Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spokojne spacery też są bardzo fajne, długie wędrówki utrzymają formę i Oscarka i reszty rodziny :D

Szczęśliwego Nowego roku także :)

dziękuję:)

Również Szczęśliwego Nowego Roku! :)

A Lucky super :)

dziękuję :)

Cieszę się że młody się podoba:)

Posted

No i też nie wiadomo czy Oscarek zgodził by się z innym do tego tak małym psem ;)

wiadomo,Oscar nawet dość dobrze toleruje szczeniaki,w sumie je olewa,ale nie wiem jak by w domu zareagoław,przy Nas,przy swoim jedzeniu i zabawkach,a jeszcze jedno mamy babkę na głowie-to jeden z powodów odpadania psa drugiego

Posted

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :)

Moim zdaniem babcia i drugi pies to najmniejszy problem ;)

Ja mieszkam z babcią (z demencją) a drugi pies zagościł na stałe... wszystko jest do pogodzenia , trzeba tylko dobrze zorganizować dzień ;)

Posted

Ale babcia jest u was więc chyba powinna się dostosować ? ;)

Niby tak,ale mama "sra się z babką"że normalnie głowa boli,powiedziała że nie chce zbędnego balastu

Dla calej WASZEJ Rodzinki szczesliwego 2015 :smile:

dziękuje :)

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :)

Moim zdaniem babcia i drugi pies to najmniejszy problem ;)

Ja mieszkam z babcią (z demencją) a drugi pies zagościł na stałe... wszystko jest do pogodzenia , trzeba tylko dobrze zorganizować dzień ;)

Moja babka to kaleka,niby jeszcze chodzi,ale boję się że w końcu poloży się do łóżka i już nie stanie,jest strasznie marudna i upierdliwa,zrzędzi na okrągło,brak czasu,drugi minus,a trzeci to Ja i siostra chcemy inną rasę psa,a po trzecie Oscar nie wyszystkie rasy toleruje i umi się zgodzić

Posted

Brak czasu to chyba najgorsze :/

oj tak,mam coś zaplanowanego,powinno ruszyć w połowie stycznia albo od lutego,w tedy czasu będzie zaś minimum,ale wiadomo jak coś się chce z czegoś trzeba zrezygnować-życie

Posted

Za 3.5 tygodnia Syno 8 lat skończy,a w kwietniu będzie 20 lat jak psy są moją miłością,pasją i hobby :loveu: :loveu: :loveu:

Dzisiaj mieliśmy odwilż i śniegu prawie już nie ma,zrobiłam na prowadzenie biura 2 zadania domowe,w niedziele cały dzień mam szkołę,trzymajcie kciuki Kochana aby"coś "mi wyszło w lutym napisze co i jak :)

Jeszcze etui na tableta Nam nie przysłali :evil_lol:

Oscar zaś regularnie co dwa dni je i co Ja mam z Nim zrobić chyba"wymienie go na lepszy model" :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:  i zaś mi chudzina schudnie

Posted

Wczoraj rano był śnieg,popołudniem już go nie było,wieczorem i rano dzisiaj był,a teraz prawie go nie ma.Wszkole na Symfoni pracujemy,nie mogłam czegoś na niej zrobić,jakoś tak cufalem przed chwilą na to wpadłam :P

Z Marcinem jesteśmy po kilku rozmowach,na razie jest ok,wierzę że wiecej nie będzie tak jak przed Naszym rozstaniem,po wiecej szansy nie dostanie,obiecał że będzie już tylko lepiej,czas okarze :)

Zaś wziełam się za czytanie,tym razem literatura francuska poszła w ruch,a Synek dzisiaj dostał zupę jarzynową na porcjach rosołowych z mięsem z perliczki,a na deserek domowe sezamo/miodowe ciasteczka.

Posted

Hejka ;)

jak widac wszystko u was idzie w dobrym kierunku ;)

Tak trzymac ! ;)

Po mału co raz lepiej się robi:)

Hejka :) Super się sprawy mają :)

hej:) Tak ,oby tak dalej,dzisiaj cały dzień padał śnieg,jutro zaś cały dzień mam szkolę.

Zadania na ocenę semestralną porobiłam,a 10.01 kończę pisać egzamin z Rachunkowości.

Posted

hej:) Tak ,oby tak dalej,dzisiaj cały dzień padał śnieg,jutro zaś cały dzień mam szkolę.

Zadania na ocenę semestralną porobiłam,a 10.01 kończę pisać egzamin z Rachunkowości.

Ale jak! Ja dopiero od wczoraj zaczynam,tak..że w zasadzie nie zaczełam z tymi pracami na zaliczenie :D

U nas śniegu ni ma od nowego roku :)

Posted

Ale jak! Ja dopiero od wczoraj zaczynam,tak..że w zasadzie nie zaczełam z tymi pracami na zaliczenie :D

U nas śniegu ni ma od nowego roku :)

Nie chciało mi się za bardzo ale jak mus to mus

Przywieźli dzisiaj już etui na tablecik,w końcu będzie można go wszędzie zabierać ze sobą:)

Posted

Cześć :)

hejoł :)

trzymam kciuki za egzamin! ;)

nie dziękuję aby nie zapeszyć:)

Jestem zadowolona że co raz lepiej umię robić zadania na Symfoni:) w styczniu muszę zapłacić w szkole za egzaminy.