Rinuś Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 noo fotaśki superaśne :loveu::loveu::loveu::loveu: Gizmo sie zrobił przystojniacha w tym czasie co nie zaglądałam :loveu::loveu: Quote
goldenka245 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Cześć Justynko!:multi::multi: Ale fajne fotki :)) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Pianka napisał(a):Ten maluch niedługo przerośnie Gizma:evil_lol: Już mu niedaleko :razz: A ma dopiero 3 miesiące :razz: Szarik napisał(a):Jej, jakiego mam pieska pięknego! :loveu: A w Gizmo (Juz miałam napisać 'w Giźmie') najbardziej podoba mi się jego duma i niewzruszenie. Jest taki jak by mówił: i tak mam Was w nosie :) Niedługo i do mnie te zdjątka wlepię :) Ale pozmniejszać dziady trzeba. Pozdrawiam! No widzisz jaki piękny - wszyscy się nim zachwycają, wszędzie :loveu: Szarula kochana :loveu: A za te słowa na temat Gizmo... bardzo dziękujemy :oops: :oops: :oops: Myślę, że Gizmo jakby to usłyszał to pękłby z dumy - on chyba marzy, żeby wszyscy go za takiego uważali :evil_lol: Rinuś napisał(a):noo fotaśki superaśne :loveu::loveu::loveu::loveu: Gizmo sie zrobił przystojniacha w tym czasie co nie zaglądałam :loveu::loveu: Czeeeść! :multi: A Brutus to nie? Obydwa takie przystojniaki, że hej! :cool3: goldenka245 napisał(a):Cześć Justynko!:multi::multi: Ale fajne fotki :)) Cześć Karolina :loveu: Dziękujemy :) Quote
Rinuś Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):J Czeeeść! :multi: A Brutus to nie? Obydwa takie przystojniaki, że hej! :cool3: no Brutus tez oczywiście :loveu::loveu: wypuścic ich na laski to pewnie kilka by przyprowadzili do domu :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Alu, staram się :evil_lol: Rinus - święta racja ;) Informuję, że dzisiaj wybywamy z Gizmo na całą noc z Szarikiem i jego pancią na działkę ;) Oj będzie się działo, będzie! Mam nadzieję, że obędzie się bez powarkiwania i chwalenia się zębami ze strony Gizmo. Przywiozę dużo zdjęć! :) Quote
basia2202 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 witamy Gizmo!! :) faajne fotencje:multi: pozdrawiamy... czasem tu zajrzymy...;) Quote
anetta Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 A czy na stronie MTV dojrzę jakiś odcinek z pięknym ogórkiem? Niestety :placz: Hm... czyżbyś wyobraziła sobie kabiny prysznicowe ustawione wzdłuż drogi i sznurek samochodów prowadzący do nich? Nie, nie - zjeżdżało się do tzw.Auto Grilla, w którym poza sklepem i toaletami znajdował się właśnie prysznic I przede wszystkim - czysty prysznic! Aaaaaaaa, no chyba ze tak :cool1: Bo juz myslalam....;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Tina.Sara napisał(a):oooo, zdjęcia będą :cool3: No nie do końca, bateria padła w pierwszy dzień po ok.godzinie pobytu na działce... :angryy: basia2202 napisał(a):witamy Gizmo!! :) faajne fotencje:multi: pozdrawiamy... czasem tu zajrzymy...;) Witamy nowych 'zaglądowiczów' ! :multi: :multi: :multi: Jak miło, że jesteście - już lecimy z rewizytą ;) Marta_Ares napisał(a):witam jak tam po imprezce???? Nocka na działce udała się super ;) Tylko tak jak pisałam wyżej Karolinie - padł mi aparat :mad: A Gizmuś tak ładnie paradował w następnym dniu w Dogomaniackiej chuście :loveu: Gizmo ustawiał swojego ONkowego wychowanka prawidłowo, tylko pancie panikowały za bardzo :evil_lol: Było też parę ciekawych przygód - choćby to, że musiałyśmy wynosić moje 25 kg psa po drabince na poddasze, bo nie chciał spać sam z Szarikiem na dole :roll: A ze znoszeniem ile było zabawy... :lol: Było też parę rozczulających momentów - zwłaszcza ze strony Gizmo, który ciągle olewał malucha, a w pewnym momencie podszedł do niego, obwąchał, pomerdał ogonem i położył koło Szarika nos w nos :loveu: Tak więc zdjęć nie mam dużo, ale jakieś są - mam też sporo starych spacerowych i domowych. Taka do przodu ze zdjęciami jestem, ot co! :diabloti: Tylko zmniejszać się nie chce... :roll: Quote
Marta_Ares Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 jak sie nie chce?:mad: :mad: zmiejszaj raz raz i wstawiaj!!!!! a zmniejszasz seryjnie czy pojedynczo? Quote
Tina.Sara Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):No nie do końca, bateria padła w pierwszy dzień po ok.godzinie pobytu na działce... :angryy: Ojoj :shake: Tak jak u mnie ostatnio, Sara ładnie pozowała a aparat zgasł :angryy: Zmniejszaj, zmniejszaj :eviltong: Czekamy Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='Marta_Ares']jak sie nie chce?:mad: :mad: zmiejszaj raz raz i wstawiaj!!!!! a zmniejszasz seryjnie czy pojedynczo? Pojedynczo, bo jeszcze poprawiam - jak za ciemne to rozjaśniam itp. :roll: [quote name='Tina.Sara']Ojoj :shake: Tak jak u mnie ostatnio, Sara ładnie pozowała a aparat zgasł :angryy: Zmniejszaj, zmniejszaj :eviltong: Czekamy To się nazywa złośliwość rzeczy martwych ;) Ostatnio były spacerowe fotki, to teraz parę domowych ;) Tutaj dowód na to, że Gizmo również lubi sobie poimprezować z alkoholem... Tu aż mu oczy wyszły na wierzch :evil_lol: Wystarczy spojrzeć na wyraz pyska... ...zabawa potem była wyśmienita :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 I trochę konsumujących koszy zza kratek ;) Na dzisiaj koniec ;) Quote
:: FiGa :: Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 buhahaha :roflt: http://images24.fotosik.pl/44/41fa30b4a0136c40med.jpg Uwielbiam koszki :loveu: http://images26.fotosik.pl/44/207ec018de0d3eb9.jpg Quote
BBeta Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Gizmo alkoholik :crazyeye: Szumi dokoła las ?? :diabloti: :cool3: Dobry wieczór :calus: Quote
Korenia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 BBeta napisał(a):Gizmo alkoholik :crazyeye: A tak niepozornie wygląda :evil_lol: Quote
puchu Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 I kto by pomyślał, że taki gentlemen sięga po alkohol ;) Quote
Dobcia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Jaka udana imprezka:cool3: Gizmunio odlatuje, koszyczki też jakieś niewyraźne.... no no no:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']buhahaha :roflt: http://images24.fotosik.pl/44/41fa30b4a0136c40med.jpg Uwielbiam koszki :loveu: http://images26.fotosik.pl/44/207ec018de0d3eb9.jpg I mi się z psa śmieją... :p [quote name='BBeta']Gizmo alkoholik :crazyeye: Szumi dokoła las ?? :diabloti: :cool3: Dobry wieczór :calus: Dzień dobry Beatko! :loveu: [quote name='Korenia']A tak niepozornie wygląda :evil_lol: Jak napisała Sylwia - pozory mogą mylić :cool3: [quote name='puchu']I kto by pomyślał, że taki gentlemen sięga po alkohol ;) Pancia go rozpija :siara: [quote name='Dobcia']Jaka udana imprezka:cool3: Gizmunio odlatuje, koszyczki też jakieś niewyraźne.... no no no:evil_lol: Jadzia wróciłaaaaa!!!! :multi: :multi: :multi: Jak miło Cię tu znowu widzieć! :) Dochodzę do wniosku, że moje animalsy trzeba wysłać do AA :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 :evil_lol: A wyślij, wyślij :evil_lol: Albo najlepiej Ty tez jedź z nimi, na kimś w koncu musieli się wzorować :eviltong: Quote
Rybka_39 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Wtam:eviltong: Super fotki jak zwykle...kurcze nie moge sie nadziwic, Gizmo ma taki fajny kolorek:razz: Quote
Recommended Posts