agutka Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Magda my już dawno zaliczyliśmy grila a i nawet ognisko ;) jestem ciekawa jaka nas jeszcze pseudo zima zaskoczy:mad: Dziś pięknie u nas także prawie wpadłam na pomysł wypicia kawy na ogrodzie ale jednak chłodem jeszcze za bardzo zawiewa ;) Quote
*Magda* Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 My za to na dniach, będziemy wędzić kiełbaskę i wędlinki :eviltong: Właśnie, może zrobię sobie kawę i pójdę z młodym na dwór i tam sobie ją wypiję :hmmmm: Quote
agutka Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 magdabroy napisał(a):My za to na dniach, będziemy wędzić kiełbaskę i wędlinki :eviltong: Właśnie, może zrobię sobie kawę i pójdę z młodym na dwór i tam sobie ją wypiję :hmmmm: łee to jednak wygrałaś ... ja nie mam wędzarni :( Quote
*Magda* Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 agutka napisał(a):łee to jednak wygrałaś ... ja nie mam wędzarni :( Wiedziałam, że Cię "pobiję" :diabloti: Quote
phase Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 magdabroy napisał(a):No, super :) Jutro dlatego odpalamy grilla :Cool!: Łoooo, bawcie się dobrze. ;) Zazdroszczę. :) Quote
Oscar Patric Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 hejka:) My mamy wędzoną szynkę,domowe jajka oraz drób i świnki domowe od brata Eweliny narzeczonej brata(Nam by się nie chciało:evil_lol:,ale gotowe to tak:eviltong:).U Nas z grillem trza zaczekać,jeszcze za zimo,focie paskudy,ale jeszcze ze starą kolczatką,jutro ma byćnowa dostaczona Quote
agutka Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 gdy patrzę na niego aż nie dowierzam że on taki niegrzeczny do piesków ;) siedzi taka sierotka ,uszka spuszczone :loveu: Quote
Oscar Patric Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 agutka napisał(a):gdy patrzę na niego aż nie dowierzam że on taki niegrzeczny do piesków ;) siedzi taka sierotka ,uszka spuszczone :loveu: z Oscara o taki szatan w anioła skórze:diabloti: kamilka91 napisał(a):Oscar :loveu: Piękny dzionek mamy,więc popołudniu pierwszego grilla w tym roku robimy:) Quote
*Magda* Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Doberek :) Zazdrościłaś mi grilla i też musisz mieć :D Smacznego :) Quote
agutka Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Ktoś pomysłem zarzuci i całe forum ma pomysł na dzień :D ja na szczęście nie lubię grilla :razz: Quote
marta1624 Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Witam w galerii Oskarka:) Śliczny psiak:) Quote
Oscar Patric Posted March 12, 2014 Author Posted March 12, 2014 [quote name='agutka']Ktoś pomysłem zarzuci i całe forum ma pomysł na dzień :D ja na szczęście nie lubię grilla :razz: [quote name='phase']śliczny księciulek :loveu::loveu::loveu: [quote name='Sonka95']Fajne zdjęcia Oskarka :loveu: :) [quote name='marta1624']Witam w galerii Oskarka:) Śliczny psiak:) [quote name='Izabela124.']Witam się :) [quote name='agutka']dzień dobry Quote
monia&nero Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Witamy się ! Piękne fotki Oskarka <3 Głaski dla Księciunia Quote
marta1624 Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Ale śliczne psiaki :loveu: I widzę kolczatka doszła :) Quote
Recommended Posts