anetta Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Witanko, obejrzałam foty, wczorajsze też :) Dobcia, ja tam żadnych zwierzaków nie widze :diabloti: np. otwieram sobie w zakładkach 5 galerii i ide zrobić sobie herbate... albo czytam kawałek jakiejś gazety jak sie ładują :lol::lol: Quote
Dobcia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Witanko:) Nie może tam byc widac patyczków, bo... ich tam nie ma:evil_lol: Słoik przygotowałam i obfociłam dzień wcześniej;) Obskubałam też mamie-jak widac-trzykrotke, żeby miały coś świeżego zawsze do przekąszenia:loveu: A ziemia jest właśnie po to, żeby kwiatek miał się gdzie zakorzenic;) No to kiedy ta wizyta po adopcyjna?:cool3: Quote
Rinuś Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 dzień dobry :loveu::loveu::loveu::loveu: ale słoik :evil_lol: Quote
Eriu Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Dobcia napisał(a): No to kiedy ta wizyta po adopcyjna?:cool3: Pewnie się okaże, że je bijesz i głodzisz :shake: ;). Dobry wieczer :D. Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Cześć :buzi: Super że z Gizmatym wszystko O.K. Moja Tinucha też robi postępy jestem z niej naprawdę dumna. Ajjj jak ja uwielbiam siedzieć w tej Waszej galerii, czytać, czytać, oglądać, czytać... :) PS. Dziękuję za rozmowę :buzi: Quote
basia bonnie Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Hej :multi: ja z takim pytaniem: Czy wybierasz się na koncert Happysad'a 18 listopada w Bielsku?? :) Quote
Mi. Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 alllloooooo:multi::multi::multi: u Was tez padał deszcz ze sniegiem?:-o Quote
KaRa_ Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 http://i18.tinypic.com/5yl468n.jpg Sliczny:loveu::loveu::loveu::loveu:Co tam u Gizma nowego słychać w jego psim świecie? Quote
Dobcia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Eriu napisał(a):Pewnie się okaże, że je bijesz i głodzisz :shake: ;). Taaa:eviltong: Przekładam przez kolano i lanie sprawiam za obgryzanie trzykrotki:eviltong: Dobry wieczorek Gizmusiowa:) Quote
Matusz Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Witamy Gizmouchów :loveu::loveu: co u Was? Quote
Pimpek Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Dobranoc :cool3: Kolorowych snów Gizmolce, i na kolejne fotki czekam :p Quote
Dorkaa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Justyna, wyślesz mi patole w paczce :evil_lol: ? Jeden zoolog wogóle nie prowadzi, drugi nie ma bo to nie jest okres rozrodowy :/ Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 witanko :multi::loveu::multi:w zimny mokry jesienny i ponury poranek Quote
Matusz Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Witanko, :multi::multi: miłego dzionka ;) Quote
Eriu Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Jak tu cicho :). A już myślałam, że mam masę stron do nadrabiania. Quote
basia2202 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 witaaajcie kochaaani!! powróciłaaam!! och.. znów mnie dawno nie było u Was:( przez problemy wychowawcze z Zuzą i nawał pracy już mi nie starcza czasu na inne blogaski ale właśnie ponadrabiałam wszyściutko:) ojeeej.. jaka fajna foteczka:) Gizmusiowa... tenprzybytek to Twój?:) http://i4.tinypic.com/52dasf7.jpg śliczny kotecek i kłolicek tyss:) ooochhhh... piękny... słodki.. cmok cmok http://i14.tinypic.com/47v1csi.jpg no Giymol to te widzę, że potrafi zabójcze pozy przybierać http://i19.tinypic.com/4qyggas.jpg [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Zapraszamy, przekonasz się na własnej skórze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witajcie panienki :loveu: :loveu: :loveu: na pewno nie jest gorszy od Zuzki :diabloti: nie ma takiej możliwości :diabloti: Quote
BBeta Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Hej ;) Ale widze, że was nie ma... :shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Witam wszystkich bardzo gorąco! :loveu: Wszystkich witaczy, żegnaczy i życzących miłego dnia zwłaszcza :loveu: Pozwólcie, że najpierw nadrobię zaległości, a potem opiszę dlaczego mnie nie było, napiszę co u nas i wkleję parę fotek, aby wynagrodzić Wasze oczekiwanie... :) Eriu napisał(a):A to jakie te kości? Beza dostaje prawie same i nic jej nie jest :). Sęk w tym jakie one są: czy długie czy płaskie, czy gotowane czy surowe? Dzień dobry tak wogóle :). Powiem Ci, że nawet dokładnie nie wiem. Jakieś mój tata po obiedzie mu dał. Bodajże z żeberek. Krótkie i grube. agaciaaa napisał(a):Cześć Gizmusie :multi: Mi też :angryy: już sie do tego przyzwyczaiłam :cool3: np. otwieram sobie w zakładkach 5 galerii i ide zrobić sobie herbate... :evil_lol: albo czytam kawałek jakiejś gazety jak sie ładują :evil_lol: Heeej :loveu: A wiesz, że mam tak samo? Dogo mi nawet pomaga, bo za ten czas jak otworzy mi się strona to zrobię sobie jakiś porządek w folderach, pozmniejszam zdjęcia... :razz: Ja Wam mówię, oni to specjalnie dla nas zrobili :evil_lol: Dobcia napisał(a): No to kiedy ta wizyta po adopcyjna?:cool3: Witam Jadziu :loveu: :loveu: :loveu: Ty przecież taka zabiegana... czasu nie masz... :cool3: _ChiQuiTa_ napisał(a):Cześć :buzi: Super że z Gizmatym wszystko O.K. Moja Tinucha też robi postępy jestem z niej naprawdę dumna. Ajjj jak ja uwielbiam siedzieć w tej Waszej galerii, czytać, czytać, oglądać, czytać... :) PS. Dziękuję za rozmowę :buzi: Witaj Edytko :loveu: Dziękuję za miłe słowa, nawet nie wiesz jak cudownie mi czytać to wszystko :* Nie ma za co, jak kiedyś będziesz chciała to odezwij się jeszcze, tylko na mnie ciężko trafić, bo zawsze się ukrywam :p basia bonnie napisał(a):Hej :multi: ja z takim pytaniem: Czy wybierasz się na koncert Happysad'a 18 listopada w Bielsku?? :) Cześć Basiu :) Pewnie, że się wybieram, jestem ogromną fanką Happysad, mam ich wszystkie płyty, znam na pamięć każdą piosenkę :loveu: nie mogłabym przegapić ich koncertu :loveu: wybieramy się razem z TZtem i znajomymi :) A dlaczego pytasz? ;) Quote
Pimpek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Cześć Gizmusie :loveu: Fajnie że znów jesteście z nami !:loveu: Mam do ciebie pisać Gizmusie czy mi przypomnisz jak się nazywasz ?:cool3::oops: Quote
Recommended Posts