roadtonowhere Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 O widzę, że nowy bannerek! śliczny:loveu: Quote
roadtonowhere Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 magdabroy napisał(a):Linka się bardzo dobrze sprawdza jak pies nie zawsze wraca na wołanie ;) Masz poprostu smycz (np.20m) i jak zawołasz psa, a on nie chce wrócić, to zawsze można go na lince szarpnąć, żeby odwrócić jego uwagę od czegoś co go interesowało, można ją szybko skrócić ;) Pies jest pod stałą kontrolą :) Linka też jest fajną sprawą jak suczka ma cieczkę. Może pobiegać, a nie ucieknie do psa ;) Ja całe szczęście problemu takiego nie mam.. Czok pilnuje się nogi jak nic a za suczkami nie poleci bo jest kastracikiem :) Quote
Oscar Patric Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 roadtonowhere napisał(a):O widzę, że nowy bannerek! śliczny:loveu: dzięki :) :) Quote
panbazyl Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 dawno mnie tu nie było, banerek slicznosci :) Quote
whiteterrier Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Piękny Oscar :loveu: Mizianko dla niego :cool3: Quote
jonQuilla Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 witam :multi::multi: wygłaszcz i wycałuj Oscarka ode mnie :loveu: Quote
Oscar Patric Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 cieszę się bardzo że mój gnojek się podoba,mizianki będą przekazane:eviltong: Lucyfer we własnej osobie:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Oscar Patric Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 magdabroy napisał(a):Jak możesz Oscarka nazywać Lucyferem :mad: no bo to z niego diabeł wcielony,jest niedobry,niegrzeczny,nie słucha się,i na okrągło by tylko psocił a nic nie chce się uczyć,więc albo jest za inteligentny że wszystko go nudzi,albo niestety na odwrót Quote
*Magda* Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 To zostańmy przy tym, że jest za inteligentny :) Quote
Oscar Patric Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 magdabroy napisał(a):To zostańmy przy tym, że jest za inteligentny :) Misiek nawet ostatnio mówił że Oscar zrobił się tak jakoś głupszy,ma problemy z komendami,nie pamięta ich i nie chce się uczyć nowych,a zawsze z Michałek wykonywał w mig komendy:( Quote
*Magda* Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Może warto go zmotywować czymś nowym? skoro już mu nie sprawia radości wykonywanie komend :( Quote
taxelina Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 unikatowydiament napisał(a):Misiek nawet ostatnio mówił że Oscar zrobił się tak jakoś głupszy,ma problemy z komendami,nie pamięta ich i nie chce się uczyć nowych,a zawsze z Michałek wykonywał w mig komendy:( A co dostaje w nagrode? Quote
Kaaasia Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='unikatowydiament']cieszę się bardzo że mój gnojek się podoba,mizianki będą przekazane:eviltong: Lucyfer we własnej osobie:diabloti::diabloti::diabloti: http://img94.imageshack.us/img94/6797/dedeocw.jpg W takim razie głaski i całuski ode mnie i mojego Lucyfera zwanego też Diablątkiem :diabloti: Quote
roadtonowhere Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Hejka :sweetCyb:miłego dzionka życzę :razz: ostatnie zdjęcie Oscarka piękne ;) Quote
Oscar Patric Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 magdabroy napisał(a):Może warto go zmotywować czymś nowym? skoro już mu nie sprawia radości wykonywanie komend :( tylko już nie wiem czym dostawał gotowanego kurczaczka,domowe ciasteczka,maskotkę,albo piłkę na zmianę do Księciunia taki powiedzenie pasuje jak ulał"łeb jak sklep tylko półek brak" Quote
Karro Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Znam takiego psa, który wszystko zrobi za głaskanie, może i tak jest z Oscarem? Quote
Recommended Posts