Oscar Patric Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 [quote name='Ty$ka']Niech zabiorą mnie ze sobą na Słowację :siara: W takim razie udanych planów :)[/QUOTE] nie dziękuję aby nie zapeszyć:p [quote name='Błyskotka']Ooo a ja też planuję wypad w góry na Słowację ale to taki wypad wystawowo- majówkowy ;) Jeszcze nie grillowałam ale mam nadzieję że w czwartek się uda :)[/QUOTE] udanego wypadu:) [quote name='magdabroy']Doberek :)[/QUOTE] dobry,dobry:) [quote name='phase']Udanej randki. ;)[/QUOTE] dzięki:) [quote name='Sonka95']Hejka :) :)[/QUOTE] heyoł :) Quote
Oscar Patric Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 [quote name='agutka']helloł wieczorkiem:) Hej:) Parę fotek mojego Słoneczka przed wyjazdem na Słowację,mam nowe plany,które będą praktycznie cały mój czas zabierać,z w związku z tym nie będzie Nas tak często na Dogo,ale obiecuję jak będę mieć trochę czasu to będę wpadać.Po prostu po raz ogarnąć wszystko i zrobić porządek w życiu. Pozdrawiamy cieplutko:) Quote
Sonka95 Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Oskarek jaki wesoły :) http://i916.photobucket.com/albums/ad9/baltobaron/20140501_160451_zps6f014033.jpg Quote
Ty$ka Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Hej. Pewnie, porządkuj sobie w życiu. Dogo to nie wszystko ;) Uwielbiam uśmiechy bullów :D Quote
phase Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 http://i916.photobucket.com/albums/ad9/baltobaron/20140501_160451_zps6f014033.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Robokalipsa Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Hej ;) A wytłumacz mi proszę PO CO mu aż 3 obroże ? Quote
Leokadia Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Hahaha, co chwię się ktoś pyta o te obroże:evil_lol: Quote
Ty$ka Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='leónowa']Hahaha, co chwię się ktoś pyta o te obroże:evil_lol:[/QUOTE] Chyba trzeba wymyślić krótką odpowiedź i przyklejać ją za każdym razem, ilekroć są zdjęcia :lol: Quote
Leokadia Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Najlepiej niech sobie info Oscarki do podpisu wkleją:evil_lol: Quote
monia&nero Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Super zdjęcie! Uwielbiam właśnie takiego uśmiechniętego Oskarka ! Quote
Oscar Patric Posted May 11, 2014 Author Posted May 11, 2014 Hejka:) Braciszek od razu ze Słowacji pojechała z Oscarem do Chorwacji,za kilka dni wracają,Ja za 2 dni do pracy,jutro robię badanie krwi pod względem "pracy tarczycy",ostatnio jestem mega zmęczona a morfologię mam bardzo dobrą.Zamiast cyfry i internetu z Vektry,mam założony dekoder Polsatu i internet LTE. Księciu ma 3 obroże aby chronić jego szyję proste:diabloti:,a do nowej kolczatki skunks już się przyzwyczaił i jak widzi psa,którego wręcz"nienawidzi"nadal dzikiego szału dostaje:angryy:. Pozdrawiamy cieplutko i do zobaczenia niedługo:) buziole :loveu: Quote
agutka Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 witaj ;) co do obroży to kup mu po prostu sporo szerszą ;) 5 cm lub 6 w zupełności starczy, ja tak praktykuje gdy na kolcach spacerujemy ;) Quote
Majkowska Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Księciu ma 3 obroże aby chronić jego szyję proste:diabloti:,a do nowej kolczatki skunks już się przyzwyczaił i jak widzi psa,którego wręcz"nienawidzi"nadal dzikiego szału dostaje:angryy:. Znaczy przed czym wy tą szyję chronicie?? Nie kapuję, jak może pies po takim niedługim czasie przyzwyczajać się do kolczatki - moze z nimi jest coś nie tak, są źle dobrane, źle założone albo źle stosowane? A próbowaliście np łańcuszka?? On wygląda strasznie miśkowato ciężko mi uwierzyć aż że jest tak niereformowalnym psem jak piszesz czasem. Quote
Recommended Posts