goldenka245 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Witamy!:multi: Ale nas tu długo nie było:roll: niestety dalej nie dysponuje własnym netem już od prawie tygodnia!:mad: :/ Co u Gizmusia? Widać, spotkanko bardzo udane :) I my się musimy kiedyś spotkać bo mamy przecież strasznie niedaleko, wystarczy sie na gg umówić ;-) (Jak mi sie net wprawi w kompa:evil_lol:) Może już jutro będe mieć, ale wole nie zapeszać :) Pozdrawiamy! Quote
Rybc!a Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Ależ piękny mężczyzna, ho ho, gdyby moja Zuzka go zobaczyła, to pewnie by się dziewczyneczka zakochała. A jak galeria się piękniutko rozrasta, no no, pozazdrościć- ja swoją zaniedbałam, ale może wpadniesz co? Próbuję jakoś to wszystko odcharować, staram się. Niestety inne rzeczy w tym szkoła i adopcje mi trochę w tym przeszkadzają. Co u was nowego? Quote
Pianka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 No jaki spryciara, ukrył smakołyk i go nie umie znaleźć:evil_lol: Quote
anka11 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 czesc :) oj... ja dawno tez u Ciebie nie bylam :( ajm sori :evil_lol::evil_lol: a i fajniutkie fotki :loveu::loveu: a nowe kiedy beda?? Quote
Paulina_mickey Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):No to jedziemy dalej... Ciocia była taka miła, że przywiozła Gizmo kosteczkę w prezencie, a on był tak wzruszony, że ukrył prezent przed wszystkimi... Nawet przed samym sobą... :roll: o jejciu ale foteczek:loveu: :evil_lol: chłopak chciał sobie zostawić na potem:evil_lol: a jak on coś ukrywa sobie tak to pamieta gdzie to ukrył czy tak jak wiewiórka zakopuje i zapomina? Quote
Rinuś Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 ale duuuzio fotecek:multi::multi: jest na kogo popatsec:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi: Quote
BBeta Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Hej ;) Co słychać ?? Jak dużo fotek :crazyeye: Super :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Cześć Justyno i Gizmusiu :multi: Cudo :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Witam w tę prawdziwą zimę! "anka11" napisał(a):a nowe kiedy beda?? Narazie ciągle wklejam zdjęcia z poprzedniego weekendu, zimowych niestety nie posiadam :( "Paulina_Mickey" napisał(a): a jak on coś ukrywa sobie tak to pamieta gdzie to ukrył czy tak jak wiewiórka zakopuje i zapomina? Pamięta, jeśli sam schował to pamięta :p Gorzej gdy np. ja przeniosę ją w inne miejsce, to pies jest nieszczęśliwy gdy zagląda w swoją skrytkę, a tam pusto :placz: :diabloti: Dzisiaj znów padało cały dzień, taka ślizgawa się zrobiła na drogach, że strach nawet autobusem jeździc:shake: Ale psu ani trochę to nie przeszkadza, choć chyba jakaś suczka znów ma cieczkę, bo strasznie niucha na spacerach :roll: W niedziele wybieramy się na mega długi spacer śnieżny na lotnisko, nie wiem czy uda się moim aparatem zrobić jakieś normalne zdjęcie, ale postaram sie :) Tymczasem lecimy dalej z weekendowymi zdjęciami(Dobciu zobacz ten sposób o którym mi opowiedziałaś na wspólnym spacerze działa, i Gizmo zaczął sie świecić :evil_lol: ): Quote
anka11 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 super fotki i te potezne lapki (porownaniu z moja Sonia oczywiscie ;p) :loveu::loveu::loveu: a ile on ma w ogole wzrostu??? bo jakis taki dosc duzy sie wydaje :eviltong::eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 anka11 napisał(a):a ile on ma w ogole wzrostu??? bo jakis taki dosc duzy sie wydaje :eviltong::eviltong: Duży to on nie jest, należy do średnich psów sama nie wiem... trochę niższy od suczki dobermana? Ma równe 50 cm w kłębie :) Dobranoc ;* Quote
Marta_Ares Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 super foteczki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
bonita Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Hejka :) A co by było jakbym zasnął na sesji foto :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 chiuachua ty Chyba nie śpisz :crazyeye: ja o tej porz.e..byłam eee... w szkole:roll: Quote
haska_12 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Super fotka :loveu: A jakie ślepka.. :diabloti: Quote
Behemot Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ja chciałam tylko zauważyć, że Gizmo ma bardzo pięknie zbudowaną klatę :loveu: Czy Wy uprawiacie, itd....? :evil_lol: Quote
Madzia_19 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Witaj Justynko :p Czyżby Gizmuś przysypiał? Mnie starsznie się podobają jego masywne łapki :p a przynajmniej tak wychodza na fotkach :p :p :p Quote
chihuahua Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Anecioreczek , no co ty? Ja ? O taj godzinie mialam spac? Wtedy juz 30 min na nogach bylam!!!A do szkolki ni szlam , bo....... mama mnie puscic nie chciala, a ja sie tak wyrywalam!!! Quote
Recommended Posts