malajka Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 witam! jak to jest z Waszymi psami, czy zauważacie jakies podobieństwa?!:) Quote
vege* Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 ja z Nuką mamy kilka podobieństw. np: -gadatliwość (szczekliwość :lol:) -nieufność wobec ludzi -opanowanie do pewnego stopnia, ale jeśli ktoś wyprowadzi z równowagi może być źle, oj bardzo źle :eviltong: -obie kochamy spać :loveu: -nie lubimy ciepła -kochamy jeść :evil_lol: Quote
malajka Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 no zobacz, ja tez mam Nuke:) ... -ona ekstrawertyk , ja też -ona gustuje w blondynach(w sensie jasna szata) ja też:) -późne pory spania -spanie na plecach -przekręcanie głowy ze zdziwienia -pożeracze ciasteczek:) Quote
Igiełka Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Ja z Rudzią::lol: -uwielbiamy długie spacery -póżne pory spania -"nie damy sobie w kaszę dmuchać":evil_lol: -lubimy dobre Dusze -smakosze ciasteczek z nadzieniem -aktywność :lol: Quote
Anna&Tosia Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [FONT=Calibri]Ze mnie to się wszyscy naśmiewają że wybrałam psa, który jest moją futrzaną kopią:[/FONT] [FONT=Calibri]-obie lubimy wylegiwać się w wyrku[/FONT] [FONT=Calibri]-nie znosimy jak nas ktoś obcy zaczepia:mad: [/FONT] [FONT=Calibri]-mamy dużo znajomych[/FONT] [FONT=Calibri]-długie włosy i nie lubimy ich skracać;) [/FONT] [FONT=Calibri]-lubimy się dobrze bawić[/FONT] [FONT=Calibri]-kochamy Tuptusia (mój królik psychopata:evil_lol:)[/FONT] [FONT=Calibri]-jeść lody…[/FONT] [FONT=Calibri]My to normalnie jak bliźniaczki hehe..[/FONT] Quote
Daria_13 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ja z Allanem mam wiele podobieństw np: - jesteśmy egoistami - lubimy spać - jesteśmy strasznie ciekawscy - zakochani w sobie po uszy Quote
Litterka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ja z Mikrą też się chyba dobrałyśmy w korcu maku: - obie kochamy spać do późna; - obie nie lubimy, jak nam ktoś przeszkadza; - obie lubimy wylegiwać się na kanapie; - jeśli mamy coś zrobić, to tylko dla nagrody :D; - należy nas rozpieszczać do granic możliwości ;); - obie jesteśmy trochę szurnięte :D; - może i nie jesteśmy duże, ale za to pełne godności. Quote
muu Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ja i Berrie też mamy różne wspólne cechy. - lubimy spać; - kochamy jeść :) ; - długie spacery - to jest to!; - reagujemy na prośby tylko, jeżeli mamy ochotę :diabloti: ; - przepadamy za ludźmi, ale tylko niektórymi; - oglądamy się za każdym ładnym psem na ulicy :evil_lol: . Quote
Qeeriefire Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ja i moja sunia Neli lubimy : -szalone zabawy -same pysznośvi (ale bez przesady) -spotakania z przyjaciółmi ( w miom przypadku z ludzmi , a Neli z psami ) No i nie cierpimy wstawać rano :p i obie jesteśmy uparte. Quote
Afryka Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Podobieństwo psychiczne, to jedno. Ale niektórzy są FIZYCZNIE bardzo podobni do swoich psów. Ostatnio spotkałam pana z jamnikopodobnym kundelkiem. Obydwaj byli niscy, krępi, ciemnowłosi i mieli krótkie, krzywe nóżki :) Dzisiaj z kolei przeglądałam zdjęcie w hodowlach samojedów i zwróciłam uwagę na właścicielkę jednej z hodowli. Pani ma puszyste włosy w kolorze jasnej platyny, wyglądające właściwie jak białe. Przy swoich ślicznych, białych samojedach, wygląda jakby należała do stada :) A z kolei moja niesamowicie ruda koleżanka jest właścicielką równie rudego setera irlandzkiego :) Quote
Igiełka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Afryka masz dużo racji w tym co piszerz. :lol: Quote
Daga&Maks Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 ja co chwilę znajduję jakieś podobieństwa mnie i Maksa. Kilka z nich - szybko się uczymy -lubimy spędzać aktywnie czas -często lubimy trochę poleniuchować -nie przepadamy za pływaniem -lubimy robić bałagan :lol: Quote
Talucha Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Ja z Lastim też mam trochę wspólnego ;) -nie lubimy jak nam się zabiera nasze rzeczy -lubimy długie spacery (choć nie zawsze jest na nie czas ;[ ) -troszkę wredni jesteśmy czasami ;p -uwielbiamy smakołyki -jak coś bardzo chcemy to tak ładnie prosimy ;D Jest tego więcej, w tej chwili pozapominałam ale nawet ludzie z rodziny czy przyjaciele mi mówią, że jesteśmy podobni ;p Quote
Elka_Ka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [SIZE="3"]Zapraszamy na manifestację w sprawie mordowni w Dyminach. Przyłączcie się, pokażmy kieleckim urzędasom, ilu nas jest! http://www.dogomania.pl/threads/196014-Walka-o-schron-kielce-dyminy-organizujemy-manifestację-przyłącz-się-do-nas!!! [SIZE="2"]Wspomóż nas podpisując petycję http://www.petycje.pl/petycja/5853/p...ch_dyminy.html Quote
Recommended Posts