Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szukamy mu tymczasu?
Jeżeli ma trafić do Mysłowic a rozumiem, że nie chcemy, żeby trafił potrzebne deklaracje i DT tak?
Właściwie jeżeli uda mu się tymczas załatwić będziemy w stanie go lepiej poznać i zdobyć jakieś informacje.
Powiedzcie cioteczki gdzie on teraz przebywa? Wiemy jaki ma stosunek do ludzi do psów? Czy ktokolwiek może chociaż go spróbować obserwować?
I o co chodzi z tymi Mysłowicami ? ; ]

Posted

w Mysłowicach nie jest za ciekawie, ale to juz powinna bliżej opisać osoba ze Śląska, bo biegając po wątkach nie zawsze mozna mieć sprawdzone informacje. Ja teraz też za wiele nie pomogę:(
Proponuję zrobić ogłoszenia na lokalnych portalach, nam ostatnio tak kilka psów poszło. Ludzie zagladają na "swoje" strony miejskie, albo wyprosić gdzies w lokalnych tv o wspomnienie o psie. Czasami ktoś nie szuka specjalnie psa, ale jeśli przeczyta o nim to moze znajdzie u siebie miejsce dla niego. Poza tym ludzie zaczynają własnie od lokalnych stron, allegro, a na adopcyjne to chyba trafiają z przypadku - ja kazałam dziewczynom pytać się skąd ludzie wiedza o psie, bo to ułatwia mi później gradację od czego zaczynać.

Posted

Przepraszam Was bardzo, że dopiero teraz, ale od piątku nie miałam dostępu do neta. Na początku bardzo dziękuję za pomoc w ogłoszeniach i w wysyłaniu zaproszeń :) Widzę, że kilka Cioteczek odwiedziło naszego Kravacika. Klaudus_ napisała już kilka zdań o nim za to również ogromnie dziękuję. Jak tylko przejrzę nieprzeczytane wiadomości i wątki, zrobię kilka ogłoszeń na lokalnych portalach i spróbuję zaprosić więcej Cioteczek ;) Mamy tydzień na pomoc Kravatowi...

Posted

koniecznie lokalne portale - od nas jutro najprawdopodobniej pojedzie do domu 8-letnia Onka, od 1,5 roku w schronie - wczoraj ogłoszenie na lokalnym właśnie dałam i juz był telefon, będzie niunia miała kawał terenu w pakiecie

Posted

jestem. bardzo fajny psiak, to straszne, że ma tak niepewną przyszłość:(:(

nie da mu się porobić więcej lepszych fot do ogłoszeń? wtedy są większe szanse, że ktoś go wypatrzy...