nathaniel Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Jaki Gizmo przystojniaczek , no no no.... ja się na pinczerkahc ni znam, ale dopóki nie przeczytalam ze to pinczer z kopnietym umaszczeniem to mylaslam ze kundelek. ... :oops::oops: Quote
KaRa_ Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] No,no ale przystojniak pewnie na jakis bankiet idzie w "muszce":lol: Quote
Alicja Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 no proszę jaki próżniak :evil_lol::evil_lol:bródkę sobie kokieciarz zafarbił :razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 [quote name='"nathaniel"'] ja się na pinczerkahc ni znam, ale dopóki nie przeczytalam ze to pinczer z kopnietym umaszczeniem to mylaslam ze kundelek. ... :oops::oops: A może nawet jak nagi meksykańczyk wyglądać (bez obrazy dla miłośnikow/właścicieli oczywiście) :evil_lol: [quote name='"Alicjarydzewska"']bródkę sobie kokieciarz zafarbił :razz: No widzisz :lol: Gizmo leci za modą - teraz wszystkie lecą na starszych :diabloti: Tymczasem my miziamy się na dobranoc... I idziemy spać... Do jutra! ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Dzieńdobry wszystkim! ;) Ja rzuciłam się po wstaniu do kompa, a Gizmo nadal wygrzewa mi spanie bo jakoś nie spieszy mu się do wystawienia nochala spod kołdry w taki okropny dzień =/ Rano wystawił nos za drzwi, podszedł do pierwszego krzaczka i sru do domu bo tak lało :evil_lol: Na początek dnia wstawię Wam fotkę suczki, która miała do mnie trafić w lutym tego roku, ale niestety nic z tego nie wyszło bo suczka była z Francji i znalazła tam domek :( Śliczna, prawda? Właściciel jej matki chciał ją utopić :angryy: Quote
Behemot Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] no proszę jaki próżniak :evil_lol::evil_lol:bródkę sobie kokieciarz zafarbił :razz: Muszę sprostować :eviltong: Próżniak = leń :eviltong: Quote
Behemot Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Słodziak nieprzeciętny! A tego właściciela to ja bym :mad::angryy: Quote
Mi. Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Cudowny psiak ma nowy kochający domek :loveu: :loveu: :loveu: No i łóżeczko do dyspozycji:p Okropny ten "właściciel":angryy::mad::angryy: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Najpierw doprowadza to ciąży suki, a później chce pozbyć się jedynego szczeniaka... nie wiem co by było gdyby urodziło się więcej szczeniąt... Ja ubieram kalosze i ruszamy z Gizmo na wyzwanie - deszczowy spacer czeka... Najlepsza zabawa będzie jak wrócimy bo zacznie się wycieranie, tarzanie i wybryki :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Behemot']Muszę sprostować :eviltong: Próżniak = leń :eviltong::razz:miałam na myśli próżność jako cechę charakteru,czyli zarozumialec , megaloman :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 [quote name='"Alicjarydzewska"']:razz:miałam na myśli próżność jako cechę charakteru,czyli zarozumialec , megaloman :evil_lol: No ja myślę :mad: Po spacerze oczywiście trzeba było wyżymać psa bo dałam się wyciągnąć na łąkę. Tam błoto, wysoka trawa, mokro. Więc i ja sobie musiałam zafundować odświeżenie w postaci przebrania :roll: Ale pewnie to nie koniec na dzisiaj bo moja znajoma wyjechała i właśnie lecę na spacerek z jej ONką. Jak mi się uda to wkleję jakieś fotki jak wrócę ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 No więc zapomniałam wziąć na spacer z Dianą aparat :oops: ale mam jej jedno zimowe foto: I kolejna śpiąca fota mojego wariata: Quote
Vectra Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Witam mojego ulubionego pinczera :p :p :p tego gościa co miał ochote utopić psa to bym chętnie :mad: :mad: :mad: Quote
Dobcia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 No to i ja zachwyciłam się twoim cudem:loveu: I bardzo żałuję, że tak póżno...:oops: [SIZE=2]Śliczne ma spojrzenie i wogóle cały jest super:lol:I też taki z niego zmarzluch, jak z Negrulka:p Quote
bigos Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 To samolot, to...???Nie!!!!!!!!1To superdog Gizmo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Justa gdzie fotki :mad: :mad: :mad: tęsknie za Gizmo :placz: :placz: Gizmo wracaj tu szybko :cool3: :cool3: :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 O co ja widzę, ile upominających się ;) Miło, że o nas pamiętacie ;* My też nie zapomnieliśmy, ale obecnie cierpimy na brak nowych zdjęć :-( Choć w zasadzie jedno się odnajdzie... :) To tak żebyście nie zapomnieli, z wakacyjnymi pozdrowieniami Pinczerka i Gizmo wyglądający tzw. "zioooomków" przez balkon ;) Quote
Vectra Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 no prosze :diabloti: kogo to moje piękne oczy widzą :cool3: :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Vectra to niech teraz Twoje oczy ujrzą... oczy prawdziwego wilkołaka :diabloti: Fotka zimowa ;) Quote
Recommended Posts