Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ty$ka']Niech zabiorą mnie ze sobą na Słowację :siara:

W takim razie udanych planów :)[/QUOTE]
nie dziękuję aby nie zapeszyć:p

[quote name='Błyskotka']Ooo a ja też planuję wypad w góry na Słowację ale to taki wypad wystawowo- majówkowy ;)
Jeszcze nie grillowałam ale mam nadzieję że w czwartek się uda :)[/QUOTE]
udanego wypadu:)

[quote name='magdabroy']Doberek :)[/QUOTE]
dobry,dobry:)

[quote name='phase']Udanej randki. ;)[/QUOTE]
dzięki:)

[quote name='Sonka95']Hejka :) :)[/QUOTE]
heyoł :)

Posted

[quote name='agutka']helloł wieczorkiem:)

Hej:)

Parę fotek mojego Słoneczka przed wyjazdem na Słowację,mam nowe plany,które będą praktycznie cały mój czas zabierać,z w związku z tym nie będzie Nas tak często na Dogo,ale obiecuję jak będę mieć trochę czasu to będę wpadać.Po prostu po raz ogarnąć wszystko i zrobić porządek w życiu.
Pozdrawiamy cieplutko:)

Posted

[quote name='leónowa']Hahaha, co chwię się ktoś pyta o te obroże:evil_lol:[/QUOTE]
Chyba trzeba wymyślić krótką odpowiedź i przyklejać ją za każdym razem, ilekroć są zdjęcia :lol:

Posted

Hejka:)

Braciszek od razu ze Słowacji pojechała z Oscarem do Chorwacji,za kilka dni wracają,Ja za 2 dni do pracy,jutro robię badanie krwi pod względem "pracy tarczycy",ostatnio jestem mega zmęczona a morfologię mam bardzo dobrą.Zamiast cyfry i internetu z Vektry,mam założony dekoder Polsatu i internet LTE.
Księciu ma 3 obroże aby chronić jego szyję proste:diabloti:,a do nowej kolczatki skunks już się przyzwyczaił i jak widzi psa,którego wręcz"nienawidzi"nadal dzikiego szału dostaje:angryy:.
Pozdrawiamy cieplutko i do zobaczenia niedługo:)
buziole :loveu:

Posted

Księciu ma 3 obroże aby chronić jego szyję proste:diabloti:,a do nowej kolczatki skunks już się przyzwyczaił i jak widzi psa,którego wręcz"nienawidzi"nadal dzikiego szału dostaje:angryy:.

Znaczy przed czym wy tą szyję chronicie??

Nie kapuję, jak może pies po takim niedługim czasie przyzwyczajać się do kolczatki - moze z nimi jest coś nie tak, są źle dobrane, źle założone albo źle stosowane?
A próbowaliście np łańcuszka??
On wygląda strasznie miśkowato ciężko mi uwierzyć aż że jest tak niereformowalnym psem jak piszesz czasem.