goldenka245 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Nie idź! Ciocia tam z nożem i patelnią na Ciebie czeka! :razz: Przynajmniej pozbył się resztek kurzu i różnych syfów, które zdążyły się do niego przyczepić :roll: Mam parę fotek z dzisiejszego spaceru, ale wybaczcie... nie chce mi się ich ściągać z aparatu :eviltong: Będą jutro :pJAk to Ci sie nie chce?:mad: Wystawiać mi tu doopsko!:mad: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 wiq napisał(a):czyzby był to konkurs na miss mokrego podkoszulka?:evil_lol::evil_lol: Ekhm...? :mad: :razz: evaxon napisał(a)::siara: nie patelnia.. piecyk juz cieplusi czeka:diabloti: Biedny Gizmo... Ale przynajmniej się go pozbędę :diabloti: goldenka245 napisał(a):JAk to Ci sie nie chce?:mad: Wystawiać mi tu doopsko!:mad: Doopska nie będzie, ale już obrabiam fotki - zaraz będą ;) Dzisiaj w schrn zapuściłyśmy się z koleżanką z psiakami w pola... nie dość, że prawie zgubiłam buta bo ugrzązł w błocie, to wyglądałyśmy obydwie przepięknie... ;) O psach nie wspomnę :siara: Quote
Guffi Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Cześć:multi: Może byś przyszła do mnie i porobiła jakieś foty:evil_lol:? Bo ja mam po aparacie(jakiś facet na imprezie chodził i niszczył wszystkim aparaty) i nie wiem kiedy/czy doczekam się nowego:shake: Quote
puchu Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Nawet na fotelu biedaczysko nie może w spokoju poleżeć... Hejka tak w ogóle :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Guffi']Cześć:multi: Może byś przyszła do mnie i porobiła jakieś foty:evil_lol:? Bo ja mam po aparacie(jakiś facet na imprezie chodził i niszczył wszystkim aparaty) i nie wiem kiedy/czy doczekam się nowego:shake: Co za facet :-o Dobra przyjdę :eviltong: ... eeee tylko gdzie? ^^ [quote name='"puchu"']Nawet na fotelu biedaczysko nie może w spokoju poleżeć... Hejka tak w ogóle :smile: Pancia zawsze czuwa ;] Cześć, cześć :) A przed Wami wczorajsze fotki - kolejność fotek przypadkowe, ale to szczegół i tak przedstawiają to samo :roll: Swoją drogą strasznie mamy zarośniętą tą osiedlową łąkę... jak w dżungli normalnie :shake: Quote
Guffi Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Co za facet :-o Dobra przyjdę :eviltong: ... eeee tylko gdzie? ^^ Do Jaworza:evil_lol: to jest niedaleko hotelu Villa Barbara:evil_lol:...nigdy nie umiałam tłumaczyć:shake: No właśnie nie wiem co za facet:shake: na pewno jakiś kretyn:shake: Quote
basia bonnie Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Oo Gizmuś :loveu::loveu: A gdzie byliście na spacerku? ;):loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Bonsai napisał(a):Gizmo MA KOLCZATKĘ?! Nie wiedziałaś Oluś? Myślałam, że spacerowałyśmy też na PÓŁkolczatce jak byłaś u mnie w wakacje ;) Guffi napisał(a):Do Jaworza:evil_lol: to jest niedaleko hotelu Villa Barbara:evil_lol:...nigdy nie umiałam tłumaczyć:shake: No właśnie nie wiem co za facet:shake: na pewno jakiś kretyn:shake: Ale jak to - kradł te aparaty, czy jak? Ja tam w Jaworzu wiem tylko gdzie jest moja dentystka :cool3: "B@$!@" napisał(a):Oo Gizmuś :loveu::loveu: A gdzie byliście na spacerku? ;-):loveu::loveu: A u nas niedaleko :) Tam Was nie zdążyłam zaprowadzić(następnym razem :P ) - na lotnisku jeszcze większe haszcze teraz są :shake: Quote
basia bonnie Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A u nas niedaleko :) Tam Was nie zdążyłam zaprowadzić(następnym razem :P ) - na lotnisku jeszcze większe haszcze teraz są :shake: Dobra! :loveu: No to we wakacje idziemy na zarośniętą łąkę :evil_lol::loveu: Quote
goldenka245 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Cześć Justyna! ;) Fajne fotki, a ja do siebie też dałam :D:lol: Quote
Bonsai Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Kolczatka. :( Biedny Gizmo. :( Nie, w wakacje nie zauważyłam. A nie wolałabyś go pouczyć nie ciągnięcia? Piegus ciągnął jak lokomotywa, a teraz potrafi nawet pięknie truchtać przy rowerku bez mojego uszczerbku na zdrowiu. :) A jest u mnie (przypominam) od 19 maja, więc jakby nie patrzeć nauczył się szybciutko. :) I szczeniakiem też nie jest... :razz: Quote
Guffi Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Ale jak to - kradł te aparaty, czy jak? Ja tam w Jaworzu wiem tylko gdzie jest moja dentystka :cool3: Nie wiadomo. Tata był na kręglach w Sferze z kolegami. Ponieważ byli z jego dawnej szkoły(i niektórzy przyjechali z Ameryki, Niemiec i ponoć jeszcze Australii), to pozabierali aparaty. Tata wrócił z moją rozwaloną Koniką-Minoltą i na następny dzień okazało się, że nie tylko ten aparat został zniszczony, tak więc coś w tym jest:shake: Jak ma ta dentystka na nazwisko? Może będę znała:eviltong: I... na jakiej ulicy? Quote
goldenka245 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Guffi napisał(a):Nie wiadomo. Tata był na kręglach w Sferze z kolegami. Ponieważ byli z jego dawnej szkoły(i niektórzy przyjechali z Ameryki, Niemiec i ponoć jeszcze Australii), to pozabierali aparaty. Tata wrócił z moją rozwaloną Koniką-Minoltą i na następny dzień okazało się, że nie tylko ten aparat został zniszczony, tak więc coś w tym jest:shake: Jak ma ta dentystka na nazwisko? Może będę znała:eviltong: I... na jakiej ulicy? Z tymi aparatami to rzeczywiście neiciekawie:shake: Quote
Dobcia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Ale się Gizmuniek wytarzał, dobrze że zarośnięta, to przynajmniej pies ma frajdę:loveu: Tylko jak on w takich zaroślach znalazł jeszcze patyczek...?:evil_lol: Quote
bonita Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Guffi']Nie wiadomo. Tata był na kręglach w Sferze z kolegami. Ponieważ byli z jego dawnej szkoły(i niektórzy przyjechali z Ameryki, Niemiec i ponoć jeszcze Australii), to pozabierali aparaty. Tata wrócił z moją rozwaloną Koniką-Minoltą i na następny dzień okazało się, że nie tylko ten aparat został zniszczony, tak więc coś w tym jest:shake: Ja stawiam na OBCYCH0X 0X0XPewno tam wstąpił jeden z nich i musieli poniszczyć wszystkie aparaty, żeby nie został zauważony:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a co że niby tylko na dogo mogą grasować:p. Witanko Pinczerka z Gizmem:multi: Quote
Guffi Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='bonita']Ja stawiam na OBCYCH0X 0X0XPewno tam wstąpił jeden z nich i musieli poniszczyć wszystkie aparaty, żeby nie został zauważony:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a co że niby tylko na dogo mogą grasować:p. A wiesz... może coś w tym jest0X Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='goldenka245']Cześć Justyna! ;) Fajne fotki, a ja do siebie też dałam :D:lol: Cześć, cześć ;) Wiem, widziałam Twojego modela złotego :loveu: [quote name='Bonsai']Kolczatka. :( Biedny Gizmo. :( Nie, w wakacje nie zauważyłam. A nie wolałabyś go pouczyć nie ciągnięcia? Piegus ciągnął jak lokomotywa, a teraz potrafi nawet pięknie truchtać przy rowerku bez mojego uszczerbku na zdrowiu. :) A jest u mnie (przypominam) od 19 maja, więc jakby nie patrzeć nauczył się szybciutko. :) I szczeniakiem też nie jest... :razz: A Patkowa Ika ma kolczatkę i to 2 razy większą i z kolcami do szyi i w ogóle... :eviltong: A się nie czepiałaś - foch! :p Tu nie chodzi o kwestię ciągnięcia, Gizmo nawet jest grzeczny na smyczy, przy nodze też chodzić umie - półkolczatkę ma już od dawna, zakup rodziców. A ubieram mu ją raczej ze względów... na bezpieczeństwo. Chodzimy zawsze z kolcami wywiniętymi do góry, już raz uratowało to biedaka przed atakiem rozwścieczonego cane corso :roll: Gdy idziemy gdzieś z jakimś znajomym na spacer to zazwyczaj ubieram psu zwykłą obrożę/szelki, żeby kolega się nie pokaleczył - albo ew.ściągam kolczatkę ^^ [quote name='Guffi']Nie wiadomo. Tata był na kręglach w Sferze z kolegami. Ponieważ byli z jego dawnej szkoły(i niektórzy przyjechali z Ameryki, Niemiec i ponoć jeszcze Australii), to pozabierali aparaty. Tata wrócił z moją rozwaloną Koniką-Minoltą i na następny dzień okazało się, że nie tylko ten aparat został zniszczony, tak więc coś w tym jest:shake: Jak ma ta dentystka na nazwisko? Może będę znała:eviltong: I... na jakiej ulicy? Eh ta Sfera, Sfera... popieram Kasię, to na pewno obcy! :p :p Pani doktor ma na nazwisko Ciejka, ulicy niestety nie pamiętam, ale to niedaleko sanatorium dla dorosłych :oops: [quote name='Dobcia']Ale się Gizmuniek wytarzał, dobrze że zarośnięta, to przynajmniej pies ma frajdę:loveu: Tylko jak on w takich zaroślach znalazł jeszcze patyczek...?:evil_lol: No wiesz... taki facet jak on to wszystko potrafi :loveu: [quote name='bonita']Ja stawiam na OBCYCH0X 0X0XPewno tam wstąpił jeden z nich i musieli poniszczyć wszystkie aparaty, żeby nie został zauważony:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a co że niby tylko na dogo mogą grasować:p. Witanko Pinczerka z Gizmem:multi: Kasiu, gdzieś Ty się podziewała tyle czasu?! Witamy, witamy! :loveu: Quote
BBeta Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Widze, że galeria wreszcie powraca do życia :cool3::cool3: Najwyższa pora :cool3: Ja się przyznaje bez bicia, że moja Kaja też ma półkolczatke :roll: A do sfery już się chyba nie wybiore nigdy :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 BBeta napisał(a):Widze, że galeria wreszcie powraca do życia :cool3::cool3: Najwyższa pora :cool3: Ja się przyznaje bez bicia, że moja Kaja też ma półkolczatke :roll: A do sfery już się chyba nie wybiore nigdy :cool3: Zbyt cenny aparat? :razz: Witaj Beatko po przerwie w naszej galerii ;) Quote
Guffi Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Eh ta Sfera, Sfera... popieram Kasię, to na pewno obcy! :p :p Pani doktor ma na nazwisko Ciejka, ulicy niestety nie pamiętam, ale to niedaleko sanatorium dla dorosłych :oops: To ja tam niedaleko chodziłam do podstawówki:evil_lol: I czasem jestem też niedaleko z psem na spacerze:p Jak jesteś tam na głównej(od sanatorium w dół:eviltong:), to jest prostopadła do tej, na której jest sanatorium:evil_lol: to jedziesz/idziesz tą ulicą(dokładnie Wapienicką) cały czas prosto:lol:, a potem będziesz widziała taki dość duży jasno żółty dom(po prawej), ogrodzenie z cegły, to naprzeciwo tego domu:lol: skręcasz w lewo. Jedziesz/idziesz na sam dół (nazwa Kolonia Górna) i dojeżdżasz do Pagórkowej, skręcasz w prawo. Jedziesz cały czas prosto. Dalej jest ulica w lewo(Kolonia Dolna) i taka kamienista w prawo... jedziesz dalej prosto:lol:(czyli pod górę). Potem masz taką dróżkę ze żwiru w prawo(do góry) i ta droga już prowadzi prosto do mnie:p Quote
BBeta Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Zbyt cenny aparat? :razz: No raczej, 4tys. piechotą nie chodzi :cool3: :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Guffi napisał(a):To ja tam niedaleko chodziłam do podstawówki:evil_lol: I czasem jestem też niedaleko z psem na spacerze:p Jak jesteś tam na głównej(od sanatorium w dół:eviltong:), to jest prostopadła do tej, na której jest sanatorium:evil_lol: to jedziesz/idziesz tą ulicą(dokładnie Wapienicką) cały czas prosto:lol:, a potem będziesz widziała taki dość duży jasno żółty dom(po prawej), ogrodzenie z cegły, to naprzeciwo tego domu:lol: skręcasz w lewo. Jedziesz/idziesz na sam dół (nazwa Kolonia Górna) i dojeżdżasz do Pagórkowej, skręcasz w prawo. Jedziesz cały czas prosto. Dalej jest ulica w lewo(Kolonia Dolna) i taka kamienista w prawo... jedziesz dalej prosto:lol:(czyli pod górę). Potem masz taką dróżkę ze żwiru w prawo(do góry) i ta droga już prowadzi prosto do mnie:p E.... A możesz jeszcze raz tylko wolniej? :eviltong: Nie no, może kiedyś Cię odwiedzę, w piątek byłam niedaleko, bo jechaliśmy z chłopakiem na rowerach do Brennej(Górki Wlk.)i właśnie koło sanatorium jechaliśmy, tyle, że nie w dół, a w górę ;) BBeta napisał(a):No raczej, 4tys. piechotą nie chodzi :cool3: :p :mdleje: To się nie dziwię, że Ty tak mało fotek w galerii pokazujesz - ja bym się bała z takim cackiem za próg domu wyjść :evil_lol: Quote
BBeta Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):To się nie dziwię, że Ty tak mało fotek w galerii pokazujesz - ja bym się bała z takim cackiem za próg domu wyjść :evil_lol: Słucham ?? Mało ?? :mad: Nie nosze go ze sobą wszędzie, bo jest za ciężki :eviltong: Quote
Recommended Posts