Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sonka95 napisał(a):
O to już fajne plany masz na weekend :)

no dzięki:)

agutka napisał(a):
tylko pozazdrościć tu randka tam zabawa ;)
Spokojnego wieczorku :)

A dzisiaj z mamą,siostrą no i oczywiście z Księciem mamy babski wieczór,dziewczyny robią różyczki,chrusty,wzk oraz pizze a dla Synka serowo/wątrobowe ciasteczka,mamy dwa świetne filmy.Trzeba z karnawału kożystać ile się da.

Posted

[quote name='Sonka95']Miłego weekendu :) Piękną ma tą mordkę :loveu: http://i916.photobucket.com/albums/ad9/baltobaron/20140124_130814_zps9031c3b0.jpg
dzięki:)

[quote name='kaska0304']a no heja dawno nas nie było !!!! buziale ksieciuniowi :D
przekażę :)

[quote name='agutka']mistrz robienia niewinnych minek ;)
oj,tak

[quote name='phase']Ciepłego weekendu. :)
dzięki,i wzajemnie

Z koleżankami mamy domową imprezkę,zaplanowaną na całą noc,Ja jedzenie organizuje,Magda muzę,a Anka ciuchy:eviltong:,na dworze mamy trochę śniegu.

Posted (edited)

[quote name='Błyskotka']Imprezowiczka z ciebie ;)[/QUOTE]
trzba się jakoś rozerwać

[quote name='qmu']dzien doberek :)

witamy sie u Oskarka i jego panci :cool1:

I co zaczal w koncu Oskarek ciamkac suche chrupki ?[/QUOTE]
doberek:)
raz Syno je a raz nie,z niego taki sobie Tadek nie jadek:evil_lol:,mam Atopowe Zapalenie Skóry,dostaję lekarstwa,powiny mi pomóc,a jak nie to ani dr mówiła,że przepize mi w tablekach sterydy,pełno na sobie mam tego dziadostwa,piecze i swędzi,że szału idzie dostać,a ie raz dosłowie ogniem mnie pali.Na dworze mamy minus 10 stoni,a dzisiaj świeci sobie słoneczko.
Za robię porządki,usunełam konto na FB,już mam po wyżej dziurek hipokryzji i chorego kłamstwa:diabloti:,ileż to można wytrzymać?!

Edited by unikatowydiament
Posted

[quote name='agutka']mój syn ma atopowe zapalenie i raz do roku mu się uaktywnia :( wywaliło go tej wiosny na szyi rękach i nogach masakra...
ale przyjmuje tylko maści sterydowe[/QUOTE]
aha,współczuję,a ie wiesz z kąd to się mu wzięło

Posted

[quote name='dOgLoV']Hej Oscarki ;)[/QUOTE]
witamy cieplutko Kochana :)

Zawiesiłam konto na fejsie,mam powyżej dziurek te chorej hipokryzji i kłamstw:angryy:,ileż to można wyrzymać?!Mama mi zrobiła na drutach fioletowo/czarny futerał na fon:loveu:

Posted

nie mam pojęcia ale to wszystko na tle uczuleniowym... może masz z czymś kontakt co uczula a ty po prostu nie wiesz .
mój mały był uczulony mocno na kurz tak że miał ataki astmy

Posted

[quote name='agutka']nie mam pojęcia ale to wszystko na tle uczuleniowym... może masz z czymś kontakt co uczula a ty po prostu nie wiesz .
mój mały był uczulony mocno na kurz tak że miał ataki astmy[/QUOTE]

aha,zastanawiam się czy nie udać się jeszcze do alergologa,aby zrobić właśnie testy co mnie uczula

Posted

witamy się cieplutko:)

Weekend bardzo udany był,jutro z Marcinem się spotykam,zaś wredna Pańcia ze mnie,uczę Synka w nocy spać na legowisku,Marcin mówi że w dzień Oscar może spać gdzie chce,ale sypialnia jest Nasza,a nie Oscara:evil_lol:.Na razie ciężko mu to wychodzi,ale dostaje psie ciasteczka,jak na legowisku śpi,aby ono dobrze mu się kojażyło:eviltong:.