Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja za tydzień w Sobote nie dam rady ... Mam majówke :evil_lol: choć to 3 Czerwiec :mad: No ale w każdym razie wtedy jestem w Dobczycach :roll:

Może być jakiś inny dzień :loveu:

Posted

no pewnie np niedziela:Palbo przyszly za 2 tyg..ja wyslalam wam w koncu zdjecia mam nadzieje ze doszly..:)No wiec jak doszly??.....Kinga i prosilabym jeszcze raz fotki na tego nowego maila(podalam na priv) botamtych za cholere nie moge otworzyc..z gory dzieki..mam nadzieje ze focie sie podobaja:)

Posted

Pewnie że się podobają :lol: Wysłałam na nowego maila, mam nadzieje że dojdą :eviltong: Pakowałam je i moze dlatego jakiś błąd wychodzi. Najwyzej wyślę je po pare niespakowanych.

Posted

Megula napisał(a):
Magda wiecej fotek w galerii u Sabinki :lol:

Musicie wybaczyc, ale jestem troche zacofana i mam pelno zaleglosci:lol::lol: Mam czas tylko na yorki i swoja galerie........ale i tak za malo:placz:

• 2 weeks later...
Posted

Hmmm... Ja właśnie byłam na porannym spacerku i pomyślałam że może dzisiaj pojadę na spacer na Bagry. Może jakoś po południu bo fajna pogoda chyba się szykuje :eviltong:

Posted

Spoko, jeszcze nieraz będziemy miały okazję się spotkać:eviltong: Ja w niedzielę nie dam rady bo mam cały dzień zajęcia, a jutro podobno ma padać :niewiem:

Posted

no wlasnie widze ze leje caly dzien:( i chyba jutro tez bezie moze zrobimy tak ze jak nie bedzie padac i bedzie ladnie to moze tak hmm kolo 16?? a potwierdzilybysmy tutaj np o 15 czy sie bedzie szlo czy nie...a co do spotkan to racja nie raz beda (mam nadzieje:) )

Posted

Troche pochmurno ....i za ciepło nie jest .... Zimno w sumie też nie ... Ale myśle ze do tej wody to nie za dobra pogoda ...i moze zacząć padać ... Więc my jedziemy do mojego Ł. To mnie nie bendzie ...

Pozdrawiam .