Pimpek Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 http://i16.tinypic.com/5y7c4t3.jpg Ekhem... Który to Bulik ?:oops: Mi się pierwsze zdjęcia nie wczytały, nie wiem który to który :oops: Quote
agaciaaa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ooo, to moje bydle jest większe od Gizmatego :cool3: :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='Pimpek']http://i16.tinypic.com/5y7c4t3.jpg Ekhem... Który to Bulik ?:oops: Mi się pierwsze zdjęcia nie wczytały, nie wiem który to który :oops: I tak ciężko je rozpoznać, tylko ja to potrafię :) Choć teraz przez tą zaćmę Bulik się wyróżnia. Na zdjęciu, które zacytowałaś Bulik jest ten wyżej :) [quote name='agaciaaa']Ooo, to moje bydle jest większe od Gizmatego :cool3: :diabloti: No widzisz... ale Gizmo cicha woda, brzegi rwie - gdy przyjdzie co do czego to się zamienia w prawdziwego potwora... :evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] No widzisz... ale Gizmo cicha woda, brzegi rwie - gdy przyjdzie co do czego to się zamienia w prawdziwego potwora... :evil_lol: taaa zawsze wiedziałam że Gizmuch taki cwaniak :evil_lol::evil_lol: dzień dobry tak w ogóle :loveu: Quote
diabelkowa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Diabełkowa, witaj w naszej galerii! :loveu: poraz pierwszy :loveu: Jak miło widzieć nową twarz i to jeszcze z tym jedynym w swoim rodzaju, Dogomaniackim poczuciem humoru :evil_lol: Mnie by nikt nie podniósł :lol: Już lecę z rewizytą :multi: a tam od razu nikt ja zawsze licze na pana od dzwigu jesli chodzi o podnoszenie:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):No widzisz... ale Gizmo cicha woda, brzegi rwie - gdy przyjdzie co do czego to się zamienia w prawdziwego potwora... :evil_lol: i Ty sie nie boisz tego potwora w domu trzymać? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pimpek Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):I tak ciężko je rozpoznać, tylko ja to potrafię :) Choć teraz przez tą zaćmę Bulik się wyróżnia. Na zdjęciu, które zacytowałaś Bulik jest ten wyżej :) Acha :lol: Quote
Alicja Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 doberek Gizmusiowe :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='Rinuś']taaa zawsze wiedziałam że Gizmuch taki cwaniak :evil_lol::evil_lol: dzień dobry tak w ogóle :loveu: Dobry wieczór Wariacie :loveu: [quote name='diabelkowa']a tam od razu nikt ja zawsze licze na pana od dzwigu jesli chodzi o podnoszenie:evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: [quote name='agaciaaa']i Ty sie nie boisz tego potwora w domu trzymać? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czego się nie robi z miłości :loveu: :cool3: [quote name='evaxon']doberek Gizmolki:loveu::loveu::loveu: Dobry Ewuś :loveu: [quote name='Alicja']doberek Gizmusiowe :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Witam Alu :loveu: Godzinę temu wróciłam z miasta :) Byliśmy dzisiaj z TZcikiem mimo niepogody, najpierw na pizzy, a potem na spacerku :) Gizmaty dalej śpi jak zabity, patyczaki się nie ruszają, a koszatniczki zapewne biegają w kołowrotku :) Dziś zdjęć nie będzie :( Najwyżej późnym wieczorem ;) Ale jutro obiecuję się poprawić :loveu: Quote
Matusz Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Witanko :):multi::multi: to ja czekam późnym wieczorem na fotki ;) Quote
basia2202 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 a ja chciałam ino wtrącić, że to niemożliwe, że Gizmolek zamienia się w potwora :loveu::loveu::loveu: nie może być i koniec! :evil_lol: witanko Gizmusiu i Gizmusiowa panienko :multi: Quote
wiq Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 dobry wieczór :) ciemno już jak cholera :placz: nie lubie tego :shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='Matusz']Witanko :):multi::multi: to ja czekam późnym wieczorem na fotki ;) Czeeeść :) Mam nadzieję, że Cię nie zawiodę ;) [quote name='basia2202']a ja chciałam ino wtrącić, że to niemożliwe, że Gizmolek zamienia się w potwora :loveu::loveu::loveu: nie może być i koniec! :evil_lol: witanko Gizmusiu i Gizmusiowa panienko :multi: Zapraszamy, przekonasz się na własnej skórze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witajcie panienki :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='"wiq"']dobry wieczór :smile: ciemno już jak cholera :placz: nie lubie tego :shake: No ja nie mogę! Panią fotograf do nas przywiało! :multi: :loveu: Zimno, ciemno... ja chcę wiosnę :placz: Quote
Celina12 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 OOOOOOOO nowy avatarek....śliczny :loveu::loveu: Na fotki też czekam....całuski WAm ślę....i dziękuję za zdjęcia u jamników :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Tamtem za bardzo kojarzył mi się z latem i wakacjami... trzeba było w końcu wrócić do rzeczywistości :) Ten jest taki... fafelkowaty :evil_lol: Dziękuję za miłe słowa ;) I o umieszczenie zdjęć z naszej galerii u Twoich jamników również - tak baaaardzo, bardzo :loveu: Quote
Eriu Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 No jaki nochalek słodziutki :loveu: Dobry wieczór Koszatkowa :). Quote
e.v.a Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Zimno, ciemno... ja chcę wiosnę :placz: pomysl o tym puszystym ...bialym ....ZIMNYM... MOKRYM... doprowadzajacym do szalenstwa śniegu :diabloti: takk takkk juz nie dlugo ... wiatr... chłód ... trzaskajacy mróz...szczypiacy cie w policzki i nosek zagosci w twej miejscowosci...muahahahahahahahhaha Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Eriu napisał(a):No jaki nochalek słodziutki :loveu: Dobry wieczór Koszatkowa :). Dziękujemy :loveu: Dobry wieczór Szylkowa :loveu: evaxon napisał(a):pomysl o tym puszystym ...bialym ....ZIMNYM... MOKRYM... doprowadzajacym do szalenstwa śniegu :diabloti: takk takkk juz nie dlugo ... wiatr... chłód ... trzaskajacy mróz...szczypiacy cie w policzki i nosek zagosci w twej miejscowosci...muahahahahahahahhaha ZAMILCZ!!! :mad: Ewa się wsadziła do avatara :turn-l: Quote
Celina12 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Br aż mi tu powiało mrozem i śniegiem...:evil_lol::evil_lol:..tak kocham barwy jesieni...szkoda ,że ciągle przypominają o nadejściu zimy...:shake: Quote
e.v.a Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): ZAMILCZ!!! :mad: Ewa się wsadziła do avatara :turn-l: pamietaj... zawsze mozesz liczyc na moje dobre slowo :B-fly::B-fly::B-fly: muahahahah teraz bedziecie musieli sie na mnie patrzyc:diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Nie poznaje Cie przez ten nowy avek :cool3: ale śliczny jest :loveu: Quote
Guffi Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Hej! :buzi: Taki goopek ze mnie i o Dogo zapomniałam:mad: Przez pięć tygodni nie miałam netu z powodu remontu...:shake: Wiem, że mnie to nie usprawiedliwia, ale może trochę złagodzi karę:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 jak to się stało,że nic tu jeszcze dziś nie pisałam?:crazyeye: Justyś, trza przyznać, że avek jest naprawdę boski:loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Celina12 napisał(a):Br aż mi tu powiało mrozem i śniegiem.....tak kocham barwy jesieni...szkoda ,że ciągle przypominają o nadejściu zimy...:shake: Jesień ma piękne barwy, ale zawsze kojarzy mi się ze smutkiem i przemijaniem... Zimę lubię tylko przez krótki moment, kiedy jest tak wszędzie pięknie i biało dookoła... Zdecydowanie w moich wyobrażeniach góruje wiosna :) Kiedy wszystko się rodzi, pachnie dookoła... :loveu: evaxon napisał(a):pamietaj... zawsze mozesz liczyc na moje dobre slowo :B-fly::B-fly::B-fly: muahahahah teraz bedziecie musieli sie na mnie patrzyc:diabloti: Wieeem Kochana :loveu: :cool3: To taki ukryty rodzaj kary? :evil_lol: agaciaaa napisał(a):Nie poznaje Cie przez ten nowy avek :cool3: ale śliczny jest :loveu: Ja Ciebie też nie.... :diabloti: Guffi napisał(a):Hej! :buzi: Taki goopek ze mnie i o Dogo zapomniałam:mad: Przez pięć tygodni nie miałam netu z powodu remontu...:shake: Wiem, że mnie to nie usprawiedliwia, ale może trochę złagodzi karę:evil_lol: Hm... :diabloti: 5 tygodni to 35 dni... Za remont można odjąć jakieś 5... Dostaniesz po doopie tylko 30 razy :evil_lol: Witaj znowu z Twoimi suczynami :loveu: :loveu: :loveu: basia bonnie napisał(a):jak to się stało,że nic tu jeszcze dziś nie pisałam?:crazyeye: Justyś, trza przyznać, że avek jest naprawdę boski:loveu::loveu: No bo Ty taka menda jesteś :p Dziękuję :loveu: :loveu: :loveu: Dziś fotek nie będzie, idę na RING 2 :diabloti: Quote
Recommended Posts