze z piłką tenisową. A jutro, jutro, jutro... spacerek Dogomaniaków - znów będzie masa zdjęć do chwalenia się :loveu:

Posted

[quote name='Celina12']Ja też przesyłam całuski i mocno przytulam...niestety tylko w myślach....

O to czekam na zdjęcia z takiego spacerku....:multi:

Dziękujemy :loveu:

Oj z pewnością będzie ich dużo :) Na razie jednak zmniejszam zdjęcia z naszych codziennych spacerków :)

[quote name='Pimpek']mfoto.pl spisało się dobrze ;)
http://www.mfoto.pl/uploads/1844/foto-016_804f5.jpg
Ładnie wyszedł :loveu:

Dziękuję :loveu: :loveu: :loveu:

Zdjęcia znad rzeczki ;)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Edytko :smile: Słońce Ty moje :*

Oj na zdjęcia trochę trzeba będzie poczekać... wszystkie u TZta w aparacie... ;-) My od 3 lat co roku jesteśmy na Dębowcu... zapraszamy do Bielska na Sylwestra :evil_lol:

Hehe, znów zaczynamy z długimi postami? :evil_lol: Ja w końcu humanistka... :diabloti: Ale wolę się wystrzegać takich poematów, bo mi ludzie z galerii uciekną :evil_lol:

Heeeloł :buzi: maleńka :loveu:

Dooobra ja cierpliwa kobitka jestem :cool3:
Hmmm ale kusisz :D Kiedyś na pewno z zaproszenia skorzystam :)

nooo ja jestem jak najbardziej ja :) Bo ja humanistka w pewnym sensie też... no kurde jako jedyna mam 4 z polskiego :) A babeczka baaardzo wymagająca :) Ale mam mózgi w klasie coo :evil_lol:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Tyle było wolnego i już koniec :placz: Szkoła już dała o sobie znać - w przyszłym tygodniu czeka mnie tylko kartkówka z francuskiego, list na angielskim, kartk. z matematyki, dwa duże sprawdziany z polskiego i historii i kartk. z chemii... Przed samymi feriami :shake: A potem 2 tygodnie luzu :diabloti:

I muszę się Wam pochwalić, jakiego mam superaśnego psiaka :loveu: Wczoraj poznaliśmy się z kolegą Szarika, Habim - mieszańcem charta z czymś dłuższej siersci, który okazał się 1,5 rocznym dominancikiem szczerzącym zęby na mojego pinczera... A pinczer co? Merdał ogonem, trochę sie pojeżył, to znów uciekał, zachęcał do zabawy... Oh chyba kupię Szarikowi wieeeelką kosteczkę za to wszystko, co z Gizmusiem zrobił :loveu:

Ah i w sobotę... spacer Dogomaniaków - zapowiada się spora gromadka, 9 czworonogów :diabloti:

O matko :-o Współczuję kochana, ale dasz sobie rade :) Kto jak kto, ale ty na pewno :multi:

Kurde, ja to od samego początku wiedziałam, że Gizmuś jest niesamowity... :loveu: Normalnie stwierdzam, że psiaki w tym wieku robią duże postępy w swoim zachowaniu :)

dogomaniacki spacerek ? zazdroszczę Wam.... tez bym się wybrała, tylko ze u nas szykuje się on oj... już jak długo.

http://www.mfoto.pl/uploads/1844/foto-009_a157d.jpg jaka mina :loveu:

http://i9.tinypic.com/81ggs40.jpg jaaaak słodko :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Matusz']hejoo pinczerwocy :p

piękne:loveu: fotki z nad rzeczki !

Pinczerwocy? :evil_lol:

Cześć! Dziękujemy :loveu:

[quote name='_ChiQuiTa_']Heeeloł :buzi: maleńka :loveu:

Dooobra ja cierpliwa kobitka jestem :cool3:
Hmmm ale kusisz :D Kiedyś na pewno z zaproszenia skorzystam :)

nooo ja jestem jak najbardziej ja :) Bo ja humanistka w pewnym sensie też... no kurde jako jedyna mam 4 z polskiego :) A babeczka baaardzo wymagająca :) Ale mam mózgi w klasie coo :evil_lol:

Cześć :)
Czy ja wiem, czy przy 175 cm wzrostu jestem taka maleńka... :evil_lol:

Ja zapraszam, codziennie, o każdej porze dnia i nocy :loveu: :loveu:

Gratuluję oceny :) Może Ty na zły profil poszłaś, do humanistów miałaś trafić? :evil_lol:

[quote name='_ChiQuiTa_'] O matko Współczuję kochana, ale dasz sobie rade Kto jak kto, ale ty na pewno

Kurde, ja to od samego początku wiedziałam, że Gizmuś jest niesamowity... Normalnie stwierdzam, że psiaki w tym wieku robią duże postępy w swoim zachowaniu

dogomaniacki spacerek ? zazdroszczę Wam.... tez bym się wybrała, tylko ze u nas szykuje się on oj... już jak długo.

http://www.mfoto.pl/uploads/1844/foto-009_a157d.jpg jaka mina

http://i9.tinypic.com/81ggs40.jpg jaaaak słodko

Mam nadzieję, że sobie poradzę - jeszcze dziś moja 'ukochana' fizyczka zapowiedziała kartkówkę na wtorek... Ja nie umiem fizyki :placz:

Hehe, widzisz to po swojej Tince, prawda? Psy jak ludzie - też uczą się całe życie :)

Nie martw się, zanim odbył się pierwszy wspólny spacer też minęło sporo czasu... Ale jak już raz się udało, to potem idzie coraz sprawniej :)

Dziękujemy za miłe komentarze do zdjęć :loveu:

[quote name='aleb']Hej :)
Jakoś nigdy nie umiałam znaleźć Waszej galerii :lol:
Gizmo jest śliczny! :)
A to zdjęcie super :loveu:
http://i18.tinypic.com/730i7tg.jpg

Witaj u nas Aleb! :loveu: Miło Cię widzieć :)
Dziękujemy za miłe słowa i pozdrawiamy cieplutko! :multi:

Posted

No Laska, daj spokój, fizyki nie umiesz? Przecież masz geniusza fizycznego po sąsiedzku :P :P :P

Trzymałaś dzisiaj kciuki?? I tak Ci nie wierzę! Ale zdałam :P

Większą nagrodą dla Szarika byłoby gdyby Gizmo znowu się z Nim bawił :(

Posted

Witajcie!

Coś jest nie tak z tym serwisem bo straaasznie wolno zdjęcia się wgrywają...buuu

Też miałam nauszniki, jak byłam dzieckiem ;) To chyba były pierwsze nauszniki w tamtym czasie hihihih