Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='unikatowydiament']no dzięki:)

To są skulenty,a do nich mam ogromą słabość:loveu:,inne kwitnące kwiaty w domu mnieć nie mogę,bo zawsze mi więdną,nawet nie wiem jak będę się starać:angryy::-(,więc nawet już ich nie kupuję.[/QUOTE]

Mi ostatnio nawet kaktus padł buehehehe a niby kaktusy sa dla wszystkich bo nic nie trzeba robić i dobrze sie trzymają hehe

Posted

[quote name='dOgLoV']Mi ostatnio nawet kaktus padł buehehehe a niby kaktusy sa dla wszystkich bo nic nie trzeba robić i dobrze sie trzymają hehe[/QUOTE]
jak nic nie robić?
one mniej uwagi potzebują niż kwitnące,ale trzeba im dać to co najlepsze w tedy długo żyją

Posted

[quote name='Pani Profesor']witam się u połowicznego imiennika mojego durnia :cool3: wołasz go czasem drugim imieniem?:D[/QUOTE]

oj witamy:)
obecnie już nie,ma dwa imiona,bo nie umiałam się zdecydować,które jest lepsze,obami się bardzo podobają:loveu:

Posted

[quote name='Pani Profesor']mój też ma dwa, Patryk Andrzej :D :D :D

i też się nie mogłam zdecydować, ale na Andrzeja jakoś nie reaguje :eviltong:[/QUOTE]
aha,Oscar reaguje na Synuś bardziej niż na swoje imię

Posted

śliczne!!! [url]http://i916.photobucket.com/albums/ad9/baltobaron/20140216_104234_zps8c6f488d.jpg[/url] :loveu:

[SIZE=1]Max. 5 zdjęć w jednym poście. :)[/SIZE]

Posted

[quote name='monia&nero']Miłej niedzieli :)
Piękne masz kwiaty :) Ja mam głównie storczyki ale dwie doniczki z kaktuso podobnymi też się znajdą :)
Oscarek jak zwykle pęknie pozuje :)[/QUOTE]
dzięki:)
u mnie żadne kwitnące nie rosną:-(

[quote name='phase']śliczne!!! [URL]http://i916.photobucket.com/albums/ad9/baltobaron/20140216_104234_zps8c6f488d.jpg[/URL] :loveu:

[SIZE=1]Max. 5 zdjęć w jednym poście. :)[/SIZE][/QUOTE]
dzięki,jakoś mi się zapomniało:eviltong:

[quote name='Sonka95']Piękne róże :loveu: [URL]http://i916.photobucket.com/albums/ad9/baltobaron/20140216_104234_zps8c6f488d.jpg[/URL][/QUOTE]
dziękuję :)

[quote name='agutka']helloł :)

piękne różyczki :) skalniakowe kwiatki też bardzo a jak się nimi znudzę to w ogrodzie sadzę ;)[/QUOTE]
a u Nas nie da rady niestety

[quote name='Ty$ka']Cudowne róże :loveu:[/QUOTE]
dzięki bardzo :)

Posted

[quote name='agutka']jak nie da rady ?? pod blokiem zrobić swój ogródek ;)[/QUOTE]

nie stety nie,My kiedyś mieliśmy,w nocy raz go ktoś cały zniszczył,kwiaty i krzaki po wyrywał,a płotu po prostu nie było:angryy:,więc zrezygnowaliśmy

Posted

a ja nie lubię kwiatków :diabloti:

nigdy w życiu niczego ozdobnego nie posadziłam i nie posadzę :diabloti: nawet kaktus mi zasechł, a to sukces :D

z roślinek dbam tylko o to, co mogę zeżreć :loveu: więc namiętnie hoduję z TŻ-tem pikantne papryczki, mają u nas raj :D też Wam wrzucę fotkę, jak zakwitną!

Posted

Ja mam za to dom pełen storczyków, bo im w zasadzie wystarcza że raz w tygodniu je podleję, a później to już same rosną :D

I ogródek mam pod blokiem, ale podupadł ostatnio niestety - koty osiedlowe zrobiły sobie z niego toaletę... :roll:

Posted

[quote name='Pani Profesor']a ja nie lubię kwiatków :diabloti:

nigdy w życiu niczego ozdobnego nie posadziłam i nie posadzę :diabloti: nawet kaktus mi zasechł, a to sukces :D

z roślinek dbam tylko o to, co mogę zeżreć :loveu: więc namiętnie hoduję z TŻ-tem pikantne papryczki, mają u nas raj :D też Wam wrzucę fotkę, jak zakwitną![/QUOTE]
Ja też nie,bo u mnie nie ma sensu,zawsze wszystko mi więdnie

[quote name='magdabroy']PP rzucaj papryczkę, a nie fotkę jak kwitną :eviltong:[/QUOTE]
dla mnie też :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Witam się :)[/QUOTE]
hejka:)

[quote name='Błyskotka']Wandale !!![/QUOTE]
u Nas zaś psy po ogródkach paskudzą

Posted

[quote name='kamilka91']Ja mam za to dom pełen storczyków, bo im w zasadzie wystarcza że raz w tygodniu je podleję, a później to już same rosną :D
Ja je uwielbiam:loveu:

I ogródek mam pod blokiem, ale podupadł ostatnio niestety - koty osiedlowe zrobiły sobie z niego toaletę... :roll:[/QUOTE]
często koty tak robią niestety

Posted

[quote name='dOgLoV']tak lepiej żę z ogródka robią sobie kuwetę niz tak jak nasza ze schodów na górę :eviltong:[/QUOTE]
tak zdecydowanie

[quote name='phase']Trzeba sobie pomagać :) nie chcę być miała jakieś upomnienie. ;)[/QUOTE]
nie ma sprawy Aga,dobrze że Ktoś przynajmiej czuwa:)