pinczerka_i_Gizmo Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Cześć gaduły :) Mam ogromne zaległości tutaj, a co dopiero w Waszych galeriach - ale musicie mi wybaczyć, jak przyjdzie trochę wolnych dni to wszystko nadrobię - obiecuję ;) Syriusz i Bulik dziękują za życzenia, jutro będziemy świętować :evil_lol: (i za wodny toast Jadzi też :cool3: ) Wichura wczoraj była okropna :shake: I ten złamany dźwig w Katowicach :shake: podobno 130km/h. Na szczęście mamy niedawno zmieniane okna więc nie było tak słychać, ani nic się samo nie otwierało. Choć przyznam, że gdy wychodziłam z domu to nie mogłam otworzyć drzwi, bo tak wiatr napierał :roll: Ale dzisiaj już jest lepiej, nawet słoneczko trochę poświeciło :) Kara - ale ja Ci zazdroszcze :p Wrocław niestety dla mnie za daleko. W BB też ma być Punk Reggae Party, ale z tego co wiem, nie gra nikt z tych 'ważniejszych' zespołów. Nawet Akuraci w rodzinne strony nie przyjeżdżają :-( A nie słyszałaś może o jakiś zapowiedziach w Krk, albo Katowicach? Tam bym pojechała :cool3: Tak jak napisała kochana siostrzyczka Patka dzisiaj sprzątałam i dalej idę sprzątać - tak rzadko przyjeżdża, że trzeba jakoś dom przygotować :evil_lol: Obawiam się, że w weekend mnie tu nie będzie, więc na pocieszenie i pożegnanie trochę sennego żebrzącego Gizmola ;) Quote
Behemot Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Ktoś tu jest przytomny inaczej.... :loveu: Quote
anka11 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 hej ;) super foteczki :loveu::loveu::loveu: Gizmus sliczny :D:D ps. u nas 133 km na godz niby ;p Quote
Patkant Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 U mnie to ponoc ponad 150km/h eh... W nocy to myslalam, ze mi dach zerwie (a na dodatek mam piętro na poddaszu :roll:) + ta okropna burza... :roll: Quote
Agga Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Do tego doszło,że własna nóżke wcina??:crazyeye: Quote
Guffi Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Cześć Sąsiadko! Ale mnie tu dawno nie było... Coś to zaniedbałam:oops: . Quote
Xiara Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Kara - ale ja Ci zazdroszcze :p Wrocław niestety dla mnie za daleko. W BB też ma być Punk Reggae Party, ale z tego co wiem, nie gra nikt z tych 'ważniejszych' zespołów. Nawet Akuraci w rodzinne strony nie przyjeżdżają :-( A nie słyszałaś może o jakiś zapowiedziach w Krk, albo Katowicach? Tam bym pojechała :cool3: 04.03 - Kraków 11.03 - Katowice :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 To mnie rozwaliło ahhaha :D:D:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tu taki słodki Anioleczek :) Justyna fajnie ze już jesteś :multi: Quote
Paulina_mickey Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć gaduły :) Mam ogromne zaległości tutaj, a co dopiero w Waszych galeriach - ale musicie mi wybaczyć, jak przyjdzie trochę wolnych dni to wszystko nadrobię - obiecuję ;) Syriusz i Bulik dziękują za życzenia, jutro będziemy świętować :evil_lol: (i za wodny toast Jadzi też :cool3: ) Wichura wczoraj była okropna :shake: I ten złamany dźwig w Katowicach :shake: podobno 130km/h. Na szczęście mamy niedawno zmieniane okna więc nie było tak słychać, ani nic się samo nie otwierało. Choć przyznam, że gdy wychodziłam z domu to nie mogłam otworzyć drzwi, bo tak wiatr napierał :roll: Ale dzisiaj już jest lepiej, nawet słoneczko trochę poświeciło :) Kara - ale ja Ci zazdroszcze :p Wrocław niestety dla mnie za daleko. W BB też ma być Punk Reggae Party, ale z tego co wiem, nie gra nikt z tych 'ważniejszych' zespołów. Nawet Akuraci w rodzinne strony nie przyjeżdżają :-( A nie słyszałaś może o jakiś zapowiedziach w Krk, albo Katowicach? Tam bym pojechała :cool3: Tak jak napisała kochana siostrzyczka Patka dzisiaj sprzątałam i dalej idę sprzątać - tak rzadko przyjeżdża, że trzeba jakoś dom przygotować :evil_lol: Obawiam się, że w weekend mnie tu nie będzie, więc na pocieszenie i pożegnanie trochę sennego żebrzącego Gizmola ;) Witam:D Ale śliczne foteczki:loveu: Taki poważny i dumny na nich wygląda:D Quote
wiq Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 hej klimaciary;) widzę, że spacerek udany:p co do koncertów - ja coś słyszałam o wizycie rhcp w Polsce.. czyżby?..:cool3: Quote
Kati Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 W pierwszym momencie pomyślałam, ze on cudzą noge zjada. :lol: Quote
Guffi Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 No tak:mad: . Twój pies głoduje a Ty sobie siedzisz w schronisku:mad: . Quote
Anecioreczek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Oj Justyś Justys...Gizmuś już dawno jeśc chyba nie dostał:evil_lol::roll: Quote
basia bonnie Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 zgadzam sie! Gizmuś już sam siebie je! :evil_lol: ojojoj! biedny gizmolek, co ta pancia mu tam robi?! :evil_lol:;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 ona sie przyznac niechce ale go głodzi :D a tak swoja drogą to czeeeść;D Quote
Marta_Ares Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 sliczny portrecik:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Guffi Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Gdzie Ty jesteś, że Cie tu nie ma? P/S.Może jutro będę miała odpowiedź na temat soboty:multi: . Quote
e.v.a Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 jak mi nie dasz jesc to odgryze noge! :evil_lol: Quote
Samturia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 boże... nie odgryzł tej nogi? GIZMO URATUJEMY CIE!!! CZEKAJ NA NAAAAAAAS!!! Quote
Recommended Posts