Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaki Gizmo przystojniaczek , no no no....

ja się na pinczerkahc ni znam, ale dopóki nie przeczytalam ze to pinczer z kopnietym umaszczeniem to mylaslam ze kundelek. ...
:oops::oops:

Posted

[quote name='"nathaniel"'] ja się na pinczerkahc ni znam, ale dopóki nie przeczytalam ze to pinczer z kopnietym umaszczeniem to mylaslam ze kundelek. ... :oops::oops:

A może nawet jak nagi meksykańczyk wyglądać (bez obrazy dla miłośnikow/właścicieli oczywiście) :evil_lol:

[quote name='"Alicjarydzewska"']bródkę sobie kokieciarz zafarbił :razz:

No widzisz :lol: Gizmo leci za modą - teraz wszystkie lecą na starszych :diabloti:

Tymczasem my miziamy się na dobranoc...

I idziemy spać...

Do jutra! ;)

Posted

Dzieńdobry wszystkim! ;)

Ja rzuciłam się po wstaniu do kompa, a Gizmo nadal wygrzewa mi spanie bo jakoś nie spieszy mu się do wystawienia nochala spod kołdry w taki okropny dzień =/ Rano wystawił nos za drzwi, podszedł do pierwszego krzaczka i sru do domu bo tak lało :evil_lol:

Na początek dnia wstawię Wam fotkę suczki, która miała do mnie trafić w lutym tego roku, ale niestety nic z tego nie wyszło bo suczka była z Francji i znalazła tam domek :(

Śliczna, prawda? Właściciel jej matki chciał ją utopić :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
no proszę jaki próżniak :evil_lol::evil_lol:bródkę sobie kokieciarz zafarbił :razz:

Muszę sprostować :eviltong: Próżniak = leń :eviltong:

Posted

Cudowny psiak ma nowy kochający domek :loveu: :loveu: :loveu: No i łóżeczko do dyspozycji:p Okropny ten "właściciel":angryy::mad::angryy:

Posted

Najpierw doprowadza to ciąży suki, a później chce pozbyć się jedynego szczeniaka... nie wiem co by było gdyby urodziło się więcej szczeniąt...

Ja ubieram kalosze i ruszamy z Gizmo na wyzwanie - deszczowy spacer czeka... Najlepsza zabawa będzie jak wrócimy bo zacznie się wycieranie, tarzanie i wybryki :evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot']Muszę sprostować :eviltong: Próżniak = leń :eviltong::razz:miałam na myśli próżność jako cechę charakteru,czyli zarozumialec , megaloman :evil_lol:

Posted

[quote name='"Alicjarydzewska"']:razz:miałam na myśli próżność jako cechę charakteru,czyli zarozumialec , megaloman :evil_lol:

No ja myślę :mad:

Po spacerze oczywiście trzeba było wyżymać psa bo dałam się wyciągnąć na łąkę. Tam błoto, wysoka trawa, mokro. Więc i ja sobie musiałam zafundować odświeżenie w postaci przebrania :roll: Ale pewnie to nie koniec na dzisiaj bo moja znajoma wyjechała i właśnie lecę na spacerek z jej ONką. Jak mi się uda to wkleję jakieś fotki jak wrócę ;)

Posted

No to i ja zachwyciłam się twoim cudem:loveu:
I bardzo żałuję, że tak póżno...:oops:

[SIZE=2]Śliczne ma spojrzenie i wogóle cały jest super:lol:I też taki z niego zmarzluch, jak z Negrulka:p

• 3 weeks later...
Posted

O co ja widzę, ile upominających się ;) Miło, że o nas pamiętacie ;*

My też nie zapomnieliśmy, ale obecnie cierpimy na brak nowych zdjęć :-(

Choć w zasadzie jedno się odnajdzie... :)

To tak żebyście nie zapomnieli, z wakacyjnymi pozdrowieniami Pinczerka i Gizmo wyglądający tzw. "zioooomków" przez balkon ;)