Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja Besi tez brała surolan na grzybicę uszu, poduszeczkę łapek jeszcze moja Ania posmarowała clotrimazolem i stan się poprawił, pewnie na łapy dostał coś innego, ale surolan do uszu jest skuteczny i na bakteryjne i grzybicze sprawy...

Posted

Ares uwielbia kopać dołki i jego właścicielki nie wiedza jak sobie z tym poradzić, na razie ma zakaz wstępu na ogród, wejście osłonięto siatką.

Ja nie potrafiłam przez 13 lat sobie z tym poradzić...
Taki urok jamników
Powodzenia Ares

Posted

Każdy jamniś jest inny na moich 6 kopią 3 ale tylko 1 takie głebokie dołki ,że czasami sam się w nich chowa.Naogół w poszukiwaniu kretó lub nornic.Jamniki mam od 27 lat i zawsze trafiał się wielki kopacz.:evil_lol:

Posted

Moje obie namiętnie kopią, poprzednie też kopały, rodzice chcieli dać im "wilczy bilet" na wstęp do ogródka.
Nowi opiekunowie Ares tez mieli bardzo długo jamnika, ale to jeden z wyjątków, nie lubił kopać...

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Każdy jamniś jest inny na moich 6 kopią 3 ale tylko 1 takie głebokie dołki ,że czasami sam się w nich chowa.Naogół w poszukiwaniu kretó lub nornic.Jamniki mam od 27 lat i zawsze trafiał się wielki kopacz.:evil_lol:

6 jamników :o :o :o ale czad :o :o :o :D :D :D

• 1 month later...