Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Opuszczasz nas dla jakiegoś samca :mad: BEZCZELNA!! :evil_lol: Super fotki :multi: I ja mam ferie od 12 :cool3: powiało feminizmem:cool3: ja tez mam od 12:D Quote
KaRa_ Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 gdzie mu morda znikła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
puchu Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): A to czemu? Bardzo się cieszę :) Dobki i średniaki :loveu: Wychowała się z dobkiem już za tydzień szkoła:placz: Quote
Xiara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ja też już miałam ferie :-( :: FiGa :: napisał(a):Opuszczasz nas dla jakiegoś samca :mad: BEZCZELNA!! :evil_lol: Właśnie, jak mogłaś :mad: ;) Quote
Behemot Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: On tak spał, czy się bawił? :lol: Sonia często tak robi dla zabawy, nazywam tę zabwę "pościelówa" :evil_lol: Quote
haska_12 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Gizmo jest powalający na zdjęciach ... :evil_lol: Mi tu on araba przypomina :evil_lol: ;) Quote
basia bonnie Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Heja! Gizmuś na fotkach wychodzi super! :loveu::loveu: cool! hehe, co tam u niego? Co porabiasz Ty i Gizmulek ? :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Cześć gaduły! :) ":: FiGa ::" napisał(a):Opuszczasz nas dla jakiegoś samca :mad: BEZCZELNA!! :evil_lol: Przecież wiesz, że Was i tak kocham bardziej ;* :diabloti: "puchu" napisał(a): Dobki i średniaki :loveu: Wychowała się z dobkiem To Ci zazdroszczę :) Marzy mi się w przyszłości zaraz po weimarze, śliczny czekoladowy doberman :loveu: "Anecioreczek" napisał(a):Justyś jak bedziesz miała na 3?:> Pisałam wcześniej, że zastanawiam się nad Emilią, Julią, Amelią i Zuzanną. No chyba, że jakieś propozycje inne? :razz: "Behemot" napisał(a):On tak spał, czy się bawił? :lol: Sonia często tak robi dla zabawy, nazywam tę zabwę "pościelówa" :evil_lol: U nas pościelówa jest ale niekoniecznie na pościeli :cool3: Tym razem spał ;) "B@$!@" napisał(a):Heja! Gizmuś na fotkach wychodzi super! :loveu::loveu: cool! hehe, co tam u niego? Co porabiasz Ty i Gizmulek ? :cool3: Cześć :) Witam po długiej przerwie ;) Ja jestem po drugiej tabletce przeciwbólowej - wczoraj wysiadło mi kolano, a dzisiaj głowa :placz: A Gizmo w melancholijnym nastroju, chodzi jak cień po domu, to popiskuje, to powyje po cichutku... a to wszystko przez to, że dwie koleżanki dostały naraz cieczki :roll: Quote
anka11 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 czesc :) oooo wspolczuje..... a Gizmo tez biedny :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ojej Pani i Gizmus cierpia....:shake: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 "Marta_Ares" napisał(a):ojej Pani i Gizmus cierpia....:shake: :evil_lol: Ty Szyderco wstrętny! :-x Quote
basia bonnie Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Łomatkoooo! To gdzie tak szalałaś, że Ci kolano wysiadło i na prochach ciągniesz, co?:razz::evil_lol: Quote
BBeta Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ja mam na trzecie imie Monika :cool3: Ja się długo nie zastanawiałam nad wyborem. Co to za różnica jakie imię się wybierze skoro i tak się go w ogóle nie używa ;) Quote
puchu Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Jupi - dobek był czarny podpalany, tylko tak jakby na krótszych łapach - wielkościowo bliższy do średniaka Na 3 mam Olimpia, siostra wzieła Ita, a kumpela Maria Magdalena i szpanuje czterema imionami :roll: :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 "B@$!@" napisał(a):Łomatkoooo! To gdzie tak szalałaś, że Ci kolano wysiadło i na prochach ciągniesz, co?:razz::evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Z kolanem mam niestety problemy już od dawna. "puchu" napisał(a): Na 3 mam Olimpia A czemu akurat tak? Moja przyjaciółka wybrała sobie na 3 imię Kornelia ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 I już wszystko jasne :cool3: No to na koniec tygodnia mam dla Was trochę zdjęć :) Na początek jak zwykle senny Gizmo w przeróżnych pozycjach(akurat prasowałam pranie i ciągle musiałam sobie przerywać, bo nie mogłam sie pohamować od zrobienia zdjecia ;) ): Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 No i tak jak obiecałam w tamtym tygodniu przedstawiam Wam moich chłopaków - Syriusza i Bulika :) Zdjęcia ciągle nie wychodziły, bo modele zazwyczaj pokazywały się od tej strony: Ale później małymi kroczkami zaczęło się udawać... ogonek ;) Miłego oglądania :) Quote
Paulina_mickey Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']No i tak jak obiecałam w tamtym tygodniu przedstawiam Wam moich chłopaków - Syriusza i Bulika :) Zdjęcia ciągle nie wychodziły, bo modele zazwyczaj pokazywały się od tej strony: Ale później małymi kroczkami zaczęło się udawać... ogonek ;) Miłego oglądania :) ale fajne gryzonie:loveu: Quote
Xiara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Skąd ja znam takie pozycje :evil_lol: Ale fajniutkie :loveu: Quote
puchu Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Aria odstawia właśnie podobne pozycje :lol: Gryzonie śliczniaste :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Dziękujemy za komentarze :oops: :* Ja idę się kąpać więc żegnam się z Dogo na dzisiaj ;) I dla wtajemniczonych chciałam zdradzić informację, że Happysad gra w BB pod koniec lutego :multi: Już sie nie mogę doczekać :multi: Quote
Recommended Posts