Guest Giko Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 :lol: Witam, mam owczarka niemieckiego , suka, 11 m-cy, czy macie namiary na lekturę ewentualnie KOGOŚ kto nauczy mnie jak wychować psa żeby był przyjazny. Chodzi mi o psa który nie reaguje agresywnie na gości a w szczególności dzieci. Dziękuję.:cool1: Quote
BeataG Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Giko napisał(a)::lol: Witam, mam owczarka niemieckiego , suka, 11 m-cy, czy macie namiary na lekturę ewentualnie KOGOŚ kto nauczy mnie jak wychować psa żeby był przyjazny. Chodzi mi o psa który nie reaguje agresywnie na gości a w szczególności dzieci. Dziękuję.:cool1: Z lektur polecam Zofii Mrzewińskiej "Z kluczem do psa". A co do KOGOŚ, to łatwiej będzie, jak napiszesz, gdzie mieszkasz. ;) :cool3: Quote
Klaudia:-) Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 I jeszcze jakbyś napisał coś więcej o suni,jej zachowaniu i o tym co chcesz zwalczyć. Polecam książki p.Mrzewińskiej,Corena. Quote
FigabaS Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Blog Zofii Mrzewinskiej "Szczeniak w domu" bardzo polecam. Quote
martynka Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Giko znam kogoś bardzo dobrego, kto ma podejście, ale nie wiem gdzie mieszkasz :( co ptawda jest to osoba prywatna a nie jakiś ośrodek szkoleniowy ale ma świetne podejście do psów i wie co robi a ja mam po szkoleniu juz 2 rok zaj... efekty. Ciągle dbam o to co mi doradzano i moja sunia jest coraaz lepsza :) Quote
coztego Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='wiska']A jaki adres tego bloga? http://www.owczarek.pl/zofia/ Quote
Recommended Posts