Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Linka się bardzo dobrze sprawdza jak pies nie zawsze wraca na wołanie ;) Masz poprostu smycz (np.20m) i jak zawołasz psa, a on nie chce wrócić, to zawsze można go na lince szarpnąć, żeby odwrócić jego uwagę od czegoś co go interesowało, można ją szybko skrócić ;) Pies jest pod stałą kontrolą :)
Linka też jest fajną sprawą jak suczka ma cieczkę. Może pobiegać, a nie ucieknie do psa ;)

Ja całe szczęście problemu takiego nie mam.. Czok pilnuje się nogi jak nic a za suczkami nie poleci bo jest kastracikiem :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Jak możesz Oscarka nazywać Lucyferem :mad:

no bo to z niego diabeł wcielony,jest niedobry,niegrzeczny,nie słucha się,i na okrągło by tylko psocił
a nic nie chce się uczyć,więc albo jest za inteligentny że wszystko go nudzi,albo niestety na odwrót

Posted

magdabroy napisał(a):
To zostańmy przy tym, że jest za inteligentny :)

Misiek nawet ostatnio mówił że Oscar zrobił się tak jakoś głupszy,ma problemy z komendami,nie pamięta ich i nie chce się uczyć nowych,a zawsze z Michałek wykonywał w mig komendy:(

Posted

unikatowydiament napisał(a):
Misiek nawet ostatnio mówił że Oscar zrobił się tak jakoś głupszy,ma problemy z komendami,nie pamięta ich i nie chce się uczyć nowych,a zawsze z Michałek wykonywał w mig komendy:(

A co dostaje w nagrode?

Posted

magdabroy napisał(a):
Może warto go zmotywować czymś nowym? skoro już mu nie sprawia radości wykonywanie komend :(

tylko już nie wiem czym dostawał gotowanego kurczaczka,domowe ciasteczka,maskotkę,albo piłkę na zmianę
do Księciunia taki powiedzenie pasuje jak ulał"łeb jak sklep tylko półek brak"