Oscar Patric Posted June 28, 2014 Author Posted June 28, 2014 dOgLoV napisał(a):słodziak :loveu: marta1624 napisał(a):Ślicznotek :loveu: Paulina94 napisał(a):Piękny pies ;) dziękuję:) phase napisał(a):Miłego weekendu. :) i wzajemnie:) Quote
Sonka95 Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 O jak dużo zdjęć pięknego Oskarka :cool3: :loveu: Quote
Ty$ka Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 A ja chciałabym nowe fotki Oscarka, nie wspominkowe :p Miłej, ciepłej niedzieli życzymy :D Quote
Oscar Patric Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 Sonka95 napisał(a):O jak dużo zdjęć pięknego Oskarka :cool3: :loveu: dziekuję:) Ty$ka napisał(a):A ja chciałabym nowe fotki Oscarka, nie wspominkowe :p Miłej, ciepłej niedzieli życzymy :D na razie nie da rady:shake: Quote
Paulina94 Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 unikatowydiament napisał(a): na razie nie da rady:shake:A czemu? :placz: Quote
Oscar Patric Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 Paulina94 napisał(a):A czemu? :placz: bo mi się nie chce robić nowych zdjęć:evil_lol: agutka napisał(a):czyżbyś oddała Oskarka?:evil_lol: ta i od razu serce by mi pękło,a Księciu jest u brata dOgLoV napisał(a):Witamy się z wieczorka ;) hej,hej:) Zaś leje i tak ma do końca tygodnia,jestem na l-4 i się relaksuję:eviltong: Quote
Oscar Patric Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 [FONT=century gothic]Z okazji Dnia Psa,Synuś dużo,duż[/FONT][FONT=century gothic]o zdrówka oraz wszystkiego naj,naj,naj :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: :laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola: [/FONT] Quote
Oscar Patric Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 Błyskotka napisał(a):No to miłego relaksu :) dziękuję:) Quote
Oscar Patric Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 Urlop już zgłoszony,od 17.07 odpoczywam:multi: na dworze w końcu ciepło,jesteśmy po długi spacerku z Księciem,smycz z Pitmana już drugi raz mnie zawiodła,Synek się mi "wypioł":angryy: ,więcej je używać nie będę! Quote
agutka Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Koleżance z pitmana także się czasem rozpina a ma karabin typu bull :roll: mam nadzieję że nie poleciał na jakiegoś pieska? Quote
Oscar Patric Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 agutka napisał(a):Koleżance z pitmana także się czasem rozpina a ma karabin typu bull :roll: mam nadzieję że nie poleciał na jakiegoś pieska? nie poleciał,Synek nawet nie za jarzył że był puszczony na moment:diabloti: Sonka95 napisał(a):Witamy się :) hej:) Quote
Oscar Patric Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 (edited) qmu napisał(a):doberek :) dobry,dobry Z siostrą szukamy dla niej kierunku studiów,coś mamy na oku,w sierpniu pojedziemy aby się wszystkiego dowiedzieć.Narzeczona braciszka Ewelinka mgr'a obroniła:multi:. Na dworze mamy cieplutko,Synkowi zaś basenik trzeba będzie wystawić aby się popluskał:eviltong: Edited July 4, 2014 by unikatowydiament Quote
Ty$ka Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Pogratuluj Ewelinie ;) Życzę jak najlepiej wykorzystanego urlopu. Quote
Oscar Patric Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 Ty$ka napisał(a):Pogratuluj Ewelinie ;) Życzę jak najlepiej wykorzystanego urlopu. Dziękuję i przekażę:) Quote
Oscar Patric Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 agutka napisał(a):hejka w upalny dzień :) hej:) Ty$ka napisał(a):Witamy się :) Jak mija niedziela? a super:) Synek w swoim baseniku się popluskał,byłam na randce z Marcinem:loveu: Quote
Recommended Posts