mikoada Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Witamy na wątku Kravata Cioteczkę i dziękujemy za sprawdzenie domku :) Miejmy nadzieję, że Kravacikowi spodoba się nowy domek ;) Quote
Javena Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 mikoada napisał(a):Jeżeli wszystko pójdzie po nasze myśli Kravat pojedzie jutro do nowego domku, trzymajcie kciuki... Mam tylko ogromną prośbę jak zwykle musimy zapłacić za wyciągnięcie psiaka z Punktu bardzo prosimy o pomoc finansową jak się nie mylę kwota ta wynosi teraz 38 zł... Nowy domek przyjedzie sam po psiaka do Pszczyny, oby wszystko się udało... wpłace 10 zł. tylko nr konta prosze. Quote
mikoada Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Javena napisał(a):wpłace 10 zł. tylko nr konta prosze. super bardzo dziękujemy, zaraz wyślę na PW :) Quote
mikoada Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Trzymajcie mocno kciuki za powodzenie :thumbs: Quote
AgusiaP Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Super wiadomości :multi::multi::multi: Bardzo się cieszę, ze nie trafi do Mysłowic:multi: Quote
Nayantara Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Jesooo. jak się cieszę. W niedzielę wyjeżdżam i mi jeden kamień z serca przed wyjazdem spadł, tym bardziej, że tak blisko mnie. Oby wszytko się udało! Quote
mikoada Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Kravacik już w nowym domku, Państwo bardzo fajni, będzie miał chłopak dobrze :) Mamy obiecane zdjęcia z nowego domku :) Niestety po Kravacie pozostał dług, wyciągnięcie psiaka kosztowało 38 zł cioteczka Javena dołożyła 10 zł, bardzo dziękujemy :) Quote
Javena Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Ja też sie ciesze. Moze p.Kravatka zaloguje się na dogo ,to będziemy mieć wiadomości z pierwszej ręki.Wysyłam pieniązki dziś,bo kończył sie bazarek i czekałam na nr konta. Kravaciku zyczę dużo szczęścia i badż grzeczny w nowym domku.:) Quote
Javena Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Cioteczki,nie mogłam sie doczekac na wiesci i zadzwoniłam do nowego domu Kravatka.. Chłopak przespał cała noc ,nie nabrudził. Pan zapoznał go z cała rodziną,nawet córka z małym dzieckiem przyjechała .Pieknie wszystkich przywitał. Biega po ogródku od rana szczęsliwy,ze wreszcie ma swoją rodzine. WCALE NIE SZCZEKA. (Może narazie);) Pan chciał go zapoznac z całym mieszkaniem i okazało się ,ze chłopak boi się chodzic po schodach.No,ale wszystko przed nim. nauczy sie.:) Quote
mikoada Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Super wieści :) Ja również dzwoniłam do Pana po 13 i mówił już, że Kravat raz zaszczekał :) Państwo zmienili mu imię, ale nie pamiętam teraz czy nazwali go Atos czy jakoś podobnie :) Psiak naprawdę dobrze trafił ;) Quote
Javena Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Być moze Aron ,bo takiego chcieli adoptowac z Bielska,ale tamtego rodzina zastępcza już nie chciała oddać.. Pieniążki wysłałam dzisiaj. :) Quote
mikoada Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Faktycznie chyba Aron :) za pieniążki bardzo dziękujemy :) Quote
UBOCZE Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Jestem na zaproszenie Javeny...:lol: Czyli psiak już w domu?:multi: Oczywiście, że dołożę swoją skromną dyszkę...:lol: Poproszę o numer konta na PW...;) Quote
Javena Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Ubocze ,my zawsze mozemy na siebie liczyć .Chocby watek podniesć:):) Dziekuję. Dziewczyny mają pełne ręce roboty ,mają jeszcze szczeniaki z którymi nie wiadomo co zrobic. Napewno zjawią sie wieczorem. Quote
mikoada Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Pięknie dziękujemy za pomoc :) To fakt pełne ręce roboty to my mamy, wczoraj walczyłyśmy z Klaudus_ od 9 ja byłam w domu po 21, przejechałyśmy ponad 200 km, ciężki to był dzień, ale warto było, bo kto ma pomóc psiakom jak nie my :) Quote
Piromanka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 No to może warto byłoby zmienić tytuł krawatowego wątku :-) Quote
mikoada Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Piromanka napisał(a):No to może warto byłoby zmienić tytuł krawatowego wątku :-) oj warto warto już zmieniłam :) Quote
Mroowa Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Ile zostało do spłaty długu? Javenka poprosiła mnie o pomoc dla Kravata ,więc jestem:)proszę o dane do przelewu w poniedziałek wpłacę 30zł:) mam nadzieję że to wystarczy:) Quote
bico Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 jejku!:crazyeye: jaka cudowna wiadomość!:multi::multi::multi: Kamień z serca...jaka ulga:mdleje: [CENTER]:loveu::loveu::loveu: [/CENTER] Quote
Javena Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 :multi::multi:Mroowa ,ja też będe Ci biła takie takie pokłony,ale w domu,jak przyjade do Ciebie,bo nie umiem wstawiać takich ikonek.Jesteś cudowna.:loveu: Quote
Recommended Posts