Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hello Wszystkim:)

mizianki i caluski dla Księciunia przekazane

a teraz z innej beczki,koleżanka,która zajmuje się szkoleniem psów,pisała mi żebym uważała jak będę oduczać Synka ataku do psów,bo On pewnie się oduczy,tylko że będzie zaś atakował bez ostrzeżenia,i to też będzie do nosa

Posted

[quote name='unikatowydiament']hello Wszystkim:)

mizianki i caluski dla Księciunia przekazane

a teraz z innej beczki,koleżanka,która zajmuje się szkoleniem psów,pisała mi żebym uważała jak będę oduczać Synka ataku do psów,bo On pewnie się oduczy,tylko że będzie zaś atakował bez ostrzeżenia,i to też będzie do nosa
a jak bedziesz go oduczac? co to znaczy "bo On pewnie się oduczy,tylko że będzie zaś atakował bez ostrzeżenia," dlaczego?

Posted

magdabroy napisał(a):
A jak to się stało, że z Qwendi się dogadał??

Qwendi poznał jak ona miała może z 2 miesiące i jak go zobaczyła to sie cieszyła merdając ogonem więc Neron był cały szczesliwy że jakis psiak chce sie z nim bawić , ani razu na nia nie warknął , a moze on już czuł że to bedzie jego siostra:evil_lol:

Posted

chodzi mi o to aby mój Szatan tak nie wściekał się na smyczy jak widzi innego psa,jest w tedy bardzo ciężko mi go utrzymać
kolczatka no mu na maxa się wbija,a w oczach ma obłęd,i wtedy nikt i nic się nie liczy(nawet ulubiony smakołyk),wygląda to tak jakby Oscar miał klapki na oczach
i albo wyrywa się do przeciwnika,albo staje na przednich łapkach,albo(co jest najgorsze)odbija się odemnie i bach od psa,i przez to ostatnie to ile razy Ja złapałam zająca

Posted

napisz cos wiecej o tym oduczaniu atakowania. Moje sa lagodne i nie mam takich problemów, ale na kury reagują jednak kulinarnie, więc moze zastosuje jakieś praktyki w wyeliminowaniu łapania kur?

Posted

panbazyl napisał(a):
napisz cos wiecej o tym oduczaniu atakowania. Moje sa lagodne i nie mam takich problemów, ale na kury reagują jednak kulinarnie, więc moze zastosuje jakieś praktyki w wyeliminowaniu łapania kur?

acha,kórcze może napisz do kogoś kto ma też Labki,które mają skłonność do polowania na kury

zobacze czy coś znajdę w moich notatkach
i jak tego to dam znać