Klaudus__ Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 No niestety, a On jest na liście do wywozu, bo nie jest całkiem mały... Więc nie jest dobrze... Quote
zeberka4 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 nie pozwólmy na to żeby taki fajny pies trafił do takiego miejsca! hopaj,pokazuj sie! Quote
Nayantara Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Szukamy mu tymczasu? Jeżeli ma trafić do Mysłowic a rozumiem, że nie chcemy, żeby trafił potrzebne deklaracje i DT tak? Właściwie jeżeli uda mu się tymczas załatwić będziemy w stanie go lepiej poznać i zdobyć jakieś informacje. Powiedzcie cioteczki gdzie on teraz przebywa? Wiemy jaki ma stosunek do ludzi do psów? Czy ktokolwiek może chociaż go spróbować obserwować? I o co chodzi z tymi Mysłowicami ? ; ] Quote
magenka1 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 jestem na zaproszenie ale nie mam jak pomóc jeśli by była jakaś zbiórka pieniędzy albo bazarek do zrobienia to mogę wzjąść i zrobić Quote
zeberka4 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 dziekuje że jesteście tutaj! nie jestem założycielką watku ale z tego co wiem przebywa w Pszczynie,dokładnie nie wiem co z tymi Mysłowicami. z tego co wiem jest łagodny w stosunku do innych psów, co zreszta pisze na allegro: http://allegro.pl/item1159654058_kravat_mlody_wesoly_pies_grozi_mu_schronisko.html Quote
magda z. Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 w Mysłowicach nie jest za ciekawie, ale to juz powinna bliżej opisać osoba ze Śląska, bo biegając po wątkach nie zawsze mozna mieć sprawdzone informacje. Ja teraz też za wiele nie pomogę:( Proponuję zrobić ogłoszenia na lokalnych portalach, nam ostatnio tak kilka psów poszło. Ludzie zagladają na "swoje" strony miejskie, albo wyprosić gdzies w lokalnych tv o wspomnienie o psie. Czasami ktoś nie szuka specjalnie psa, ale jeśli przeczyta o nim to moze znajdzie u siebie miejsce dla niego. Poza tym ludzie zaczynają własnie od lokalnych stron, allegro, a na adopcyjne to chyba trafiają z przypadku - ja kazałam dziewczynom pytać się skąd ludzie wiedza o psie, bo to ułatwia mi później gradację od czego zaczynać. Quote
li1 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Gdyby byl potrzebny hotelik, to polecam ten o ktorym pisze na watku Kubusia http://www.dogomania.pl/threads/149080-Jestem-Kuba-nie-mam-oka-nie-mam-domu-bardzo-chcę-żyć...brak-deklaracji!/page98 Quote
zeberka4 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 kurcze,nie ma zalozycielki watku,ale nadal tutaj cicho ,trzeba pozapraszac ludzi Quote
Nayantara Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ja po południu będę miała czas to porzsyłam po znajomych. Wiecie ile liter już było rozsyłane wg. spisu użytkowników? Bo ja sama to w ten sposób dostałam. Quote
Klaudus__ Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Młody, radosny,skory do zabaw,dobrze się dogaduje z innymi psami, do ludzi,dzieci, psów - ok. Na smyczy troszkę ciągnie,ale sądzę,że nie będzie problemu z dopracowaniem chodzenia na smyczy. Na koty sprawdzany nie był. Zdrowy, młody. Jego kumpel: http://www.dogomania.pl/threads/188219-Młody-żywiołowy-Czarnuszek-kłapouszek-prosi-o-pomoc-w-szukaniu-domu!-Pszczyna Quote
mikoada Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Przepraszam Was bardzo, że dopiero teraz, ale od piątku nie miałam dostępu do neta. Na początku bardzo dziękuję za pomoc w ogłoszeniach i w wysyłaniu zaproszeń :) Widzę, że kilka Cioteczek odwiedziło naszego Kravacika. Klaudus_ napisała już kilka zdań o nim za to również ogromnie dziękuję. Jak tylko przejrzę nieprzeczytane wiadomości i wątki, zrobię kilka ogłoszeń na lokalnych portalach i spróbuję zaprosić więcej Cioteczek ;) Mamy tydzień na pomoc Kravatowi... Quote
magda z. Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 koniecznie lokalne portale - od nas jutro najprawdopodobniej pojedzie do domu 8-letnia Onka, od 1,5 roku w schronie - wczoraj ogłoszenie na lokalnym właśnie dałam i juz był telefon, będzie niunia miała kawał terenu w pakiecie Quote
mikoada Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Zrobię te ogłoszenia wieczorkiem bo teraz jestem w trakcie rozsyłania wątku potrąconego Farta, który również przebywa w tym samym miejscu co Kravat :( http://www.dogomania.pl/threads/189634-Fart-potr%C4%85cony-przez-samoch%C3%B3d.Niebawem-czeka-Go-wyw%C3%B3z-do-Mys%C5%82owic!Pom%C3%B3%C5%BC! Mantis pięknie dziękujemy za banerek :) Quote
mikoada Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Kravacik ma kilka ogłoszeń na lokalnych portalach: www.zory.com www.zorydlawas.pl www.wujekfranek.pl www.katowice.szerlok.pl www.tychy.pl Jutro postaram się zrobić jeszcze więcej :) Quote
bico Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 jestem. bardzo fajny psiak, to straszne, że ma tak niepewną przyszłość:(:( nie da mu się porobić więcej lepszych fot do ogłoszeń? wtedy są większe szanse, że ktoś go wypatrzy... Quote
mikoada Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Kravaciku pokazujemy się Cioteczkom... Quote
Nayantara Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Spróbujcie go u nas na Jastrzębskim porlatu ogłosić, bo w sumie też niedaleko jest ; ] Wodzisław ma portal? Zebrzydowice? ; D Kravaciku trzymaj się! Quote
mikoada Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Super bardzo dziękuję za pomoc w Pszczynie mamy tyle psiaków, które potrzebują pomocy, że już niestety nie dajemy rady :( Quote
Nayantara Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 A ogłaszaliście go na portalach adopcyjnych typu adopcje.org etc? W Jastrzębiu nie jest lepiej :(( Quote
mikoada Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 [quote name='zeberka4']http://ale.gratka.pl/ogloszenie/6119535_kravat_mlody_wesoly_pies_grozi_mu.html pinseka.pl ojej.pl ojoj.pl neeon.pl olx.pl szerlok.pl kokosy.pl owi.pl mamoferte.pl psiamania.pl katowice.cwirek.pl/ darmobranie.pl top-ogloszenia.com cafeanimal.pl tu są portale na których ma ogłoszenia Kravat plus allegro Quote
Recommended Posts