Szarik Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Justyna została pogryziona przez boksera, zwykła, szara codzienność... Ratownik PCK... Ty mnie nie denerwuj, z ratownika to ja niewiele mam. Quote
Pianka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 :shake: co za głupie babsko:shake: Wracaj szybko do zdrowia;) Quote
aleb Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Justyna, ja również życzę szybkiego powrotu do zdrowia ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Celina12 napisał(a):Ciekawe czy zadzwonili...jak toczą się rozmowy....co za ludzie....:angryy::angryy: Justynko wracaj i pisz...boli bardzo????:-( Celinko, tutaj wszystkie wiadomości po wizycie u tych państwa: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9318485&postcount=1930 Dodatkowo tata dzwonił do weta, przez 15 dni pies będzie pod stałą obserwacją. Właściciele chyba wzięli to sobie do serca. Mam nadzieję, że to ich czegoś nauczy. Troszkę boli, trafił kłem akurat w nerw w łokciu, więc ani za bardzo zgiąć, ani wyprostować... :shake: Ale do wesela się zagoi! Tylko znów nie mogę grać na gitarze :placz: Pianka napisał(a)::shake: co za głupie babsko:shake: Wracaj szybko do zdrowia;) aleb napisał(a):Justyna, ja również życzę szybkiego powrotu do zdrowia ;) Matusz napisał(a):Justynko zdrowia :) Dziękuję Wam wszystkim moi Kochani :loveu: :loveu: :loveu: Cieszę się, że jesteście ze mną :) Gizmo tylko poprawia mi humor, bardzo słucha się na spacerach i czuję, że jeszcze wiele możemy razem zdziałać :loveu: Zaraz pozmniejszam jakieś zdjęcia, które udało nam się zrobić przed tym felernym wydarzeniem. Quote
Justa Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Czytałam - niestety na głupotę ludzką nie ma lekarstwa :roll: I chyba ta bezsilność jest tutaj najgorsza, ale miejmy nadzieję, że w jakikolwiek sposób ta nieodpowiedzialna osoba odczuje tą sytuację.. Ja też zostałam pogryziona przez psa, więc wiem przez co przechodzisz.. Wracaj do zdrowia ! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Justa napisał(a):Czytałam - niestety na głupotę ludzką nie ma lekarstwa :roll: I chyba ta bezsilność jest tutaj najgorsza, ale miejmy nadzieję, że w jakikolwiek sposób ta nieodpowiedzialna osoba odczuje tą sytuację.. Ja też zostałam pogryziona przez psa, więc wiem przez co przechodzisz.. Wracaj do zdrowia ! Witam moją imienniczkę w Gizmatej galerii :) :loveu: Tutaj nie chodzi o moje straty, ślad zębów na kurtce, czy spuchniętą rękę. Najważniejsze, aby taka sytuacja już więcej nie miała miejsca - bo co by się stało, gdyby zamiast mnie było jakieś dziecko? Głupota ludzka nie zna granic :shake: Dziękuję za życzenia zdrowia i wizytę! :) :) :) Dzisiejsze piłeczkowe szaleństwa Najpierw postraszymy wredne kruki :p A potem weźmiemy się za męczenie piłeczki :diabloti: Pancia...rzuć piłeczkę :loveu: Quote
wiq Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 zagoi się szybko ;) oby ich nauczyła ta sytuacja odpowiedzialności.. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 c.d. Głupia mina, morda Szarika w kadrze... tylko Gizmo wychodzi dobrze na zdjęciach :evil_lol: Jutro jedziemy z TZtem do Krakowa :) Stęskniłam się za tym miastem :loveu: Także przygotujcie się na ciąg dalszy dzisiejszych zdjęć i może jakieś krakowskie fotografie na jutro wieczorem... ;) A na razie podziwiajcie :loveu: Quote
Ola164 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 śliczne, ma takiego fioła jak Tina (tylko: rzuć!) Gratuluję za chwilkę 500! Quote
agaciaaa Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 O rany co za beznadziejna sytuacja.. czytałam już wcześniej, tylko nie miałam czasu nic napisać. Mam nadzieje, że ci ludzie wyciągną z tego jakieś wnioski... a Tobie Justynko zdrówka!!! :) Gizmuś w szelkach :multi: http://i28.tinypic.com/2dtuasj.jpg ale wyrwał ;) :loveu: Quote
Dobcia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Cześć Justynko:) Wpadłam na dogo tylko na chwilkę, a tu takie wieści...:shake: Dobrze, że nic Wam się nie stało... co za ludzie:shake: wiem, ile to stresu i problemów, bo we wakacje ugryzł mnie pies, ale tylko właściwie uszczypał, z tym że nie był szczepiony... więc miałam całą akcję i sama musiałam dopilnować, by jego właściciele jeździli na kontrole aż w końcu uzyskałam zaświadczenie, że pies jest zdrowy:roll: Ale widzę, że są i dobre wieści odnośnie Misia:lol: strasznie się ciesze:multi: Gratuluje postępów z Gizmusiem;) Miłego wypadu do Krakowa!!!!!:lol: Choć ja ani trochę nie żałuje, że mnie tam teraz nie ma:evil_lol: Quote
Ola164 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Dopiero teraz przeczytałam o tej sytuacji :( Przykro mi... Wiem jak to jest, raz sama zostałam pogryziona tyle że przez kundelka w dłoń :( A co najgorsze był to kundelek mojej cioci! Potem bałam się troche spuszczonych psów.... :( Quote
Celina12 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 http://i32.tinypic.com/2mzjvxl.jpg...jaki skupiony :loveu:...cudna mordunia moja.... Kraków...moje ukochane miasto i to nie tylko ,że jest Światową Stolicą Jamnika :multi::multi:, Justynko pozdrów proszę Kraków i koniecznie cykaj zdjęcia.... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Ola164 napisał(a):śliczne, ma takiego fioła jak Tina (tylko: rzuć!) Gratuluję za chwilkę 500! Witamy kolejną nową twarz u nas w galerii ;) Dziękujemy za odwiedziny :loveu: Już pędzimy do Was! Zaraz będziem pić... :evil_lol: agaciaaa napisał(a):O rany co za beznadziejna sytuacja.. czytałam już wcześniej, tylko nie miałam czasu nic napisać. Mam nadzieje, że ci ludzie wyciągną z tego jakieś wnioski... a Tobie Justynko zdrówka!!! :) Gizmuś w szelkach :multi: http://i28.tinypic.com/2dtuasj.jpg ale wyrwał ;) :loveu: Hehe, widzę, że wszyscy świętują pożegnanie z kolczatką... :evil_lol: Moja mama po całej tej aferze znów mi jojczy nad głową, że pies w kolczatce ma chodzić, bo jakby go bokser złapał to by się nadział na kolce :roll: Piłeczkowy maniak... ;) Dobcia napisał(a):Cześć Justynko:) Wpadłam na dogo tylko na chwilkę, a tu takie wieści...:shake: Dobrze, że nic Wam się nie stało... co za ludzie:shake: wiem, ile to stresu i problemów, bo we wakacje ugryzł mnie pies, ale tylko właściwie uszczypał, z tym że nie był szczepiony... więc miałam całą akcję i sama musiałam dopilnować, by jego właściciele jeździli na kontrole aż w końcu uzyskałam zaświadczenie, że pies jest zdrowy:roll: Ale widzę, że są i dobre wieści odnośnie Misia:lol: strasznie się ciesze:multi: Gratuluje postępów z Gizmusiem;) Miłego wypadu do Krakowa!!!!!:lol: Choć ja ani trochę nie żałuje, że mnie tam teraz nie ma:evil_lol: Witaj studentko :) Widzę, że wreszcie odpoczywasz wśród Beskidów, zdala od Krakowa... ;) Ja mam nadzieję, że właściciele dotrzymają słowa i jeździć będą - w razie czego mam ich namiary, na weta również. Na szczęście pies był szczepiony tydzień temu. Ja się tylko boję, co teraz będzie z Warką... :( Dziękujemy! :loveu: Kraków na pewno już się stęsknił za Tobą... :evil_lol: Ola164 napisał(a):Dopiero teraz przeczytałam o tej sytuacji :( Przykro mi... Wiem jak to jest, raz sama zostałam pogryziona tyle że przez kundelka w dłoń :( A co najgorsze był to kundelek mojej cioci! Potem bałam się troche spuszczonych psów.... :( Jasne, ludzie często po takich przykrych zdarzeniach nabierają do psów dystansu. W moim bloku mieszka starsza pani, na którą podczas II wojny światowej Niemcy poszczuli 2 dobermany... mimo, że mój pies jest łagodny - nigdy nie zdołała się do niego zbliżyć. Ale ja już na tyle 'zapsiona' jestem, że mnie nic nie odstraszy :evil_lol: Quote
Ola164 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 A ja niedaleko Krk mieszkam :D Tylko jakoś nigdy nie ma czasu żeby sobie tak luźno pochodzić :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Celina12 napisał(a):http://i32.tinypic.com/2mzjvxl.jpg...jaki skupiony :loveu:...cudna mordunia moja.... Kraków...moje ukochane miasto i to nie tylko ,że jest Światową Stolicą Jamnika :multi::multi:, Justynko pozdrów proszę Kraków i koniecznie cykaj zdjęcia.... Z pewnością zrobię dużo zdjęć - ja Kraków kocham od zawsze :loveu: A o Marszu Jamników faktycznie... słychać na całą Polskę ... :) To co? Świętujemy pół tysiąca stron w Gizmusiowej galerii! :multi: :multi: :multi: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Celina12 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Gratulacje.....:drinking::drinking: :laola: :thumbs::thumbs: :pepsi::pepsi::knajpa:......:loveu::drink1: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Ola164 napisał(a):A ja niedaleko Krk mieszkam :D Tylko jakoś nigdy nie ma czasu żeby sobie tak luźno pochodzić :( Zawsze tak jest... Swój swego nie docenia... ;) agaciaaa napisał(a):Trzeba sie napić :lol: :drinking: Każda okazja jest dobra... :razz: Celina12 napisał(a):Gratulacje.....:drinking::drinking: :laola: :thumbs::thumbs: :pepsi::pepsi::knajpa:......:loveu::drink1: Dziękujemy :loveu: Widzę, że od podskakiwań, kciuków i pepsi się zaczyna... a potem to już tylko z górki... :evil_lol: Quote
Szarik Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Wooow, pół tysiąca, no no Laska, szalejesz :razz: :BIG::cunao::BIG: (Ja nie piję :eviltong:) A zdjęcia super wyszły, Gizmuś rzeczywiście ładnie wychodzi. Szarika zdjęcia z tego spaceru sa bardzo... rozmazane :evil_lol: Zresztą sama widzisz pewnie. Kuruj się kuruj, żeby Nam sie przyszły tydzień nie pokrzyżował!! Chyba, że Ci Szarunia wyliże rankę :loveu: Quote
Dobcia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Gratuluję!!!:multi: :drink1::knajpa::drink1: Quote
Ola164 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ale miałam szczęście, akurat w takiej chwili :loveu: :laola: :thumbs::thumbs: :pepsi::pepsi::knajpa:......:loveu::drink1: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Szarik napisał(a):Wooow, pół tysiąca, no no Laska, szalejesz :razz: :BIG::cunao::BIG: (Ja nie piję :eviltong:) A zdjęcia super wyszły, Gizmuś rzeczywiście ładnie wychodzi. Szarika zdjęcia z tego spaceru sa bardzo... rozmazane :evil_lol: Zresztą sama widzisz pewnie. Kuruj się kuruj, żeby Nam sie przyszły tydzień nie pokrzyżował!! Chyba, że Ci Szarunia wyliże rankę :loveu: Papierowe czapeczki i baloniki też są super... :evil_lol: E tam... nie jest tak źle... :razz: :diabloti: Dostarczę Wam je jak najprędzej ;) (jutro o 19:00?) Gizmusia już dzisiaj wylizał :loveu: Dobcia napisał(a):Gratuluję!!!:multi: :drink1::knajpa::drink1: Dziękujemy!!! :loveu: :loveu: :loveu: "Ola164" napisał(a):Ale miałam szczęście, akurat w takiej chwili :loveu: :laola: :thumbs::thumbs: :pepsi::pepsi::knajpa:......:loveu::drink1: Wiedzieliście kiedy przyjść... ;) Quote
Matusz Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 świętujem !!! :multi::multi: :drinking::drinking::drinking: Quote
Recommended Posts