Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Javena napisał(a):
:multi::multi:Mroowa ,ja też będe Ci biła takie takie pokłony,ale w domu,jak przyjade do Ciebie,bo nie umiem wstawiać takich ikonek.Jesteś cudowna.:loveu:

EE tam poprostu jak mogę pomóc to pomagam:) Trzymam kciuki za psiaka,i życzę duuuuużo szczęścia na nowej drodze życia:):)

Posted

Magenko kochana ,to jest worek bez dna. Mają tam maleńkiego szczeniaczka z parwo. Dramat,bo w tym przytułku nie przeżyje. Na Kravata juz jest wystarczająca kwota. Dziekuje Ci serdecznie za odzew.

Posted

Dokładnie tak jak napisała Cioteczka Javena na dług za wyciągnięcie Kravata już nazbieraliśmy dzięki dobrym Cioteczkom i Wujaszkom ;) ale niestety jest sporo następnych psiaków, które potrzebują pomocy :(

Posted

nie wiecie jak sie ciesze!!!!
myslałam wchodzac na watek ze on juz w tym okropnym miejscu a tu taka rewelacyjna wiadomość!!!
super!
super chłopie ze siedzisz i grzejesz dupeczke w nowym domu!

Posted

Kochani dotarły Wasze wpłaty,a mianowicie:
- Javena
- 10 zł
- UBOCZE - 10 zl
- Mroowa - 30 zł

To za dużo dokładnie o 13,40 :)
Czy pieniążki podzielić i odesłać czy przeznaczyć na jakiegoś innego psiaka? :oops:

Posted

Klaudus,wydaje mi sie ,ze nikt nie bedzie zabierał pieniedzy z powrotem. Mroowa wiedziała,ze brakuje tylko 18 a wysłała 30. Przekaz moze, na leczenie maluszka. Sadze,ze reszta tez jest tego zdania.

Posted

[quote name='Klaudus__']Kochani dotarły Wasze wpłaty,a mianowicie:
- Javena
- 10 zł
- UBOCZE - 10 zl
- Mroowa - 30 zł

To za dużo dokładnie o 13,40 :)
Czy pieniążki podzielić i odesłać czy przeznaczyć na jakiegoś innego psiaka? :oops:

Jasne że odesłać...............................................;) żartuję;) nawet nie pytaj tyle jest psiaków w potrzebie:):) któremuś z nich napewno się przyda:):):):)

Posted

Javena napisał(a):
Klaudus,wydaje mi sie ,ze nikt nie bedzie zabierał pieniedzy z powrotem. Mroowa wiedziała,ze brakuje tylko 18 a wysłała 30. Przekaz moze, na leczenie maluszka. Sadze,ze reszta tez jest tego zdania.

Całkowita racja:):):)

• 2 weeks later...
Posted

W takim razie bardzo dziękuję - niestety każdy grosz na wagę złota - że o 13 zł nie wspomnę ;)
Dług straszny narósł, kilka psiaków leczonych, też potrzebne pieniążki i tak się zbiera i zbiera...
Bardzo dziękuję za pomoc! :modla:

• 2 weeks later...
Posted

Kochani dostałam maila od opiekunów Atoska (jednak Atos nie Aron) mniej więcej takiej treści :

"...Piesek nazywa się teraz Atos :) Odwiedził już weterynarza, przybrał także na wadze. Myślę również, że bardzo się zadomowił, lubi strasznie wszystkich lizać i cieszy się z każdej zabawy, bardzo lubi chodzić na spacery. Ma także swoją budę w której sobie odpoczywa. Nie ma z nim większych problemów. Świetnie broni domu :) szczeka od razu na nieznajomych. Niestety nie przepada za kąpielą, ale to chyba jak każdy psiak :) Zdjęć jeszcze niestety nie mamy, ale mam nadzieję, że wkrótce zostaną wysłane.
Serdecznie pozdrawiamy i dziękuje za pamięć."

Posted

Cieszę sie bardzo. :multi::multi: Jeśli dam rade ,to podejde tam w najbliższym czasie i porobie zdjecia. Będe chciała isć z Timusiem ,moze sie polubią?:razz: Narazie córka jest w domu z wizytą,muszę jej towarzyszyc.:):)