Paula03 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Szkoda, że zdjęcie się nie dostało. Mizianki dla Oscara :loveu: Quote
Oscar Patric Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 hello Wszystkim:) mizianki i caluski dla Księciunia przekazane a teraz z innej beczki,koleżanka,która zajmuje się szkoleniem psów,pisała mi żebym uważała jak będę oduczać Synka ataku do psów,bo On pewnie się oduczy,tylko że będzie zaś atakował bez ostrzeżenia,i to też będzie do nosa Quote
Joann Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [quote name='unikatowydiament']hello Wszystkim:) mizianki i caluski dla Księciunia przekazane a teraz z innej beczki,koleżanka,która zajmuje się szkoleniem psów,pisała mi żebym uważała jak będę oduczać Synka ataku do psów,bo On pewnie się oduczy,tylko że będzie zaś atakował bez ostrzeżenia,i to też będzie do nosa a jak bedziesz go oduczac? co to znaczy "bo On pewnie się oduczy,tylko że będzie zaś atakował bez ostrzeżenia," dlaczego? Quote
łamAga Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Może jakies zdjęcia ?? :lol: Ja od paru lat próbuje Nerona oduczyć atakowania innych psów i jakos mi sie to jeszcze nie udało ;) Quote
*Magda* Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 dOgLoV napisał(a):Ja od paru lat próbuje Nerona oduczyć atakowania innych psów i jakos mi sie to jeszcze nie udało ;) A jak to się stało, że z Qwendi się dogadał?? Quote
łamAga Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 magdabroy napisał(a):A jak to się stało, że z Qwendi się dogadał?? Qwendi poznał jak ona miała może z 2 miesiące i jak go zobaczyła to sie cieszyła merdając ogonem więc Neron był cały szczesliwy że jakis psiak chce sie z nim bawić , ani razu na nia nie warknął , a moze on już czuł że to bedzie jego siostra:evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 chodzi mi o to aby mój Szatan tak nie wściekał się na smyczy jak widzi innego psa,jest w tedy bardzo ciężko mi go utrzymać kolczatka no mu na maxa się wbija,a w oczach ma obłęd,i wtedy nikt i nic się nie liczy(nawet ulubiony smakołyk),wygląda to tak jakby Oscar miał klapki na oczach i albo wyrywa się do przeciwnika,albo staje na przednich łapkach,albo(co jest najgorsze)odbija się odemnie i bach od psa,i przez to ostatnie to ile razy Ja złapałam zająca Quote
monia&nero Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Błyskotka napisał(a):Potulnie wygląda z tą butelką ;). Zgadzam się Quote
panbazyl Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 napisz cos wiecej o tym oduczaniu atakowania. Moje sa lagodne i nie mam takich problemów, ale na kury reagują jednak kulinarnie, więc moze zastosuje jakieś praktyki w wyeliminowaniu łapania kur? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Cudny Oscarek:loveu: Miłego dnia :) Quote
łamAga Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 http://img828.imageshack.us/img828/9805/ksi002.jpg jaki słodziaczek :loveu: Quote
Buszki Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Poranne witanko i głaskanko dla Oskarka :). Quote
chi23 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Butelki po tej wodzie są chyba jakieś magiczne, bo moje też je lubią:cool3: Quote
Oscar Patric Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 witamy się serdecznie:) miłego weekendziku życzymy Oscar ma 50 cm w kłębie pozdrawiamy Quote
Oscar Patric Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 panbazyl napisał(a):napisz cos wiecej o tym oduczaniu atakowania. Moje sa lagodne i nie mam takich problemów, ale na kury reagują jednak kulinarnie, więc moze zastosuje jakieś praktyki w wyeliminowaniu łapania kur? acha,kórcze może napisz do kogoś kto ma też Labki,które mają skłonność do polowania na kury zobacze czy coś znajdę w moich notatkach i jak tego to dam znać Quote
Oscar Patric Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 http://animal.discovery.com/videos/pit-bulls-parolees-this-is-how-we-roll-music-video.html http://wamiz.com/chiens/actu/video-choc-un-educateur-canin-ressuscite-un-chien-1238.html Quote
jamnicze Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Nareszcie zaczął się weekend, a ja nie mam jutro kursu!!! pozdrawiamy :) Quote
Recommended Posts