Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Hejka, Wesołego Alleluja, mokrego dyngusa:)
Święta więc trochę wolnego mam, zepsul mi się telewizor, , komputer, w sofie pękł szew, wszystko się zawalilo.Kupilam nowy laptop, tapicerz sofę zaszyl a teraz trzeba kupić wentylator do telewizora.
Brat ksieciulka zabral na święta w góry, siostra zdała pierwszą część egzaminu Technika Hotelarstwa.

Posted

Hej, dziekuje w imieniu siostry:) Ergo Hestia przyznała Nam odszkodowanie za zalanie mieszkania, teraz na pieniądze czekamy.
Robimy mały remont w ogródku Księcia, trzeba furtkę na nowo wymienić, aby Oscar nie zwial.Nawiezlismy mu trochę żółtego piachu aby mógł sobie pokonać, a potem w dziurze poleżeć, co bardzo lubi.

Posted

Hejka:)

Staram się jak mogę aby Oscar miał jak najlepsze życie przy Naszym boku.
Ostatniego marca minęło już 8 lat jak Syno zamieszkał z Nami, a zdaje się że to niby wczoraj było. Jak biegał po domciu, skakal, wszystko i wszystkich gryzl, a teraz taki dostojny Pan z niego się zrobił. Dużo śpi, leży, przestał skakać, nie chce już chodzić na długie spacerki, obecnie tylko takie 40 min przechadzki mamy.
Byłam ostatnio z Synkiem u weta aby go zważyć-35kg waży, a taki jakiś koscisty mi się wydaje, jak idzie po schodach to żebra mu widać, ale wszystko zjada. Zaś jest tylko na domowym jedzeniu.

I mniej tu faceta, albo Cię do szału doprowadzi albo zrani :(

Posted

Po Oscarze wieku nie widać, tylko jest różnica w jego zachowaniu, co raz częściej jemu się wielu rzeczy nie chce poprostu, wiadomo że z takiej sytuacji są plusy i minusy.
Dzisiaj nie rozpoznał w Dobermanie że to samiec i skomlal do niego, dla mnie to nawet lepiej niż gdyby miał się do niego wsciekac.A zaś w końcu zaskoczył że Sara labradorka to sunka :)
Na popoludniowym spacerku domagał się od wszystkich obcych aby go głaskać.

Posted

Po Oscarze wieku nie widać, tylko jest różnica w jego zachowaniu, co raz częściej jemu się wielu rzeczy nie chce poprostu, wiadomo że z takiej sytuacji są plusy i minusy.
Dzisiaj nie rozpoznał w Dobermanie że to samiec i skomlal do niego, dla mnie to nawet lepiej niż gdyby miał się do niego wsciekac.A zaś w końcu zaskoczył że Sara labradorka to sunka :)
Na popoludniowym spacerku domagał się od wszystkich obcych aby go głaskać.

O jak fajnie, znaczy się chłopak zrobił się towarzyski na maksa :)

Pzdr

Guest TyŚka
Posted

Jak ja dawno u Was byłam... ale w końcu Was odnalazłam, ufff :p