Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znalazłam (aż!) jedno zdjęcie z października robione aparatem mojego brata, kiedy przelotem wpadł ze swoją dziewczyną do Bielska :)

Nie patrzeć na ludzi, zwróćcie uwagę na tego biedaka na dole!

A to Pumba... świnka wietnamska - niemalże logo obozu konnego, na którym byłam podczas wakacji :) (foto by Bonsai)

Posted

Witamy :)
no rzeczywiście niewinna to jest tylko z wyglądu :D zmieniłabyś zdanie jakby miała spotkanie z Twoim butem :evil_lol:
uwielbia z cichacza zakraśc sie od tyłu :D
heh...

śliczna ta Twoija psinka :):) :loveu: taki misiaczek :eviltong: wymiziaj go odemnie :):):)

Posted

Cześc Siostra!! W końcu się porzadnie wzięłaś za galerie Gizmusia :multi: myślałam, że już się nie doczekam :shake:...

Fotki CUDOWNE!!
Choć brakuje mi tu jeszcze zdjęcia pt. "Gizmo - hazardzista". Wrzucaj je! :diabloti::diabloti:

A u nas dzis cudnie widać trawke i nawet momentami niebo było w kolorze niebieskim (co jest ogromnym zaskoczeniem, gdyz ostatnio najczesciej jest szaaare!). :cool3::cool3: A jak tam w BB i innych zakątkach Polski? :diabloti:

WIĘCEJ ZDJĘĆ! :mad::mad:

Posted

Ahhhh...... Wspomnienia wakacji... ^^ Chyba muszę się przejechać do Bielska i nowszą sesję zdjęciową Gizmusiowi zapewnić... ;> :)

Gizmo-hazardzista !!! :):):) Tak! Tak!

... tylko nie waż się dać filmiku .. wiesz jakiego... wiem, że tam Gizmo też występuje, aczkolwiek nasz autorytet zostałby po obejrzneiu tego poważnie zachwiany. ^^

Posted

Bonsai napisał(a):

... tylko nie waż się dać filmiku .. wiesz jakiego... wiem, że tam Gizmo też występuje, aczkolwiek nasz autorytet zostałby po obejrzneiu tego poważnie zachwiany. ^^

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: az sie poplulam ze smiechu!

Siostra wrzuć ten filmik! Prooosze! On jest GENIALNY :diabloti::evil_lol::evil_lol:

Posted

Co prawda nie wiem o co chodzi, ale jestem za:cool3:
W końcu jeśli jest tam Gizmo...:roll::cool3:

Gizmo w kolorach lata wygląda super:loveu:

Negro powinien się chyba obrazić:eviltong:Jak to możliwe, że jeszcze twojego przystojniaka nie poznał:eviltong::p

Posted

Cóż za liczna gromada się w naszej galerii zebrała ;) A ja taki mam nawał zajęć, że na dłużej tu chyba dopiero w sobotę/niedziele zagoszczę... więc wybaczcie brak odwiedzin! Ale jestem z Wami duchem :cool3:

"Patkant" napisał(a):
A jak tam w BB i innych zakątkach Polski? :diabloti:

Ble, ble, ble. Ale tak poza tym ble to nawet ciepło jest. I wiatr ogromny. Ale czarnych chmur i tak nie przegania.

Bonsai czy coś wspominałaś o hazardzie i Twoich fotkach? :evil_lol:

Dobciu uwierz, że Gizmo w filmiku występuje przez krótką chwilę, a cały jego przekaz jest zbyt kompromitujący dla jego właścicielki i jednej z forumowiczek DGM :diabloti:
A Gizmo na Negra się obraża :mad: Za to samo :razz:

Miłego wieczorku i dozobaczenia (mam nadzieję) w weekend :)

A tak wogóle to dorobiłam się w domu urządzenia wielofunkcyjnego :multi: Więc może jakieś stare fotki Gizmo poskanuję i będzie co w galerii pokazywać :loveu:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Dobciu uwierz, że Gizmo w filmiku występuje przez krótką chwilę, a cały jego przekaz jest zbyt kompromitujący dla jego właścicielki i jednej z forumowiczek DGM :diabloti:
A Gizmo na Negra się obraża :mad: Za to samo :razz:

Bardzo męczący sport z tego hazardu:evil_lol: Ciężka praca umysłowa:p
Cóż, mina wskazuje na nieuchronną przegraną oglądanego gracza:cool1::eviltong:

Co mi pozostaje, muszę uwierzyć, słowo pisane ma wielką moc:razz::p

Hihihi... no i mamy poobrażane pinczerki:cool3::p

Posted

Witam wszystkich ;)

Dobcia widzisz jakie to to obrażalskie :evil_lol:

Pianka, on jeszcze dużo potrafi ;)

:diabloti::diabloti::diabloti:

:crazyeye: Chyba pozostawie bez komentarza...

Posted

Witam wszystkich ;)

Dobcia widzisz jakie to to obrażalskie :evil_lol:

Pianka, on jeszcze dużo potrafi ;)

:diabloti::diabloti::diabloti:

U la la , a dlaczego on ma takie wieeelkie oczy:evil_lol: