Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam pyatnko ile jest yorkow z krakowa?? a moze bysmy sie tak kiedys spotkali cio Wy na to??psiaki mogły by się pobawic w koncu z podobnie wzrostowymi psiakami..a my bysmy sobie porozmawiali (zawsze jakis temat sie znajdzie)..Hmm nie wiem czy to dobry pomysl tak tylko pytam a co Wy myslicie??? jak nie chcecie to ok tylko na mnie nie krzyczcie:oops::scared:

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to super :) a myslalam ze nikt nie bedzie chcial a tu jednak :multi: to pozostaje wybrac czas i miejsce spotkania i isc na spacerek:) to komu jaki termin pasuje??:razz:

Posted

Ja też jestem od czwartku włącznie wolna :smile: Nie co tydzień, ale jak na razie do odwołania. I prawie każdy weekend też mi pasuje :eviltong:

Posted

no wlasnie pt i weekend oczywiscie tez mam wolny to co widze ze nikogo innego z krk nie ma wiec moze male spotkanko wlasnie w weekendzik??a gdzie wam pasuje??

Posted

Hmmm... Szczerze mówiąc to ja się postaram dopasować, ponieważ mój piesek niezbyt dobrze znosi podróż :shake: No ale przyjadę jakoś na pewno :eviltong: A gdzie? To zależy skąd jesteście. SwEet_LiLi wiem że południe Krakowa, ja też a Ty Nadia86? Może Bagry?:cool3: Poza tym w ten weekend będzie w Krakowie Papież więc ogólnie mogą być problemy z dojazdem...

Posted

hmm no ja jestem z polnocy krakowa pradnik czerwony dokladnie ale hmm moge dojechac na te Bagry tylko co tam jezdzi i gdzie to jest bo jak mieszkam tu 20 lat to nie znam:D ale moge dojechac nie ma problemu tylko jak mi powiecie gdzie to jest:) no fakt jest papiez ale dzieki temu bedzie mniej ludzi i bedzie bardziej pusto a dojechac sie powinno jednak jakos chyba wszytkich lini nie zamkna

Posted

Bagry to zalew (chyba można to tak nazwać;) ). Ja kilka razy już tam byłam z moim psiakiem ponieważ są tam łąki i może się swobodnie wybiegać. Jeżdżą tam autobusy 115, 125 i 425. I pociąg :eviltong: Ja jestem w sumie spoza Krakowa więc dotrę tam raczej pociągiem, bo MPK to muszę się przesiadać kilka razy.
Dokładniej to się dogadamy przed weekendem jak się okaże jaka będzie pogoda. A może ktoś ma inny pomysł niż Bagry? Według mnie to chyba całkiem niezłe miejsce...:cool1:

Posted

nie no super mam swietny dojazd to jestem za tym miejscem jak juz sprawdzone i w ogole:) to pozotaje teraz czekac do weekendu...i ogladac pogode i sie dokladnie umowic:)

Posted

czesc ja tez jestem z Krakowa. Nie mam jeszcze zdjecia i galerii poniewaz sie do tego zabieram lewa reka... :)
Bagry i sobota bardzo mi odpowuada poniewaz ze wzglaedu na Papieza raczej centrum nie wchodzi w rachube. W niedziele po poludniu mamy aglility. czekam na dalsze info.