Bonsai Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 BBeta napisał(a):A moge wiedzieć gdzie ?? W okropnej stajni Mustang. :] Poza tym Justuś, kiedy ostatnio byłaś na konikach, przyznaj się? ? ? Ja, yyy.. w wakacje. :P Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='bonita']Oj to musi być już nerwowy, bo sylwester tuż, tuż, biedny. Wiele psów boi się wystrzałów, dobrze że w łazience nie masz okienka, ma tam swój schronik :). Okres przedsylwestrowy to jest masakra, psa nie można ze smyczy spuszczać... a jak już jest luzem i huknie to dzięki Bogu leci do domu... Ale w Sylwestra nawet ta łazienka nie pomaga, żadne tabletki, nic :shake: [quote name='"BBeta"'] A moge wiedzieć gdzie ?? Tak jak napisała okropna Bonsai jeżdżę w "Mustangu" w Łodygowicach :) I wcale tam nie jest okropnie, tylko Bonsai się tam nie podobało bo w Kaliszu inaczej jeździć uczą :cool3: A wcześniej jeździłam w Kozach, ale tamtej stajni akurat nie polecam :roll: Może jednak się przekonasz do jazdy konnej BBeta? :) [quote name='"Bonsai"'] W okropnej stajni Mustang. :] Poza tym Justuś, kiedy ostatnio byłaś na konikach, przyznaj się? ? ? Ja, yyy.. w wakacje. :P Bo my tu tak Ola po ułańsku jeździmy i dlatego Ci się nie podba :lol: Ostatni raz byłam pod koniec sierpnia :oops: Ale jak będzie jutro taka pogoda jak dzisiaj to jadę jutro z Dragonem :multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Pianka napisał(a):O Koniki...........:loveu: O hey Pianka ;) A Tobie jak idzie? :) Quote
BBeta Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Tak jak napisała okropna Bonsai jeżdżę w "Mustangu" w Łodygowicach :) I wcale tam nie jest okropnie, tylko Bonsai się tam nie podobało bo w Kaliszu inaczej jeździć uczą :cool3: A wcześniej jeździłam w Kozach, ale tamtej stajni akurat nie polecam :roll: Może jednak się przekonasz do jazdy konnej BBeta? :) Pytam, bo właśnie zaczęłam się ostatnio nad tym zastanawiać :cool3: Póki co gram w tenisa :) Kiedyś w Bielsku na Grand kortach, potem na Beskidzkim, a teraz przeniosłam się do Pszczyny :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 "BBeta" napisał(a): Pytam, bo właśnie zaczęłam się ostatnio nad tym zastanawiać :cool3: Póki co gram w tenisa :smile: Kiedyś w Bielsku na Grand kortach, potem na Beskidzkim, a teraz przeniosłam się do Pszczyny :smile: W takim razie polecam "Mustanga" W Łodygowicach :) choć podobno w Żywcu są też dobre stajnie. Beskidzkie moje osiedle :evil_lol: długo już grasz? :) w Pszczynie mieszkasz? Quote
BBeta Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):W takim razie polecam "Mustanga" W Łodygowicach :) choć podobno w Żywcu są też dobre stajnie. Beskidzkie moje osiedle :evil_lol: długo już grasz? :) w Pszczynie mieszkasz? Już ponad 4 lata, a mieszkam w Czechowicach-Dz. ;) A Ty jak długo jezdzisz ?? w ogóle cięzko się jest nauczyć ?? Quote
Bonsai Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Justa, to nie w Kaliszu inaczej uczą tylko w Mustangu, bo jeżdziłam w 4 różnych stajniach i tylko u Ciebie było tak dziko . :P :) BBeta, dla chcącego nic trudnego - na każdej lekcji konnej odkrywasz coś nowego, ciekawego i jest to czysta przyjemność. Cały czas możesz uczyć się czegoś nowego, na początku zacnziej o kłusu anglezowanego, ćwieczebnego itd. Potem galop, skoki, hubertus... ;D Nigdy nie powiesz, że umiesz wszytsko, jazda konna to sztuka, której uczysz się latami i... dlatego jest to takie wciągające., :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 BBeta napisał(a):Już ponad 4 lata, a mieszkam w Czechowicach-Dz. ;) A Ty jak długo jezdzisz ?? w ogóle cięzko się jest nauczyć ?? A to niedaleko :) Ja jeżdzę 1,5 roku. Nauka jazdy konnej jak każdego innego sportu - jest trudna, żmudna, na początku monotonna i w zasadzie odechciewa nam sie tego co robimy bo nas to przerasta, ale potem jest cudownie i z każdym dniem coraz lepiej :) Quote
BBeta Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Więc musze się nad tym głębiej zastanowić i dobrze to przemyśleć ;) Quote
Alicja Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Okres przedsylwestrowy to jest masakra, psa nie można ze smyczy spuszczać... a jak już jest luzem i huknie to dzięki Bogu leci do domu... Ale w Sylwestra nawet ta łazienka nie pomaga, żadne tabletki, nic :shake: wiem coś o tym :shake:przeżywałam to z Harleyem ...masakra Całe szczęście ze Ozzulek nie zwraca uwagi na strzały Quote
Bonsai Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Hmm... Moja Kama idzie z nami oglądać fajerwerki. A jak się obraża, gdy chcemy ja zostawić w domu! Quote
Marta_Ares Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 o LOL hahahahhaahahhahahahahhaahahahahahahah Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Marta_Ares'] o LOL hahahahhaahahhahahahahhaahahahahahahah :evil_lol: :evil_lol: buahahahaha zarabiste to zdjęcie hahahahahha ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Jak możecie sie tak z biednego Gizmusia wyśmiewać :shake: Dzień dobry :p Quote
BBeta Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Dzieńdobry, jestem dzisiaj troche do tyłu, bo późno wstałam :cool3: Quote
Korenia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Przyszłam się przywitać :multi: :multi: Quote
Bonsai Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 No porszę, co za leniuszki, o 13 się budzą. :) To ja już w schronisku o 7 byłam! :P A właśnie!!! JUSTA!!! Byłaś wreszcie w schronisku???? Quote
BBeta Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Bonsai napisał(a):To ja już w schronisku o 7 byłam! :P 7 :crazyeye: Ja musiałam odespać :cool3: :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 zaległości mam :placz: ale już sie za nie biore :cool3: Quote
Pianka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):O hey Pianka ;) A Tobie jak idzie? :) Co jak idzie? Konie? Nie jeżdże juz od dość dawna i nie mam zamiaru jeździć...... Quote
Dobcia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Wiadomo, że robimy :cool3: Zapraszamy wszystkich psiomaniaków ;) I do umywalek zapraszamy :diabloti: Dobcia, może z Negro przyjedziesz? :evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Tu z koleżanką z podwórka :cool3: dobermanką Sarą Jasne, czemu nie?:evil_lol: Tylko rezerwuje wanne, bo nie widzi mi się kupno nowej umywalki, gdyby Negro próbował do niej wejść:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Choć widze, że wanna też zajęta:roflt::roflt::roflt:No to chyba nici z Sylwestra8-) Gizmo i dobcia:loveu::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 "BBeta" napisał(a): Dzieńdobry, jestem dzisiaj troche do tyłu, bo późno wstałam :cool3: Ja dzisiaj o 11:00 wstałam, więc nie tylko Ty miałaś ogromne zaległości :evil_lol: "Korenia" napisał(a):Przyszłam się przywitać :multi: :multi: Hey hey! :) "Bonsai" napisał(a): A właśnie!!! JUSTA!!! Byłaś wreszcie w schronisku???? Tożto pisałam przecież, że dopiero od 20 listopada przychodzić mogę bo się przeprowadzają :razz: Czyli w następną sobotę jadę :p "Pianka" napisał(a): Co jak idzie? Konie? Nie jeżdże juz od dość dawna i nie mam zamiaru jeździć...... Co się stało, że nagle zmieniłaś decyzję? :crazyeye: A ja dzisiaj pojechałam na qnie, niestety pogody ładnej nie było, ale załapaliśmy się do krytej ujeżdzalni... Trafił mi się Impasek, a Dragonowi wredna w galopie Tara :diabloti: Ale i tak galop poszedł mi beznadziejnie, Marta(instruk.) powiedziała, że ona już nie wie jak sobie poradzić z tym galopem. Nie moja wina, że nie mam zupełnie kontroli wtedy nad koniem i nie umiem sobie usiąść w siodle tylko ciągle półsiadem :placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 "Dobicia" napisał(a): Jasne, czemu nie?:evil_lol: Tylko rezerwuje wanne, bo nie widzi mi się kupno nowej umywalki, gdyby Negro próbował do niej wejść:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Choć widze, że wanna też zajęta:roflt::roflt::roflt:No to chyba nici z Sylwestra:cool: Gizmo i dobcia:loveu::loveu::loveu: Masz jeszcze do dyspozycji musze klozetową :cool3: Bo Gizmo w dobciach gustuje :razz: Zaraz jakieś foteczki wstawię ;) Quote
Recommended Posts