Javena Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 ................dubel........znowu dogo szaleje.;) Quote
Mroowa Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Javena napisał(a)::multi::multi:Mroowa ,ja też będe Ci biła takie takie pokłony,ale w domu,jak przyjade do Ciebie,bo nie umiem wstawiać takich ikonek.Jesteś cudowna.:loveu: EE tam poprostu jak mogę pomóc to pomagam:) Trzymam kciuki za psiaka,i życzę duuuuużo szczęścia na nowej drodze życia:):) Quote
magenka1 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Cioteczki nie było mnie wczoraj czy jeszcze brakuję ? Quote
Javena Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Magenko kochana ,to jest worek bez dna. Mają tam maleńkiego szczeniaczka z parwo. Dramat,bo w tym przytułku nie przeżyje. Na Kravata juz jest wystarczająca kwota. Dziekuje Ci serdecznie za odzew. Quote
mikoada Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Dokładnie tak jak napisała Cioteczka Javena na dług za wyciągnięcie Kravata już nazbieraliśmy dzięki dobrym Cioteczkom i Wujaszkom ;) ale niestety jest sporo następnych psiaków, które potrzebują pomocy :( Quote
Mroowa Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Proszę o dane do przelewu nie lubię zaległości:):):) Quote
mikoada Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Numer konta wysłałam na PW, bardzo dziękujemy za pomoc :) Quote
UBOCZE Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Moja dyszka też już dziś poszła, ale przekazem...;) Quote
mikoada Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 UBOCZE napisał(a):Moja dyszka też już dziś poszła, ale przekazem...;) Pięknie dziękujemy :) Quote
zeberka4 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 nie wiecie jak sie ciesze!!!! myslałam wchodzac na watek ze on juz w tym okropnym miejscu a tu taka rewelacyjna wiadomość!!! super! super chłopie ze siedzisz i grzejesz dupeczke w nowym domu! Quote
Javena Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [SIZE="4"][SIZE="4"]Mroowa,Ubocze, bardzo dziekuje!!!!!!:multi: Quote
Klaudus__ Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Kochani dotarły Wasze wpłaty,a mianowicie: - Javena - 10 zł - UBOCZE - 10 zl - Mroowa - 30 zł To za dużo dokładnie o 13,40 :) Czy pieniążki podzielić i odesłać czy przeznaczyć na jakiegoś innego psiaka? :oops: Quote
Javena Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Klaudus,wydaje mi sie ,ze nikt nie bedzie zabierał pieniedzy z powrotem. Mroowa wiedziała,ze brakuje tylko 18 a wysłała 30. Przekaz moze, na leczenie maluszka. Sadze,ze reszta tez jest tego zdania. Quote
Mroowa Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='Klaudus__']Kochani dotarły Wasze wpłaty,a mianowicie: - Javena - 10 zł - UBOCZE - 10 zl - Mroowa - 30 zł To za dużo dokładnie o 13,40 :) Czy pieniążki podzielić i odesłać czy przeznaczyć na jakiegoś innego psiaka? :oops: Jasne że odesłać...............................................;) żartuję;) nawet nie pytaj tyle jest psiaków w potrzebie:):) któremuś z nich napewno się przyda:):):):) Quote
Mroowa Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Javena napisał(a):Klaudus,wydaje mi sie ,ze nikt nie bedzie zabierał pieniedzy z powrotem. Mroowa wiedziała,ze brakuje tylko 18 a wysłała 30. Przekaz moze, na leczenie maluszka. Sadze,ze reszta tez jest tego zdania. Całkowita racja:):):) Quote
Klaudus__ Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 W takim razie bardzo dziękuję - niestety każdy grosz na wagę złota - że o 13 zł nie wspomnę ;) Dług straszny narósł, kilka psiaków leczonych, też potrzebne pieniążki i tak się zbiera i zbiera... Bardzo dziękuję za pomoc! :modla: Quote
mikoada Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Kochani dostałam maila od opiekunów Atoska (jednak Atos nie Aron) mniej więcej takiej treści : "...Piesek nazywa się teraz Atos :) Odwiedził już weterynarza, przybrał także na wadze. Myślę również, że bardzo się zadomowił, lubi strasznie wszystkich lizać i cieszy się z każdej zabawy, bardzo lubi chodzić na spacery. Ma także swoją budę w której sobie odpoczywa. Nie ma z nim większych problemów. Świetnie broni domu :) szczeka od razu na nieznajomych. Niestety nie przepada za kąpielą, ale to chyba jak każdy psiak :) Zdjęć jeszcze niestety nie mamy, ale mam nadzieję, że wkrótce zostaną wysłane. Serdecznie pozdrawiamy i dziękuje za pamięć." Quote
Javena Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Cieszę sie bardzo. :multi::multi: Jeśli dam rade ,to podejde tam w najbliższym czasie i porobie zdjecia. Będe chciała isć z Timusiem ,moze sie polubią?:razz: Narazie córka jest w domu z wizytą,muszę jej towarzyszyc.:):) Quote
magenka1 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Javeno właśnie o tego psiaka mi chodziło jak z Tobą rozmawiałam :) Bardzo się ciesze z wiadomości ! Quote
Recommended Posts