Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Randka udana ale mogła by być lepsza:diabloti:,u Nas wczoraj najpierw deszcz,potem śnieg z deszczem a na końcu śnieg popadał,wiało nie miłosiernie,taka zimna i smętna jesień,Księciu po spaceru dupsko wygrzewa:evil_lol: Uczę Synka chodzenia na dłuższej smyczy,wiadomo puścić go nie mogę,ostatnio najeżył się do pijanego faceta,nie chciał w ogóle się wycofać,siostra musiała go ciągnąć siłą,a dzisiaj upominał się o głaskanie mojej małej sąsiadki,a jak dostał do domu w pałd mega szczęśliwy:lol:

Posted

Hej:)

Oscar uwielbia śnieg,czym więcej tym lepiej:eviltong:,na razie więcej śniegu nie ma,Ja się bardzo cieszę:multi:Ewelina dziewczyna Miśka ostatnio mnie zaskoczyła,powiedziała że nie chce psa,bo Synek jej wystarczy:loveu:,a brat by chciał.

Posted

hahaha jak dla mnie to foto mowi "czego znowu chcesz z tym aparatem?"

A co do uczlowiecznia piesow, no coz skoro pies jest dla nas najwiekszym szczesciem na swiecie i najlepszym przyjacielem to czemu nie :)

Posted

[quote name='qmu']hahaha jak dla mnie to foto mowi "czego znowu chcesz z tym aparatem?"
[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak na zdjęciach widzę Oscara to normalnie "odbicie" mojej Żaby, też nie cierpi aparatu...

Posted

hahahahah nie no zadowolenie z fotek to on ma wymalowane na pysku :cool3:

u nas w sumie jest nijak bo niby nie pada ale co jakis czas taka mrzawka przechodzi no i zimno straszliwie :( z reszta mi dzis wybitnie zimno bo kacyk meczy, ale sucz tez nawet podobno nie chciala na spacer isc tylko zalatwila co musiala i szpula do domu. Ja nie wiem taki zmarzluch z niej straszny jest, Oscar tez tak ma ?

Posted

U Nas dzisiaj było -3,ale na szczęście nic nie pada,Oscarek dzisiaj mnie mega zaskoczył,dał się łatwo odciągnąć od Rottka,nie wściekał się,a potem jak zobaczył małą suczkę chciał się z nią pobawić :mdleje: