Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej:)

Trochę Nas nie było,najpierw Asus się zepsuł,potem były mega wielkie i udane święta,było Nas razem 22 osoby,potem Sylwek szałowy:multi:,za nim Asusa dałam Marcinowi do naprawy minęło,ale od wczoraj go mam,wczoraj Marcin poznał moją mamę,Domcię i oczywiście najważniejszego członka rodziny Synka,najpierw Synek chciał Marcina zjeść:diabloti:,a potem dał mu 2 łapki i chciał wycałować:evil_lol:,Marcin musi tylko jeszcze mojego braciszka poznać,ale pewnie to też za niedługo potrwa.U Nas wieje,ale jest cieplutko i słoneczko świeci,Księciu ma z djagnozowaną zaćme,na lewe oczko na w większym stopniu niż na prawym:-(,obecnie z Marcinem dużo czasu spendzamy:loveu::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:jestem mega,mega szczęśliwa:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:,planuję w lutym iść do szkoły pomaturalnej oraz uczyć się języka francuskiego i albo hiszpańskiego albo angielskiego,sama jeszcze zobaczę.Moja alergia z rąk w końcu mi zeszła,dzisiaj jestem ostatni dzień na urlopie,jutro do pracki.

Posted

Agutka -operacja,ale muszę się nad tym zastanowić,gdyż Oscar ma słabe serduszko,nie każdy lek mogę mu podać,dużo go uczula

Aga-nie dziękuję aby nie zapeszyć,ale obecnie czuje się bogato,zielono i mega szczęśliwie,mogłabym góry przenosić:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

Posted

unikatowydiament napisał(a):
Aga-nie dziękuję aby nie zapeszyć,ale obecnie czuje się bogato,zielono i mega szczęśliwie,mogłabym góry przenosić:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

Super! Tak trzymaj! :)

Posted

Super jest,w końcu mam wszystko co chciałam mieć,swój 10 letni plan zrealizowany,ale żeby nie było kolejny już się"robi":evil_lol:,wczoraj od kierowniczki dostałam kalendarz Ferrari,przyszła także paczka dla Księcia - 15 kg suchej karmy z gratisem.Jutro na zabawę karnawałową z koleżankami idę,trzeba się wyszumieć,póki czas:eviltong: