Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to tak jak obiecywałam ;) Trochę śpiących fotek(za czasów jak jeszcze mieliśmy stare fotele i bidok się ledwo mieścił :evil_lol:)

I jeszcze wystawacz balkonowy(tylko zdjęcie, które było skanowane musiało się akurat na Gizmo zadrapać)

Posted

BBeta napisał(a):
On przez balkon nie wyskoczy ?? :crazyeye:

Myślę, że gdyby raz spróbował to pewnie by potem skakał :roll: Ale on taki odważny to tylko z pozoru jest więc nawet z naszego parterowego balkonu nie skoczy - ani za największym wrogiem, ani za panem, ani nawet za suczką z cieczką ;)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']

:siara::siara::siara:co to ja chciałam napisać?:hmmmm:
A tak, już wiem, bardzo mu wygodnie:cool3: Fotelik prawie idealny:lol:

Sama niewiem, co mnie tak rozproszyło:evil_lol:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Myślę, że gdyby raz spróbował to pewnie by potem skakał :roll: Ale on taki odważny to tylko z pozoru jest więc nawet z naszego parterowego balkonu nie skoczy - ani za największym wrogiem, ani za panem, ani nawet za suczką z cieczką ;)

Kaja jest niestety nie obliczalna. Kiedyś siedziała w oknie u mojego wujka i jak zobaczyła mojego brata to chciała wyskoczyć :shake: Na szczęscie wujek ma zainstalowany płotek na parapecie i zdązyłam ją złapać. Niby to tylko parter, ale jakby skoczyła na beton to mogła by sobie połamac łapy

Posted

[quote name='Tina.Sara']Pinczerka fotki świetne ale zaraz tu ludu z klubu psich jajc przyjdą...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:trafiłam tu za tobą ......masz na mnie zły wpływ:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale fota

Posted

[quote name='"pinczerka_i_Gizmo"']
Co się stało, że nagle zmieniłaś decyzję? :crazyeye:

Czy mi się wydaje, czy tutaj jest watek Gizma....;)

Najlepiej rozłożyć się na fotelu:evil_lol: :loveu:

Posted

Sonix napisał(a):
Dobry wieczór!
Stron w galerii przybywa ci w bardzo szybkim tempie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pinczerka daje jakieś nieocenzurowane foty i przychodzą ludu z klubu psich jajc to przybywa stron..........:cool3:

Posted

[quote name='Tina.Sara']Pinczerka daje jakieś nieocenzurowane foty i przychodzą ludu z klubu psich jajc to przybywa stron..........:cool3:

Przychodzą tu za Tobą :cool3:

[quote name='"Pianka"'] Czy mi się wydaje, czy tutaj jest watek Gizma....;)

Jednak chętnie odstąpię od głównego tematu i zamienię się w słuch ;)

[quote name='"Chiquita"']już tak mają przewalone te psiaki "duże" że sie w fotelach nie mieszczą, Tina za to ma aż za dużo miejsca....:evil_lol:

No tak... i Twoja Tina z tej racji, że jest suczką nie ma wielbicieli jajek wszelkiej maści w swojej galerii...

[quote name='"Alicjarydzewska"']
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale fota

I tak Cię kocham :evil_lol:

[quote name='"Dobcia"']Sama niewiem, co mnie tak rozproszyło:evil_lol:

Ty tam swoimi chłopakami sie rozpraszaj :evil_lol:

Posted

Witam w ten piękny(przynajmniej u mnie) poranek :) Zaraz jadę z psem do lasu(oj jak żaluję, że nie mam aparatu...), więc na szybko wklejam parę fotek :)

Seria z moim bratem

A to już moje bure wariaty, czyli koszatniczki Syriusz i Bulik :)

A na koniec jeszcze dwie końskie fotki...

obóz konny Bolęcin

I Impas, na którym wczoraj jeździłam

No to na tyle :)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witam w ten piękny(przynajmniej u mnie) poranek :) Zaraz jadę z psem do lasu(oj jak żaluję, że nie mam aparatu...),

Dzień doberek, u nas też ładnie:cool3: , no to zyczymy udanej wycieczki do lasu :).
Uważajcie na wilki i misie:evil_lol: .

Posted

[quote name='Tina.Sara']TY MNIE ŚLEDZISZ :mad::shake:niemożliwe

[quote name='Tina.Sara']No kurde śledzą mnie :placz: Musze se ochrone załatwić...przewrażliwiona:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To jest mój kumpel ...więc niech mi tu nikt nie podskakuje bo jak co to on wam dopiero pokarze....;)

Posted

[quote name='bonita']Dzień doberek, u nas też ładnie:cool3: , no to zyczymy udanej wycieczki do lasu :).
Uważajcie na wilki i misie:evil_lol: .

Witam, witam ;)
Naszczęście na misie i wilki nie natknęliśmy się, ale za to patyków było aż za nadto :evil_lol:

[quote name='"BBeta"']Dzieńdobry :cool3: Dzisiaj wstałam wcześniej, żeby nie było :evil_lol:

Faktycznie, 12:41 wczesna godzina :evil_lol: