pinczerka_i_Gizmo Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Znalazłam (aż!) jedno zdjęcie z października robione aparatem mojego brata, kiedy przelotem wpadł ze swoją dziewczyną do Bielska :) Nie patrzeć na ludzi, zwróćcie uwagę na tego biedaka na dole! A to Pumba... świnka wietnamska - niemalże logo obozu konnego, na którym byłam podczas wakacji :) (foto by Bonsai) Quote
e.v.a Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] :loveu: ło boze uwielbiam swinki wietnamskie one sa takie slodziutkie:loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Witamy :) no rzeczywiście niewinna to jest tylko z wyglądu :D zmieniłabyś zdanie jakby miała spotkanie z Twoim butem :evil_lol: uwielbia z cichacza zakraśc sie od tyłu :D heh... śliczna ta Twoija psinka :):) :loveu: taki misiaczek :eviltong: wymiziaj go odemnie :):):) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Chiqutia, ale to dodaje jej tylko uroku :cool3: Psiak wymiziany ;) Tylko pora spaceru się zbliża, a mi wizja łażenia po tym deszczowym mrozie wcale nie pasuje... :placz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 ojjj wiem cos o tym... tylko ze moja suńka bardzo dobrze mnie rozumie i tak jak ja nielubi takiej pogody. Dlatego szybciutko i do domku ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Gizmo mimo iż niby taki bydlak, to jednak na spacerku chodzi jak baletnica i ani mu się śni wejść na trawę - teraz preferuje tylko kosze na śmieci i latarnie :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 A tu takie wspomnienie jeszcze tej pięknej jesieni... październik tego roku, Częstochowa :roll: Quote
Pianka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 "pinczerka_i_Gizmo" napisał(a): Co za metamorfoza. Gizmo w świńskiej wersji:evil_lol: Quote
Patkant Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Cześc Siostra!! W końcu się porzadnie wzięłaś za galerie Gizmusia :multi: myślałam, że już się nie doczekam :shake:... Fotki CUDOWNE!! Choć brakuje mi tu jeszcze zdjęcia pt. "Gizmo - hazardzista". Wrzucaj je! :diabloti::diabloti: A u nas dzis cudnie widać trawke i nawet momentami niebo było w kolorze niebieskim (co jest ogromnym zaskoczeniem, gdyz ostatnio najczesciej jest szaaare!). :cool3::cool3: A jak tam w BB i innych zakątkach Polski? :diabloti: WIĘCEJ ZDJĘĆ! :mad::mad: Quote
Bonsai Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ahhhh...... Wspomnienia wakacji... ^^ Chyba muszę się przejechać do Bielska i nowszą sesję zdjęciową Gizmusiowi zapewnić... ;> :) Gizmo-hazardzista !!! :):):) Tak! Tak! ... tylko nie waż się dać filmiku .. wiesz jakiego... wiem, że tam Gizmo też występuje, aczkolwiek nasz autorytet zostałby po obejrzneiu tego poważnie zachwiany. ^^ Quote
Patkant Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Bonsai napisał(a): ... tylko nie waż się dać filmiku .. wiesz jakiego... wiem, że tam Gizmo też występuje, aczkolwiek nasz autorytet zostałby po obejrzneiu tego poważnie zachwiany. ^^ :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: az sie poplulam ze smiechu! Siostra wrzuć ten filmik! Prooosze! On jest GENIALNY :diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Dobcia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Co prawda nie wiem o co chodzi, ale jestem za:cool3: W końcu jeśli jest tam Gizmo...:roll::cool3: Gizmo w kolorach lata wygląda super:loveu: Negro powinien się chyba obrazić:eviltong:Jak to możliwe, że jeszcze twojego przystojniaka nie poznał:eviltong::p Quote
Pianka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 No to dawaj ten filmik jak wszyscy tak proszą:p Quote
BBeta Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Witamy i pozdrawiamy sąsiadów :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :cool3: Quote
Bonsai Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Jestem pewna , że Justa tego nie wstawi. ^^ Całe szczęście... ;> Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Cóż za liczna gromada się w naszej galerii zebrała ;) A ja taki mam nawał zajęć, że na dłużej tu chyba dopiero w sobotę/niedziele zagoszczę... więc wybaczcie brak odwiedzin! Ale jestem z Wami duchem :cool3: "Patkant" napisał(a):A jak tam w BB i innych zakątkach Polski? :diabloti: Ble, ble, ble. Ale tak poza tym ble to nawet ciepło jest. I wiatr ogromny. Ale czarnych chmur i tak nie przegania. Bonsai czy coś wspominałaś o hazardzie i Twoich fotkach? :evil_lol: Dobciu uwierz, że Gizmo w filmiku występuje przez krótką chwilę, a cały jego przekaz jest zbyt kompromitujący dla jego właścicielki i jednej z forumowiczek DGM :diabloti: A Gizmo na Negra się obraża :mad: Za to samo :razz: Miłego wieczorku i dozobaczenia (mam nadzieję) w weekend :) A tak wogóle to dorobiłam się w domu urządzenia wielofunkcyjnego :multi: Więc może jakieś stare fotki Gizmo poskanuję i będzie co w galerii pokazywać :loveu: Quote
Dobcia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Dobciu uwierz, że Gizmo w filmiku występuje przez krótką chwilę, a cały jego przekaz jest zbyt kompromitujący dla jego właścicielki i jednej z forumowiczek DGM :diabloti: A Gizmo na Negra się obraża :mad: Za to samo :razz: Bardzo męczący sport z tego hazardu:evil_lol: Ciężka praca umysłowa:p Cóż, mina wskazuje na nieuchronną przegraną oglądanego gracza:cool1::eviltong: Co mi pozostaje, muszę uwierzyć, słowo pisane ma wielką moc:razz::p Hihihi... no i mamy poobrażane pinczerki:cool3::p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Witam wszystkich ;) Dobcia widzisz jakie to to obrażalskie :evil_lol: Pianka, on jeszcze dużo potrafi ;) :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pianka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Witam wszystkich ;) Dobcia widzisz jakie to to obrażalskie :evil_lol: Pianka, on jeszcze dużo potrafi ;) :diabloti::diabloti::diabloti: :crazyeye: Chyba pozostawie bez komentarza... Quote
bonita Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Witam wszystkich ;) Dobcia widzisz jakie to to obrażalskie :evil_lol: Pianka, on jeszcze dużo potrafi ;) :diabloti::diabloti::diabloti: U la la , a dlaczego on ma takie wieeelkie oczy:evil_lol: Quote
Vectra Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 bonita napisał(a):U la la , a dlaczego on ma takie wieeelkie oczy:evil_lol: ktoś go za klejnoty ścisnoł :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Vectra napisał(a):ktoś go za klejnoty ścisnoł :evil_lol: :evil_lol: :lol: o tym samym pomyslalam :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Osz Wy mendy jedne, Wam tylko jedno w głowie :mad::mad::mad: ale co racja to racja :evil_lol: Quote
Moniś Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Vectra napisał(a):ktoś go za klejnoty ścisnoł :evil_lol: :evil_lol: hahaha :evil_lol::evil_lol: Oj zboczuszki, zboczuszki :evil_lol: Dobrywieczór! Quote
Recommended Posts