chihuahua Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Siemka! A tak swoja droga , to co to jest , to Wasze SNL??? Quote
Xiara Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć! :) Dzisiaj zwlokłam się o 12:00 z łóżka, dlatego dopiero teraz piszę. W zasadzie to powinnam się teraz uczyć na francuski ale cóż... Ten zew jest silniejszy odemnie :evil_lol: JA też POWINNAM dużo rzeczy, a siedzę na dogo :D pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Koncert SNL?! Ja też chcę :placz: Ja też!! :-( Ale nie mam możliwości, bo do tej mojej dziury to pewnie w życiu nie przyjadą :eviltong: Pozdrawiam ;) Quote
Guffi Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Ojej... Ja też chce być psem:placz: !!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Jak sobie słodko śpi :loveu: chętnie bym sie koło niego położyła :loveu::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 "Bonsai" napisał(a):Ale nie na tyle, żeby na nartach jeździć? :p Uwierz, że na stokach narciarskich zawsze znajdzie się trochę śniegu - choćby sztucznego ;) "Chihuahua" napisał(a):Siemka! A tak swoja droga , to co to jest , to Wasze SNL??? A zespół taki... Strachy Na Lachy :razz: "Chiquita" napisał(a): chętnie bym sie koło niego położyła :loveu::loveu::loveu: Ja też... a to jest taka franca, że jak się już koło niego położy to mu się robi za gorąco i zwiewa :placz: Dobranoc :* Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 a to cwaniak... ja wpadłam powiedziec Dobranoc :):* Quote
Dobcia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Jakie sielskie jest życie psa:loveu: Nigdzie nie było by mu lepiej, jak w łóżeczku:cool3: Widziałam prognoze... chyba trzeba by jakoś rozwiać te chmury, bo ładna pogoda się nie zapowiada:roll: Quote
chihuahua Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 I tak nie wiem o co chodzi , ale to szczegol!! A jak tam moj nietoperz?? Quote
Moniś Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Dzińdybry :cool3: Co tam u Was? Dawno mnie nie było, więc proszę zdać relację ze szczegółami :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 "Dobcia" napisał(a): Widziałam prognoze... chyba trzeba by jakoś rozwiać te chmury, bo ładna pogoda się nie zapowiada:roll: Podmuchamy, może coś się rozwieje :evil_lol: A dzisiaj taka ładna pogoda, słoneczko... ważne, żeby w niedzielę nie padało, tak to może się świat walić :cool3: "Chihuahua" napisał(a): A jak tam moj nietoperz?? Nietoperek ma się dobrze, już nie charczy i właśnie się w kulkę pod moimi nogami zwinął ;) "Moniś" napisał(a): Co tam u Was? Dawno mnie nie było, więc proszę zdać relację ze szczegółami :evil_lol: Cześć! :) Co u nas... dużo by gadać ;] Szalejemy, śpimy i rozpaczamy z powodu zbliżającej się wiosny, nie zimy ;( A co tam u walecznego Noddy`ego? Pancia Przyjezdna na zdjęciu wyszła trochę niefortunnie, z tego powodu, iż zdjęcie było robione w noworoczny poranek :evil_lol: nie dość, że z dziwnym wyrazem twarzy, to jeszcze jak o 5 lat młodziej :cool3: Ale zdjęcie mi się bardzo podoba jest takie... poetyckie ;) Quote
Moniś Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Cudowne ma oczęta :loveu::loveu: Waleczny Noddy śpi i ma wszystko w nosie ;) Nie chcesz wiosny? Ja tak, przynajmniej będzie już bliżej lata , to i człowiek może nie będzie taki zmulony i zdołowany :roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Cześć EWA! :) Moniś napisał(a): Nie chcesz wiosny? Ja tak, przynajmniej będzie już bliżej lata , to i człowiek może nie będzie taki zmulony i zdołowany :roll: Wszystko jest dobre, ale z umiarem :p Jesień niedawno się skończyła, teraz wiosna... a gdzie te całe białe drogi i pola, udekorowane bielą drzewa? Troszkę zimy by się przydało! No ale cóż, może jeszcze przyjdzie... na Wielkanoc? :cool3: Quote
Moniś Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Może przyjdzie, któz to wie :razz: Słyszałam w tv bodajże czy w radiu, że pod koniec stycznia ;) Quote
Dobcia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Piękny profil!!!:loveu::loveu::loveu: Też chcę śnieg, zime... chociaż troche śniegu:roll: Już dmucham:cool3: Quote
Rinuś Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 no my tez czekamy na troche sniegu .... trzeba sie troche pobawic w bialym puchu :lol: a fotki sliczne:loveu::loveu: Quote
BBeta Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: O tą zime się już tak nie martwcie, napewno w końcu do nas dotrze ;) Quote
Behemot Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Piękny!!!! :loveu: Pinczerka, dawno już nie pytałam: uprawiacie z nim jakieś sporty? :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 uuuuu jakie fajne foty :cool3: cześć ciotka Justyna :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 "Dobcia" napisał(a):Już dmucham:cool3: Ja też, ja też! :) "Behemot" napisał(a): Pinczerka, dawno już nie pytałam: uprawiacie z nim jakieś sporty? :evil_lol: Idź precz diable wcielony! :evil_lol: "Tina.Sara" napisał(a):cześć ciotka Justyna :cool3: Cześć ciotka Karolina ;) Dziękuję za miłe komentarze, co do gizmowego oblicza ;) A ja jestem zła :angryy: Bo skontaktowała się ze mną Berni z DGM, która pomagała staremu schronisku dla zwierząt w BB, znalazła dom dla mojej schroniskowej ulubienicy - 'ramiennej' kotki poprzez forum MIAU, a stamtąd ktoś podkablował do Dziennika Zachodniego, o tym jak narzekałyśmy o tym, że nie można wystawiać psów na internecie, robić zdjęć... to wszystko miało nie ujrzeć światła dziennego :angryy: :angryy: :angryy: Spójrzcie tylko: http://bielskobiala.naszemiasto.pl/wydarzenia/685727.html To wszystko jest prawdą, ale miało nie być afery, miało nie być... Teraz znów nie będą chcieli przyjmować żadnej pomocy, karmy, nawet wolontariusze nie będą mogli wejść do schroniska z cyfrówką, normalnie aż się we mnie gotuje :angryy: Quote
Pianka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ja prawde mówić przeczuwałam, że tak się stanie. Za głośno o tym wszędzie pisałas. A kilka razy cie ostrzegałam żebys uważała. Niestety w tym mam pewne doświadczenia. Mam nadzieje jednak, ze nie będa jeszcze aż tak źli i nadal ci pozwolą pomagać. Quote
BBeta Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Nie można robić zdjęć ?? Nie za bardzo rozumiem dlaczego :stupid: Quote
Recommended Posts