Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oscar już narozrabiał,wywalił mnie jak zobaczył onka,normalnie się nakręca jak głupi,skacze na smyczy,kręci się w około i ciągnie jak durny,i oczywiście ma w dupsku że na drugim końcu smyczy jestem Ja:angryy:

Wczoraj przyjechał wujcio i zaopatrzył loduwcię dla Księciunia,przywiózł mięso z dzika,królika i trochę wołowiny i jajek,nie ma to jak jedzonko ze wsi:p,no i obiecał że mu także przywiezie nowalijki:eviltong:

Posted

understandme napisał(a):
Ale Oscarek rozrabiaka :evil_lol:

z niego to diabeł wcielony,ostatnio to sobie pozapominał polecenia,jak mówię mu aport/albo siad to gapi się na mnie tak jak szczeniak,który jeszcze nie był niczego uczony

zaś Oscar skacze na 3 łapkach,Misiek mówi że to dlatego,iż się nauczył że przez to zaraz jest w centrum uwagi,wszyscy się nim interesują i litują się,bo On taki boroczek(cholerny cwaniak)

Posted

unikatowydiament napisał(a):
Oscar już narozrabiał,wywalił mnie jak zobaczył onka,normalnie się nakręca jak głupi,skacze na smyczy,kręci się w około i ciągnie jak durny,i oczywiście ma w dupsku że na drugim końcu smyczy jestem Ja:angryy:

Wczoraj przyjechał wujcio i zaopatrzył loduwcię dla Księciunia,przywiózł mięso z dzika,królika i trochę wołowiny i jajek,nie ma to jak jedzonko ze wsi:p,no i obiecał że mu także przywiezie nowalijki:eviltong:

mniam mniam :)

Posted

a co tam pochwalę się:)

jutro mam urodzinki już niestety 30 lat,a kiedy to zleciało?!A niby to wczoraj robiłam z kumpelkami 18 eh
rodzinka ze znajomymi robi mi przyjęcie(tylko tyle wiem,co mi przeciekło)

pozdrawiamy cieplutko:) :)