Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

http://i33.tinypic.com/1zvrjp4.jpg
Piękne balkonowe zdjęcia! a to szczególnie :):loveu::loveu:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']

I jesteś cudowna :loveu: A w sumie Twój tata :evil_lol: Super, super, super! :multi: Zapowiada się świetny wyjazd! :loveu: I to w takim doborowym towarzystwie :) Do benzyny i hotelu oczywiście bym się dorzuciła, bo jak to tak... :oops: :loveu: Już się nie mogę doczekać! :multi:
Wybacz,że dopiero teraz Ci odpisuje:evil_lol: Może goldenka się z nami jeszcze wybierze:) a do benzyny sie nie musisz dorzucać, bo tata jedzie firmowym autem i oni mu tankują pełny bak:diabloti::evil_lol:;)

pozdrowienia:multi:

Posted

Witam wszystkich Gizmulcowych fanów! ;)

Oświadczam, że Justyna pojechała ze znajomymi nad jezioro i wróci w przyszły poniedziałek! Kazała Was baardzo przeprosić, że nie zdążyła się pożegnać.

Ale ponieważ to jest galeria Gizmowa, a nie Justynowa, to postaram się Wam trochę zastąpić panią gospodarz, choć wiem, ze i tak będzie Wam Jej brakować! ;) Mam bowiem całkiem spora kupkę Gizmowych zdjeć, których nawet Justynka nie widziała i niebawem wstawię! :) Tylko co ja z tego bede mieć... :hmmmm:

Posted

Dobra, jeszcze trochę. Zdjęcia ze zwykłego, łakowego spacerku ;) Wstawię wszystkie. Do przyjazdu Gizmowej chcę jeszcze wrzucić lotniskowy spacerek, może mi się uda ;)

Tymczasem...

O ile sie nie mylę, to 'Gimo, daj głos!'

Nonszalancki rzut :evil_lol:

"Zawrót źrebaka" :diabloti:

Posted

Witamy wszystkich! :loveu: :multi:

aleb napisał(a):
Hej Gizmusie :multi:
Jak tam u was pogoda? Też było gradobicie? :shake:

Słyszałam, co się działo w Katowicach i "centralnym" Śląsku.. Masakra, mam nadzieje, że przetrwaliście cali i zdrowi :shake: U nas była "tylko" wielka mega burza, która trwała prawie cała dobę... z grzmotami, błyskami i całym zaciągniętym niebem. Na szczęście, żadne drzewa się nie waliły, ani dachy nie odpadały.

basia bonnie napisał(a):

Wybacz,że dopiero teraz Ci odpisuje:evil_lol: Może goldenka się z nami jeszcze wybierze:) a do benzyny sie nie musisz dorzucać, bo tata jedzie firmowym autem i oni mu tankują pełny bak:diabloti::evil_lol:;)

pozdrowienia:multi:

PW leeeeci :diabloti:

Posted

[quote name='Szarik']Tylko co ja z tego bede mieć... :hmmmm:

Mój szczery uuuśmiech :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti:

[quote name='basia2202']czeeeść Gizmusiowi!! :multi:

zrobiłam se paznokcie na wizytę u Was :razz:
a Was nie ma... :roll:
wracać mi tu szybciorem!! :mad: :eviltong:

cuudny nasz kochany pycholek:loveu:
http://images35.fotosik.pl/2/602b3e1f15307bb6.jpg

hmm.. ciekawe co pysznego było na przekąskę:cool3:
http://images47.fotosik.pl/2/8723b001c3c4abec.jpg

buziaczki!! :loveu:

Cześć Basiu! :)

Ale żeby aż paznokcie? :razz: O nie mogę, co za zaszczyt :evil_lol: Chyba mnie to telepatycznie na dogo ściągnęło, bo od razu weszłam do swojej galerii :diabloti:

Przekąską w tamtej chwili był akurat... kamyczek :oops: :lol: :evil_lol:

Posted

Informuję wszem i wobec, że WRÓCIŁAM :)
Na początku chciałam bardzo, ale to bardzo podziękować Szarikowej za zajmowanie się galerią, wstawianie pięknych zdjęć (2 ostatnie są najlepsze, na przedostatnim Giniuś jest taki pozytywnie "rozwiany" :evil_lol: a na drugim wyglądam jakbym mu mówiła "ej stary, to się robi tak" :razz:) :loveu: Nie wiem, czy sam uśmiech wystarczy w ramach podziękowania :loveu:

Wróćmy do samego wyjazdu. Byłam razem z Olą(Dogomaniacką Bonsai) i naszymi TŻtami nad jeziorem Skorzęcin, niedaleko Gniezna :) W ostatnich dniach dołączył do nas pies Oli, był też pies Olowego TŻta Czaki, wiec było iście dogomaniacko :diabloti: Zaraziłam Bonsai moją koszulką DGM,wiec kto wie... może Admini sobie zarobią na następnej chętnej :evil_lol: Pogoda nam dopisywała, miejsce jest naprawdę niesamowite :) TŻ Oli nam gotował, mój pichcił szaszłyki na grillu, a my się leniłyśmy :loveu: :razz: w przerwach między sprzątaniem wielkiego bałaganu, jaki codziennie potrafiło narobić dwóch mężczyzn... ;) Już po raz kolejny spotkałam Piegusa i po raz kolejny przekonałam się jak wielka więź łączy Olę z jej psem :) Aż miło było na nich patrzeć!

Zdjęć nie mam sporo, może ze 20... jakoś nie było czasu :evil_lol: Ale mam masę koszatniczek, Gizmusia ze spaceru z Szarikiem na lotnisko... Tylko ja nie wiem, czy chciecie oglądać... :diabloti:

Posted

Cześć Justynko:multi:
No to miło spędziliście czas, tylko pozazdrościć takiego wypadu:)

Właściwie wcale nie chcemy oglądać zdjęć:evil_lol:
..ale skoro nalegasz...:evil_lol: