Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Hej Pinczerko!:lol:

Widze Negrusia, no jakby mi go ktoś sfocił ukradkiem:cool3:

Najlepiej, jak mój dobek się tak wyciera o... gości:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Noooo, albo mniej śmiesznie, jak robi to o mnie:diabloti:

Posted

Hey Dobciu :multi: , hey Kasiu( :p ) :multi:

To ja myślałam, że mój Gizmo tylko kopyrtki strzela :cool3: A tu widzę, że wszystkie psy lubią sobie nochale wycierać - przedewszystkim o gości, którzy siedzą osłupieni bo "co to ten pies wyprawa" :evil_lol: Albo jak pcha łeb między nogi, żeby go wymiziać za uszami :lol:

A jednak jajkowe diabełki musiały mi do galerii wpaść w najmniej odpowiednim momencie :p Tina.Sara miałaś rację ;)

Oluś a ja się Ciebie wcale nie boję :obrazic:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
hejaa dlaczego tak malo fotek:mad: :mad:

Oj nie narzekać - cyfrówki nie mamy :oops: Ale postaram się dzisiaj coś jeszcze zeskanować :) A jak spadnie śnieg to wykombinuję od kogoś aparat i już zrobię multum fotek :evil_lol:

Tak wogóle to dzień dobry w ten okropny dzień :placz:

Posted

Witamy :)
powiadasz ze brzydka ?
hmm... nie wiem jak tam na polku jest jeszcze nie wychyliłam nosa :evil_lol:
pije herbatke siedze sobie na dogo i nie mam ochoty nawet wstać z krzesła :lol: :lol:

Posted

"Marta_Ares" napisał(a):
dzien dobry :smile: a dlaczego okropny????

Bo jest przeraźliwie zimno i jeszcze ten deszcz... bleh =/ Już widzę, jak mi się pies na spacerach marnuje bo mu się nawet biegać nie chce :shake: Chyba się w góry niedługo przejedziemy bo z okna widzę, że tam się śnieg jeszcze trzyma :cool3:

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Witamy :)
powiadasz ze brzydka ?
hmm... nie wiem jak tam na polku jest jeszcze nie wychyliłam nosa :evil_lol:
pije herbatke siedze sobie na dogo i nie mam ochoty nawet wstać z krzesła :lol: :lol:

Bry Chiquita!
Ja już nie mam tak dobrze ;) Chociaż jak narazie mam do 19:00 spokój, siłą mnie nawet z domu nie wygnają :evil_lol: A herbatka dobry pomysł. I chyba jakieś ciacho zrobie dzisiaj :diabloti:

Posted

bonita napisał(a):
Do-brrrry :).
U nas zimno i zaczęło znowu lać( mógł by chociaż śnieżek, zamiast deszczu), nie ma to jak gorąca herbatka-prawda( najlepiej z rumem)

Bonita żólty kolor nie pomoże i tak widać :evil_lol: Prawda, prawda ;)

Mam pełno fotek do zeskanowania(wygrzebałam nawet takie sprzed 3 lat :D) tylko coś mi się skaner obraził :placz:, ale niebawem coś wkleję ;)

Posted

u was taka pogoda???
A u nie sloneczko co chwila wychodzi:evil_lol: tylko troche wiatr wieje ale nie jest jeszcze az tak strasznie zimno czasami troche pokropi, a niedobry skaner:mad:mam nadzieje ze uda Ci sie go naprawic

Posted

Marta to Ci zazdroszczę, bo u nas na dobre zaczęło siąpić :angryy:

Ożywiłam skaner(nie pytajcie o szczegóły) :diabloti:

Narazie zmykam z komputera więc wkleję tylko dwa zdjęcia przedstawiające tereny naszych spacerów...

A tak wyglądał Gizmo jak był małą 2 miesięczną kluseczka ;)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Marta to Ci zazdroszczę, bo u nas na dobre zaczęło siąpić :angryy:

Ożywiłam skaner(nie pytajcie o szczegóły) :diabloti:

Narazie zmykam z komputera więc wkleję tylko dwa zdjęcia przedstawiające tereny naszych spacerów...

A tak wyglądał Gizmo jak był małą 2 miesięczną kluseczka ;)

prześliczna klusia :loveu: zwłaszcza foteczka na fotelu :D
a tereny spacerowe wypasione, my takich nie mamy ale za to wisłe mamy i łaki koło wisły :roll:

Posted

No to teraz krótkie przypomnienie jak Gizmo przygotowywał sie do Sylwestra 2003/2004(jak to dawno było...)

Najpierw trzeba wybrać odpowiednie miejsce

Później pomóc w przygotowaniach

Ostatnie zabiegi pielęgnacyjne (prawda zboki, że nic nie widzicie dziwnego na tym zdjęciu? :cool3: )

ZDĘCIA Z IMPREZKI NIE ZAMIESZCZAM, PONIEWAŻ SĄ ZBYT PERWERSYJNE :diabloti::diabloti::diabloti:

Po imprezcę w piżamkę...

I lulu

Dziękujemy za uwagę :eviltong:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
ale macie fajne tereny!!! a Gizmus jaki slodziak:loveu: :loveu:

a tu link do takich szeleczek jak my mamy na allegro:
http://www.allegro.pl/item138817157_szelki_regulowane_indianskie_20mm_65cm_dla_psa_.html

Marta ślicznie dziękuję :loveu: A nie myślisz, że one będą za małe na Gizmo, który ma 50 cm w kłębie i jest wielkości powiedzmy suki boksera/dobka?